آقای مهندس در خیلی از سیدیهای خود به این موضوع اشاره دارند که حتماً باید از بدن خود محافظت کنیم و یکی از راههای محافظت از جسم ورزش است، ایشان تاکید میکنند اگر امکان ورزش کردن نداریم حتماً پیادهروی انجام دهیم و حتی اگر امکان پیادهروی را هم نداریم در خانه این کار را انجام دهیم.
گفتگویی با ورزشبان دارت نمایندگی خمین همسفر الهه ترتیب دادهایم که در ادامه تقدیم نگاه مهربان شما میشود.
همسفر الهه ،همسفر مسافر حجت ، با آنتی ایکس مصرفی شیشه به مدت ۱۰ ماه و ۱۷ روز با راهنمای آقای وحید و خانم مهتاب سفر کردند و اکنون با لطف خدا و دستان پر مهر اقای مهندس به مدت ۲ سال و ۶ ماه است که آزاد و رها هستند ورزش مسافر دارت و بدمینتون و ورزش همسفر الهه دارت میباشد .
لطفا برای ما بگویید نحوه آشنا شدن شما با ورزش دارت ازچه طریق بود؟ و چگونه علاقه مند شدید که در این رشته فعالیت کنید ؟
در یک روز گرم تابستانی، من برای اولین بار در پارک ورزشی بوجه حضور پیدا کردم و در لابهلای درختان سبز در فضایی آرام، اما پر از هیجان، پهلوان مهتاب را دیدم که مشغول آموزش ورزش دارت به یک گروه بودند. شور و هیجانی که در این گروه به وجود آمده بود من را جذب کرد کنار آنها رفتم همسفر مهتاب با همان مهربانی همیشگی به من تیر دادند تا پرتاب کنم و خیلی پرشور پرتاب های من را تشویق میکردند و این شد آغاز علاقه من به ورزش دارت.
آیا خدمت ورزشبانی در روحیه و زندگی شما تاثیر داشته است ؟
قطعاً تاثیر داشته وقتی خدمت ورزشبانی دارت به من پیشنهاد شد یک حس عجیبی را تجربه کردم چون تقریباً جزو اولین خدمتهای من در کنگره بود، یک حس ارزشمندی همراه با ترس ،از جهتی خیلی خوشحال بودم که قرار است یک مسئولیت در کنگره داشته باشم از طرفی میترسیدم که نکند نتوانم از پس این مسئولیت بر بیایم اما راهنمای عزیزم همیشه به ما گفته بود خدمت شما را انتخاب میکند و من نمیخواستم این فرصت را از دست بدهم پس با کمال میل پذیرفتم و سعی کردم برنامه زندگیم را طوری تنظیم کنم، که بتوانم حتماً هر هفته در پارک حضور داشته باشم و مسئولیتم را به نحو احسنت انجام بدهم انشالله که توانسته باشم. در واقع هر خدمتی که در کنگره انجام میدهیم بسیاری از صفات ما را تغییر میدهد و به تجربههای ما اضافه میکند که در زندگی ما تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
به نظر شما ورزش همسفران چه تاثیری روی درمان مسافران دارد؟
وقتی مسافرهای ما مصرف کننده بودند ما همسفرها در کنار آنها ۱۰۰ برابر حالمان خرابتر بود و این حال خرابی ما، قطعاً روی مسافرها اثر سوء و تخریبی داشته است. آقای مهندس اشاره دارند که همسفر اول باید حال خود را خوب کند، تا بعد بتواند به مسافر کمک کند وقتی همسفر در کنار آموزش شروع به ورزش میکند حالش خوب میشود و انرژی بالا میرود نه تنها حال روحی او خوب میشود بلکه از نظر جسمی هم کم کم وضعیت بهتری پیدا میکند و اینجا است که یک همسفر با جسم و روان سالم و حال خوش میتواند به مسافر خود کمک کند حتی اگر یاد گرفته باشد که هیچ کاری با مسافر نداشته باشد، اما آنقدر انرژی خوبی دارد که حال اطرافیان را هم خوب خواهد کرد.
به نظر شما در کنگره ۶۰ چگونه میتوان یک تیم ورزشی خوب و پویا راهاندازی کرد؟
اگر حضور مستمر داشته باشیم و با انگیزه بیشتری ورزش کنیم و طبق آموزشهایی که آقای مهندس میدهند جهان بینی کنگره را در ورزش هم عملی کنیم، راحت با رعایت قوانین میتوانیم یک تیم ورزشی قدَر داشته باشیم که هم از جهت فنون ورزشی و هم از جهت اخلاق ورزشی سرآمد باشد. همچنین این مسئله خیلی مهم است که روزهایی که در پارک حضور داریم تمام توان و انرژی خود را در رشتهای که ورزش میکنیم بگذاریم و دنبال آموختن هرچه بیشتر باشیم و از حاشیه رفتن و تعریف کردن و انرژی منفی همدیگر را جذب کردن جدا خودداری کنیم.
با توجه به نقش جهان بینی در ورزش، تفاوت مسابقات کنگره ۶۰ را با مسابقات بیرون از کنگره چگونه توصیف میکنید؟
خوب من خیلی اهل ورزش نبودم و از مسابقات بیرون از کنگره خیلی اطلاعی ندارم، ولی چیزی که در جامعه میبینم شاید به صورت خیلی حرفهای ورزش میکنند اما خیلی اخلاق ورزشی بین ورزشکارهای جامعه دیده نمیشود در صورتی که در کنگره مهمتر از نتیجه و برد و باخت اخلاق ورزشی داشتن و رعایت تمام قوانین وضع شده و احترام تک تک اعضا به این قوانین، بسیار مهم میباشد و نتیجه این میشود که میبینیم در پارکهای ورزشی به خصوص در روزهای مسابقات ورزشی کنگره۶۰ اعضای شرکت کننده با چه شور و حال و هیجانِ وصف نشدنی در کنار همدیگر ورزش میکنند و به رقابت میپردازند حتی من شاهد بودم که نه تنها هم تیمی خود را تشویق میکنند بلکه تیم مقابل خود را هم تشویق میکنند و به آنها روحیه میدهند فکر میکنم این اخلاق فقط در کنگره ۶۰ وجود دارد که حاصل جهان بینی درستی است که آقای مهندس به ما آموزش میدهند.
به عقیده شما آیا ورزش برای رسیدن به حال خوش یک همسفر موثر است؟
بله آقای مهندس در خیلی از سیدیهای خود به این موضوع اشاره دارند که حتماً باید از بدن خود محافظت کنیم و یکی از راههای محافظت از جسم ورزش است، ایشان تاکید میکنند اگر امکان ورزش کردن نداریم حتماً پیادهروی انجام دهیم و حتی اگر امکان پیادهروی را هم نداریم در خانه این کار را انجام دهیم ،چون وقتی فیزیولوژی یا جسم ما سالم باشد قطعاً حس ما هم بهتر خواهد شد، ورزش کردن باعث میشود هورمونهای شادیآور ما مثل دوپامین و سروتونین بیشتر ترشح شوند و قطعاً حس و حال خیلی خیلی بهتری را تجربه خواهیم نمود.
معنای جمله عقل سالم در بدن سالم است از نظر شما یعنی چه؟
این جملهای است که ما بارها و بارها در مکانها و مواقع زیادی شنیدهایم و خواندهایم ، اما آقای مهندس خیلی ساده با یک مثال این جمله را برای ما قابل فهم کردند و میگویند، وقتی یک عضو از بدن ما مثلاً دندان ما درد کند دیگر از لحاظ روانی تعادل نداریم حال ما بد میشود نمیتوانیم درست فکر کنیم نمیتوانیم درست تصمیم بگیریم و اینگونه معنی جمله《عقل سالم دربدن سالم》برای ما قابل درک میشود پس ورزش باعث سلامتی جسم و فیژیولوژی ما شده در نتیجه تفکر و عقل ما درستتر عمل میکند.
در آخر از راهنماهای خودم خانم منصوره و پهلوان مهتاب که انگیزه و عشق به خدمت را در من بهوجود آوردند تشکر میکنم انشالله که بتوانم در این جایگاه و هر جایگاه دیگری که خدمت میکنم بهترین خود باشم و به قول همسفر مهتاب هیچ وقت نگویم ای کاش بیشتر تلاش کرده بودم. همچنین از شما تشکر می کنم که به من فرصت خدمت کردن دادید.

سپاس فراوان از همسفر الهه ورزشبان دارت که وقت خود را در اختیار ما گذاشتند و به سؤالات ما پاسخ دادند.
طراح سوال و مصاحبه کننده: همسفر زری رهجوی راهنما همسفر مهتاب( لژیون دوم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا(لژیون ششم)
ارسال: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مهتاب(لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی خمین
- تعداد بازدید از این مطلب :
178