English Version
This Site Is Available In English

جبران خسارتی در قبال زمین و طبیعت

جبران خسارتی در قبال زمین و طبیعت

یازدهمین جلسه از دور سوم سری کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ نمایندگی بروجن با استادی راهنمای محترم مسافر حامد و نگهبانی مسافر قهرمان و دبیری موقت مسافر مصطفی با دستور جلسه «درختکاری» روز پنجشنبه ۱۶ اسفند‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶ برگزار گردید.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حامد هستم یک مسافر؛
خداوند را شاکر و سپاسگزارم که بار دیگر توانستم در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش بگیرم. بسیار خوشحالم از اینکه می‌بینم دوستان با حضور گرم خود چراغ کنگره را در شهر بروجن روشن نگاه داشته‌اند. ماه مبارک رمضان را خدمت تمامی عزیزان تبریک می‌گویم. امیدوارم که طاعات و عبادات همه عزیزان مورد مقبول درگاه حق تعالی قرار گرفته باشد. ما در کنگره ۵۲ دستور جلسه داریم که یکی از آنها درختکاری می‌باشد و جناب آقای مهندس این دستور جلسه را در اسفند ماه قرار دادند تا هر شخصی در کنگره زمانی که وارد سفر دوم می‌شود یک درخت و یا نهال را بکارد و این بر همگان واجب است و این یک راهی است برای جبران تخریب‌هایی که در زمان مصرف بر طبیعت تحمیل کرده‌ایم.
همانطور که می‌دانید درختان به نوعی ریه‌های زمین محسوب می‌گردند و انسان به طرق مختلف، خواسته یا ناخواسته باعث تخریب اکوسیستم طبیعی زمین گردیده است و این باعث گرمتر شدن هوای کره زمین شده است. در نتیجه تصاعد گازهای گلخانه‌ای و تخریب لایه اوزون باعث ایجاد فجایع طبیعی بسیاری شده است و عامل تمامی این‌ها نوع بشر می‌باشد. استاد امین می‌فرمایند، باران در سرزمین‌هایی می‌بارد که یک سد طبیعی جلوی آن ابرهای بارور قرار داشته باشند مانند پوشش جنگلی. به همین دلیل طی سال‌های اخیر شاهد بی‌آبی و خشکسالی در کشورمان هستیم. جناب آقای مهندس تاکید نمودند که کسانی می‌توانند در مراسم درختکاری شرکت کنند که مصرف سیگار را درمان کرده و یا در حال درمان آن باشند. چون یک فرد سیگاری نمی‌تواند واقعاً طبیعت را دوست داشته باشد. این دستور جلسه در یک جمله، جبران خسارتی است در قبال زمین و طبیعت که مادر همه ما است و حیات ما بسیار به آن وابسته می‌باشد.
در وادی دوازدهم صحبت از تغییر، تبدیل و ترخیص است و خداوند می‌فرماید سرنوشت هیچ قومی تغییر نمی‌کند مگر اینکه خواسته‌هایشان را تغییر دهند. خواسته انسان از تفکر نشئت می‌گیرد و اگر تفکر درست بشود خواسته تغییر می‌کند و در نهایت سرنوشت آدمی تغییر می‌کند. این وعده خداوند است که اگر آدمی تفکر درست بکند و در مسیر درست قدم بگذارد، تمامی درب‌ها به رویش گشوده خواهند شد. مانند داستان یوسف و زلیخا که وقتی حضرت یوسف در آن شرایط سخت و پشت درب‌های بسته قرار گرفت به خداوند توکل کرد و به سمت درب‌های بسته دوید و تمامی درب‌ها به اذن خداوند گشوده شد.
ممنونم که به صحبت‌های بنده گوش فرا دادید. 

نگارنده: مسافر مهران لژیون سوم
ویرایش و تنظیم: مسافر امین
ارسال: مرزبان خبری مسافر محمد
مسافران و همسفران نمایندگی بروجن 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .