سومین جلسه از دوره هفدهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰، ویژه مسافران نمایندگی ملایر، با استادی راهنما مسافر علی محمد، نگهبانی مسافر رضا و دبیری مسافر علی، با دستورجلسه «درختکاری» روز پنجشنبه ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی محمد هستم مسافر
ابتدا خدا را شاکرم در این جایگاه قرار دارم و در حضور شما آموزش میگیرم از راهنمای درمان خودم آقای امیرحسین کمال تشکر و قدردانی را دارم در ادامه این هفته را هفته درختکاری نامگزاری کردند قبل از اینکه بخواهم در رابطه با دستورجلسه صحبت کنم ماه مبارک رمضان ماهی است که متد درمان دی اس تی در آن متولد شد و به وجود آمد تا ما بدانیم که اگر الان اینجا هستیم به واسطه همین متد درمان دی سی تی است. ما از برکات ماه مبارک رمضان باید برداشتهایی بکنیم که برای ادامه زندگی به آنها نیاز داریم صفت گذشت، بخشش و صفتهای دیگری که از این ماه میشود کسب کرد یکی نقطه تحمل و صبوری است که بتوانیم چطور خود را نگه داریم در مقابل خواستههای نامعقول و اینکه در ادامه ما در این ماه رمضان اگر سفره افطاری پهن میشود خودمان باید از این سفره حمایت بکنیم یک وقتهایی است که اگر دیگران یک سفره پهن میکنند اگر ما از نظر حسابگرانه بخواهیم به این نگاه بکنیم من خودم به شخصه خجالت میکشم سر یک سفرهای بروم که خودم در آن سهیم نیستم و بخواهم آن غذا را میل بکنم. هر جایی هستیم به نحو احسنت باید از آن حمایت بکنیم، از این سفره تا بتوانیم آن شادابی مجلس را حفظ کنیم و بتوانیم از آن استفاده مفید ببریم و بتوانیم دریافت بکنیم. هدف از این دستورجلسات به خاطر این است که ما خودمان را بهتر بشناسیم که اگر اینجا هستیم باید جبران خسارت بکنیم.
در ادامه هفته درختکاری است ما در دوران اعتیاد یکسری خسارتها را وارد کردیم خسارت به خودمان، خانواده و جامعه. اگر بدانیم که این خسارتها چه آسیبهای روحی و روانی ایجاد کرده قطعا در صدد جبران آن برمیآییم. من یادم است در دوران اعتیاد زمانی که به بیپولی میخوردم به هر نحوی پول موادم را جور میکردم. یک باغ ما داریم که چند تا درخت آلو بخارا و یک درخت گردو که بالای سی سال سن داشتند بود یعنی از زمانی که من متولد شدم این درختها وجود داشتند ولی به خاطر اعتیاد و تهیه مواد یک اره برقی گرفتم و گذاشتم پای اینها و همه را قطع کردم و رفتم فروختم تا پول موادم را جور کردم ولی نمیدانستم که چه آسیبی دارم خودم به محیط زیست و اکوسیستمی که در آن در حال زندگی هستم ایجاد میکنم ولی حالا که به درونم رسیدم متوجه شدم اگر در کنگره شصت بشود یک نفس را آزاد کرد حالا این وظیفه من است که بتوانم یک محیط زیست را دوباره زنده بکنم. و اگر در سفر دوم هستم واجب و ضروری است که در این هفته درختکاری شرکت بکنم و با کاشتن درختهایی که شهرداری در اختیار ما قرار میدهد شریک شویم و بتوانیم دوباره محیط زیست را احیا بکنیم دوباره بتوانیم اکسیژنی که در محیط زیست منتشر میشود را احیا بکنیم. ما اگر بدانیم نفسی که داریم زنده میکنیم در ادامه حیات خودشان در کنار ما ادامه بدهند. روز درختکاری فکر میکنم روزه بیست و دوم فروردین باشد که شعبه ما حضور دارد و امیدوارم که ما با آن دانش و اطلاعات و آن چیزهایی که در رابطه با این دستورجلسه یاد میگیریم بتوانیم حضور پررنگ داشته باشیم و باید الگویی باشیم برای بقیه، که اگر افرادی که با اعتیادشان آسیب وارد کردند و ضرر و زیانهایی رساندهاند به محیط یا به هر جایی و به هر کسی، ما دوباره خودمان را پیدا کردیم ما دوباره احیا شدیم دوباره بازسازی شدیم و به این دانش رسیدهایم که در این مسیر ما میتوانیم مثمر ثمر باشیم و میتوانیم احیا کننده یکسری نفسها باشیم از جمله طبیعت را دوباره زنده بکنیم اما اگر بدانید که درختها چه کارهایی برای ما انجام میدهند قطعا به آنها رسیدگی میکنیم. یک درخت یک نهال را زمانی که میکاریم نیاز به رسیدگی دارد. یک سفر اولی وقتی وارد شعبه میشود مثل یک نهال نوپا است باید به آن آب بدهیم باید مواظبت بشود تا این نهال قوت بگیرد و تبدیل بشود به یک درخت و به بار بنشیند و ثمر بدهد حالا ثمره در کنگره شصت چیست؟ همین خدمت کردن همین در جلسات حضور داشتن و در آزمونهای راهنمایی شرکت کردن است. قطعا یکسری افراد هستند که منتظر حضور شما هستند که شما جایگاه راهنمایی را کسب کنید تا بتوانید آنها را به درمان برسانید این الگوبرداری در کنگره شصت برای ما خیلی مفید است که اگر اینها را عملی بکنیم قطعا به ماهیت آن پی میبریم من بیشتر از این صحبت نمیکنم از اینکه به صحبتهای من توجه کردید ممنونم.

طبخ و سرو افطاری:



.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
عکس: مسافر علی لژیون چهارم
تنظیم و ارسال: مسافر وحید لژیون چهارم
مسافران نمایندگی ملایر
- تعداد بازدید از این مطلب :
274