جلسه یکم از دوره چهاردهم کارگاههای آموزشی عمومی شعبه دنا؛ با استادی راهنما محترم مسافر ابراهیم، نگهبانی مسافر مهدی و دبیری مسافر حسن با دستور جلسه «درختکاری» روز پنجشنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ شروع به کارکرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان ابراهیم هستم مسافر. خیلی خوشحال هستم که امروز در این جایگاه هستم. تشکر میکنم از ایجنت محترم و گروه مرزبانی و آقا مهدی نگهبان جلسه که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم. ماه مبارک رمضان را به همه عزیزان تبریک عرض میکنم و امیدوارم که در پایان این ماه به تمام خواستههای معقول خود برسند، تبریک ویژهای دارم خدمت عزیزانی که در آزمون راهنمایی نمره قبولی کسب کردهاند و به راهنمایان محترم و همچنین همسفرانشان تبریک میگویم.
زمانی که خبر قبولی در آزمون راهنمایی توسط راهنمای خوبم آقا محمد به من داده شد من در آن روز از شدت خوشحالی اشک میریختم و آن روز همیشه در ذهن من است.

دستور جلسه این هفته در مورد هفته درختکاری است، ما در کنگره۶۰ دو پیمان داریم، یکی پیمان در وادی هشتم جبران خسارت و دیگری پیمان در وادی دوازدهم درختکاری .
انگیزه ابتدایی ورود ما به کنگره صرفاً ترک کردن مواد و رفتن به دنبال زندگی شخصی خود بود اما زمانیکه در کنگره سفر اول را تمام کردیم و به سفر دوم رفتیم با آموزشهایی که گرفته بودیم نمیتوانستیم راحت کنگره را ترک کنیم، در واقع آقای مهندس ما را با فرهنگ، رسم، رسوم و چیزهایی که از گذشته بوده و ما فراموش کرده بودیم را مجدداً به ما یاد داد و درختکاری نیز یکی از فرهنگهای قدیمی ما است که به مناسبتهای مختلف انجام میگرفت زمانی که یک نوزاد متولد میشد به نشان آن درختی به اسم او کاشته میشد، چند سال است که برای نهالهایی که کاشته میشود پلاک یا شناسنامه تهیه میگردد که بسیار زیبا است و از این بابت خوشحال هستم؛ هر کدام از ما به درختان و محیط زیست آسیب وارد کردهایم شاید بعضیها بگویند این کار را انجام ندادهایم، اما خود من با این که در خانه بودم ولی به انواع مختلف به طبیعت و محیط زیست آسیب میرساندم به عنوان مثال استفاده از زغال درختان برای مصرف مواد یا کباب و... من در سفری که به کوههای زاگرس داشتم دیدم که به چه شکل درختان بلوط را خشک و با اره برقی درختان را قطع میکردند و با حیوانات بارکش به پایین انتقال میدادند و از شب تا صبح صدای اره برقی میآمد. هر شخصی به اندازه خود به طبیعت صدمه وارد کرده است مخصوصاً کسانی که مصرف آنها با زغال بوده، پس اگر بتوانند سالانه یک درخت بکارند جدای از آنکه به اکسیژن سازی در طبیعت کمک میکنند بلکه ازسایه درختان هم میتوان استفاده کرد. سال گذشته در محله سروستان شهرداری برای روز درختکاری بلواری را در اختیار ما قرار گذاشته بود، من هر موقع که از کنار آن بلوار رد میشوم آن قسمتی را که بچههای کنگره درخت کاشتهاند را نگاه میکنم مخصوصاً آن دو درختی که خودم کاشتهام وقتی میبینم حالم خوب میشود. کار خوب کاری است که حال آدم را خوب کند. هر وقت که من از کنار این بلوار رد میشوم این حس خوب به من منتقل میشود؛ ما دو دسته انسان داریم یک دسته انسانهایی هستند که برای خانواده و اقوام خود خوب هستند، اما دسته دیگر کسانی هستند که برای کل جامعه خوب هستند، مثل جناب آقای مهندس و ما هم شاگردان او هستیم پس باید در راهی قدم بگذاریم که اولاً خسارتی نزنیم و اگر هم زدیم جبران خسارت کنیم. امیدوارم که بتوانیم این رسم قشنگ را هر ساله اجرا کنیم و یکی دیگر از رسمهای قشنگی که آقای مهندس به ما آموزش دادهاند پاکت دادن در مراسمهای مختلف است برای این که دیگر از بنرهای پلاستیکی استفاده نکنید. من خودم شغلم در زمینه پلاستیک است و میدانم برای تجزیه این بنر شاید چند هزار سال زمان لازم باشد. جناب آقای مهندس از این رسمهای زیبا به ما آموزشهای زیادی دادهاند که در قدیم بوده اما به فراموشی رفته است. امیدوارم که همیشه در کنگره حضور داشته باشیم و از آموزشهای کنگره استفاده نماییم. متشکرم از اینکه به صحبتهای من گوش کردید.
اعضاء قبول شدگان داخلی آزمون راهنمایی کنگره ۶۰

تحویل جایگاه نگهبانی به مسافر مهدی:

تحویل جایگاه دبیری به مسافر حسن:


تایپ مسافر فرید لژیون پنجم، مسافر محمود لژیون دوم
ویرایش و ارسال: مسافر طاها لژیون دوم
- تعداد بازدید از این مطلب :
271