English Version
This Site Is Available In English

نظم و انضباط رابطه مستقیم با درمان دارد

نظم و انضباط رابطه مستقیم با درمان دارد

نظم؛ یعنی آرامش، ترتیب دادن به‌ امور آراسته بودن انضباط و به معنای سامان گرفتن کارها است. یکی از آموزش‌های بسیار زیبا که در کنگره فرا می‌گیریم، نظم‌ و انضباط است. در کنگره برگزاری مراسم و جشن‌ها با نظم و ترتیب خاصی در جریان است. همین نظم  است که باعث می‌شود فرد مصرف‌کننده‌ای که تاکنون ساعت مشخصی برای خوابیدن یا انجام کارهای روزمره‌ خود نداشته با ورود به کنگره و آغاز سفر به کارهای خود نظم بدهد‌.

پوشیدن پیراهن سفید برای مسافرها و روسری سفید برای همسفران نظم خاصی را در کنگره به‌‌وجود آورده است‌. مسافر و همسفر، اگر می‌خواهند راهی که در آن قدم گذاشته‌اند را به خوبی طی کنند و به هدف خود برسند؛ باید فرمان‌بردار خوبی باشند. با حضور در کنگره، آموزش گرفتن و اجرایی کردن آموزش‌ها در زندگی افراد می‌توانند فرد مفیدی برای خود، خانواده و جامعه باشند.

‌ نظم و انضباط رابطه‌ مستقیمی با درمان جسم در کنگره دارد و با وجود نظم است که فرد می‌تواند به اهداف خود برسد. شاید ابتدا برای یک فرد مصرف‌کننده نظم معنایی نداشته باشد؛ ولی به مرور که آموزش‌ها را دریافت کرد، خودبه‌‌خود اثرات این نظم و انضباط را در کارهای خود نشان می‌دهد.

افرادی که برای درمان می‌آیند یاد می‌گیرند  که اگر سر ساعت مشخص داروی درمانی خود را مصرف نکنند، نمی‌توانند به رهایی و درمان برسند و جسم  آن‌ها به تعادل لازم نمی‌رسد. به دنبال نظم، انضباط هم شکل می‌گیرد و این نظم و انضباط در صحبت کردن، لباس پوشیدن و سایر رفتار‌های شخص، به چشم می‌خورد. در مورد احترام هم بنیان کنگره۶۰ روی این موضوع خیلی تأکید دارند و همیشه می‌فرمایند: «در چهارچوب قوانین و مقررات قدم بگذارید و از خط قرمزها عبور نکنید تا بتوانید احترام یکدیگر را حفظ کنید و به کسانی که در جایگاه‌های مختلف خدمت می‌کنند احترام بگذارید.»

آقای مهندس جمله‌ معروفی دارند که می‌فرمایند: «حتی اگر شال راهنمایی یا مرزبانی و … برگردن یک مترسک بود؛ باید به او احترام بگذاریم.» افراد در کنگره فقط به فرد احترام نمی‌گذارند؛ بلکه به جایگاه‌های مختلف در کنگره احترام می‌گذارند. نظم، گرد آمدن اجزای متفاوت با کیفیت و کمیت ویژه‌ای در یک مجموعه است به گونه‌ای که همکاری و هماهنگی آن‌ها هدفی معین را دنبال می‌کند. اگر در مجموعه‌های منظم دقت شود، آشکار می‌گردد که سه عنصر سازنده، مفهوم نظم  است. اول طراحی و برنامه‌ریزی دقیق، دوم  سازماندهی حساب‌ شده و سوم هدفمندی است. انضباط در عرف؛ یعنی این است که فرد شخصاً اعمال و رفتار خود را تحت نظم و قاعده درآورد. خویشتن را کنترل و هدایت کند و با  توجه به  آثار و نتایج اعمال خویش اقدام کند. احترام، به معنای احساس ارزش و اعتبار برای کسی است که خود آن را به‌ دست می‌آورد و می‌دانیم که همه انسان‌ها شایسته  احترام هستند.

بیشتر انسان‌ها بر این باور بودند که از مطالعه پدیده‌ها و نظم جهان می‌توان توانایی خداوند را در ماورا دید. مثلاً اگر  فاصله خورشید از زمین از حدی که برای آن تنظیم شده کمتر یا بیشتر شود، ادامه حیات در زمین میسر نیست؛ پس خداوند آفرینش را بر مبنای نظم استوار ساخت. جناب مهندس دژاکام یک مجموعه‌ای را به‌ نام کنگره۶۰ بنا نهادند که اگر با تدابیر  ایشان و رهنمودهای به موقع نظم، انضباط و احترام همراه نباشد نمی‌توان آن را به نحو   شایسته‌ای که لایق بنیان کنگره باشد اداره  کرد. کنگره کسانی را می‌پذیرد که مصرف‌کننده هستند و در اثر تخریب وجودشان، نظم خود را از دست داده‌اند؛ پس؛ باید ببینیم در کنگره چه؛ باید بکنیم‌؟

آقای مهندس می‌فرمایند: «در کنگره ساعت  اختراع شده و مشکلی به نام ترافیک نداریم.»؛باید با همکاری و تلاش، نظم، انضباط و احترام را مدنظر قرار دهیم‌. مثلاً ساعت‌های قدیمی بسیار پیچیده بودند، عقربه‌ها و چرخ‌ دنده‌های زیادی داشتند که  اگر یکی از این چرخ‌ دنده‌ها کار نمی‌کرد ساعت متوقف می‌شد. کنگره هم به همین شکل است. همه؛ باید در جایگاه خود، نظم و انضباط را رعایت کنند و نباید از قوه قهریه به انجام کارهایمان بپردازیم، ما انسان‌های مشکل‌دار را می‌پذیریم و برای نجات آن‌ها تلاش می‌کنیم.

باید بر اساس محبت و نظم برخورد کنیم،  درست صحبت کنیم، مسئولیت خود را بپذیریم، شخصیت یکدیگر را پایمال نکنیم، در جمع از یکدیگر انتقاد نکنیم، به جایگاه‌ها  احترام بگذاریم و به موقع در کنگره حاضر  باشیم‌؛ چون آموزش گرفتیم و می‌دانیم کنگره نظم دارد. تکالیفی که راهنما بر عهده رهجو می‌گذارد؛ باید انجام دهد وگرنه راهنما؛ باید قاطع برخورد کند.

اگر امروز سیگار در کنگره جایی ندارد، فقط به دلیل نظم است. ما می‌خواهیم اعتیاد را درمان و مسائل مصرف‌کننده را با آموزش جهان‌بینی، نظم و انضباط حل کنیم، در کار یکدیگر تجسس نکنیم و مردم را با سؤالات خود وادار به دروغ‌گویی نکنیم. ما یکدیگر را دوست داریم و برای نجات و رهایی انسان‌ها می‌کوشیم.

منابع: صحبت‌های آقای مهندس و آقای حکیمی در مورد نظم و انضباط

نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
رابط‌خبری: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون پانزدهم)‌
عکاس‌خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مهشید (لژیون چهاردهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مهناز رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون چهارم) نگهبان‌ سایت
همسفران نمایندگی هاتف 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .