جلسه چهارم از دوره سیزدهم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران و همسفران با استادی ایجنت مسافر ولیالله بخشیان، نگهبانی مسافر احمد و دبیری مسافر باقر با دستور جلسه " هفته درختکاری" پنجشنبه 16 اسفند 1403 ساعت 16 آغاز بکار کرد.
خلاصه سخنان استاد :
سلام دوستان، ولیالله هستم، یک مسافر. امروز با مناسبتهای متعددی روبهرو هستیم و بابت همه آنها تبریک میگویم. هفته راهنما را پشت سر گذاشتیم، روز جمعه اردوی درختکاری برگزار شد، در ماه مبارک رمضان قرار داریم و امروز خبر قبولی فرزندانمان در آزمون راهنمایی را دریافت کردیم.
وقتی از «فرزندان» صحبت میکنم، منظورم تنها فرزندان خونی نیست، بلکه نتیجه تلاش و زحمات تمام عزیزانی است که در نمایندگیها خدمت میکنند. امروز حاصل این تلاشها به بار نشسته و قبولی در آزمون را به ارمغان آورده است. از صمیم قلب خوشحالیم و این موفقیت را به همه عزیزان تبریک میگویم.
تبریک اصلی، شایسته کسانی است که در آزمون شرکت کردند و برای آن تلاش نمودند. در کنگره، هیچ شکی نیست که هر فردی که نتیجهای کسب کرده، شایستگی آن را داشته است. اگر کسی موفق به قبولی نشده، قطعاً حکمتی در آن بوده، چرا که ممکن بود پذیرش زودهنگام، آسیب بیشتری به او یا دیگران برساند. نوبت باران محفوظ است.
اگر دلتان با کنگره است، بدانید که میتوانید حتی بدون شال هم، بیش از دیگران خدمت کنید. پس اگر در آزمون قبول نشدید، ناراحت نباشید. خدمت در کنگره گرفتنی نیست، بلکه دادنی است. آقای مهندس و ایجنت خدمت را نمیدهند، بلکه هستی آن را عطا میکند. ما جزئی از هستی هستیم و میتوانیم با تلاش و اراده، مسیر خود را هموار کنیم.
شال تنها چیزی است که برای ما ماندگار است و از بین نمیرود. جسم فناپذیر است، اما خدمت در کنگره جاودانه خواهد ماند. به مسافران و همسفرانی که در آزمون راهنمای شال نارنجی و تازهواردین قبول شدهاند، تبریک میگویم و برایشان آرزوی موفقیت دارم.
ماه رمضان، ماه پرداخت و دریافت، انفاق و رحمت است و ما در کنگره، این ماه را به خوبی درک میکنیم. درختکاری در کنگره مفهومی فراتر از کاشت یک نهال دارد. اینجا میدانیم چرا درخت میکاریم و هدفمان چیست. در بیرون، اغلب منفعت شخصی مطرح است، اما در کنگره، منفعت عموم مدنظر قرار دارد. گذشتگان ما درخت میکاشتند و عشق بلاعوض میبخشیدند. کنگره این احساس را در ما زنده میکند و بستری برای رشد، تکامل و تعالی فراهم میآورد.
ابتدا خدمت میکنیم و از آن لذت میبریم، سپس شرایط برای درختکاری و ماه رمضان مهیا میشود تا حسهای خاموش درون ما بیدار شوند. یک مصرفکننده، توجهی به طبیعت و هستی ندارد، اما آموزشهای کنگره این حسها را در ما بیدار میکند. شاید در آغاز، انگیزهای برای خدمت نداشتیم، اما بهتدریج، با انجام کارهای کوچک، اشتیاق کمک به دیگران در ما شکل گرفت.
افراد در خدمت مرزبانی شرکت میکنند که این خدمت حس مسئولیت را در وجود انسان زنده میکند. حس، نخستین نیرویی است که عقل را به کار میاندازد. اگر این حس در ما بیدار شود، درمییابیم که زمین حال خوبی ندارد و به یاری ما نیازمند است. زمین یک موجود زنده است و در حال آسیب دیدن است. برخی افراد ناآگاهانه به طبیعت لطمه میزنند، درختان را قطع کرده و بهجای آنها، ساختمان میسازند.
تویی که بیدار شدهای و میدانی طبیعت مادر توست، تلاش کن و در مسیر سازندگی گام بردار. اگر خرابی دیدهای، اکنون فرصت داری که آبادانی را تجربه کنی تا هم خودت و هم دیگران از آن بهرهمند شوند. بیداری انسان باید از درون آغاز شود. حس انسان، قطرهقطره بیدار میشود تا در نهایت، به بیداری معنوی برسد. این بیداری درونی، از تغییرات بیرونی نشأت میگیرد.
انسان باید ظاهر خود را آراسته کند تا باطنش نیز آراسته شود و از همنشینی با دیگران لذت ببرد. مهندس دژاکام این بیداری را برای ما فراهم کرده تا بتوانیم در کنار یکدیگر، نهتنها به دیگران آسیب نزنیم، بلکه منبعی از منفعت باشیم. زمانی که وجود انسان امن شد، زندگی برایش لذتبخش خواهد شد.
یکی از راههای رسیدن به این بیداری، درختکاری است. بیایید در این ماه مبارک، مراقب باشیم که از این فرصت بینصیب نمانیم و تا جایی که میتوانیم، سهم خود را ادا کنیم.
هیچکس انتظار زیادی از کسی ندارد، اما اگر میخواهید به رشد و تکامل برسید، باید از این مرحله عبور کنید تا درهای جدیدی به روی شما گشوده شود.
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
عکس:مسافر رضا، مسافر ابراهیم
تایپ : مسافر علیرضا
ارسال : مسافر عسگر
- تعداد بازدید از این مطلب :
265