English Version
This Site Is Available In English

افراد در اردو باید آداب کنگره‌ای داشته باشند

افراد در اردو باید آداب کنگره‌ای داشته باشند

سومین جلسه از دور پنجاه و یکم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی شفا مشهد، با استادی کمک اردوبان همسفر رضا، نگهبانی مسافر مجید و دبیری مسافر احمد با دستور جلسه "درختکاری" روز پنج‌شنبه مورخ 16 اسفند ماه ۱۴۰۳ راس ساعت 15:30 آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رضا هستم یک همسفر
خیلی خوشحالم در خدمت شما عزیزان هستم برای هفته درختکاری، از ایجنت محترم آقا رضا شفیعی ممنونم که این وقت را در اختیار ما گذاشتند تا بتوانیم توضیحاتی را درباره هفته درختکاری، عملکرد اردوبان‌ها و یک سری مسائل دیگر توضیحاتی خدمت عزیزان ارائه کنم تا انشاالله 22 فروردین که خواستیم در اردو شرکت کنیم بچه‌هایی که قبلا نبودنده اند یا برای اولین بار در اردو شرکت می‌کنند با این مسائل بیشتر آشنا شوند. در کنگره ما علاوه بر درمان اعتیاد هفته درختکاری هم داریم، اردو داریم، نحوه چطور زندگی کردن در طبیعت و... بنده در اردوی بلده شرکت داشتم و با رای گیری بچه‌ها و تایید اردوبان محترم استاد امین به عنوان کمک اردوبان انتخاب شدم. بچه‌ها بعد از 3 سال که در اردوها شرکت کنند می‌توانند کمک اردوبان شوند و تمام کارهای درختکاری و اردوها به وسیله بچه‌هایی که در این سیستم قرار می‌گیرند انجام می‌شود. فکر می‌کنم امسال تعداد افراد ۵۰۰ یا ۶۰۰ نفر باشیم. به خانم‌ها هم تبریک می‌گویم چون مشهد جزو شهر‌هایی است که خانم‌ها اجازه رفتن به اردوی درختکاری را دارند. تهران، اصفهان و مشهد جزء شهرهایی هستند که خانم‌هایش می‌توانند به اردو بروند. امیدوارم برنامه‌ریزی شود که در اردوهایی مثل اردوی بلده هم بتوانند شرکت کنند.

یک نکته دیگر این است که افراد در اردو باید آداب کنگره‌ای داشته باشند و اگر کسی که در آنجا مسئولیتی دارد اگر فرمانی به ما داد آن‌ را اجرا کنیم و فرمانبردار باشیم. من در این ۱۳ یا ۱۴ سالی که در کنگره کنار همسفر و مسافرم هستم، تقریباً ۱۰ بار در اردوی بلده و درختکاری شرکت داشتم و یک بار هم نشده است ببینم درگیری به وجود آید یا کسی باشد که نافرمانی کند، بطور مثال چون امسال جمعیت هم بیشتر شده است برای رعایت نظم اگر کسی گفت که ماشینت را اینجا نگذار یا جای دیگری پارک کن فقط باید بگویی چشم، چون اگر غیر از این باشد و قوانین اجرا نشود کار از دست در می‌رود، پس انشالله برای سال آینده مسافران خودشان را آماده کنند تا بتوانیم اردوی خوبی را برگزار کنیم و بسیار منظم و با ادب آن چیزی که در کنگره آموخته ایم را آنجا به نمایش بگذاریم. در یکی از جلساتی که ما اردوبان‌ها در فضای مجازی داریم مطرح شده بود در یکی از شهرهای نزدیک مشهد، یکی از بچه‌هایی که اتفاقا در سفر دوم هم بوده است خوب رفتار نکرده و باعث درگیری شده است و از تهران هم کلی بازخواست شدند و شنیدم اردوی آن شهر را هم بسته‌اند، حالا برای چند سال؟ خدا می‌داند. این مسائل جلوی رشد یک شهر و شعبه را می‌گیرد. انشاء الله بتوانیم به گونه‌ای عمل کنیم که وقتی می‌خواهیم به تهران گزارش دهیم بدون هیچ مشکل و شبهه‌ایی باشد.
خیلی ممنون که به صحبت های من گوش کردید.

مرزبان خبری: مسافر علی‌اصغر

تایپ مسافران: کوروش ل۱۰، مالک ل۱۹، ابراهیم ل7

تنظیم و ارسال خبر: گروه سایت نمایندگی شفا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .