English Version
This Site Is Available In English

خسارت خیلی جدی به طبیعت وارد کردیم

خسارت خیلی جدی به طبیعت وارد کردیم

هشتمین جلسه از دوره بیست و ششم کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره۶۰، نمایندگی باباطاهر همدان با استادی مسافر محمد رضا، نگهبانی مسافر محمد و دبیری مسافر وحید با دستور جلسه (هفته درختکاری) سشنبه ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۶/۳۰ آغاز به کار کرد

 

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان محمدرضا هستم یک مسافر

عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت تمامی حضار محترم در جلسه و خدای خود را شاکر و سپاسگزارم که توفیق شامل حال من شد که این جایگاه را تجربه کنم و از شما عزیزان آموزش بگیرم. البته در محضر راهنمایان محترم و شما عزیزان زیره به کرمان بردن است، تقدیر و تشکر از بنیان کنگره ۶۰ جناب مهندس دژاکام و خانواده محترمشان و استاد امین، استاد جهان‌بینی دارم که این بستر را فراهم نمودند تا من با حال خراب این‌جا بیایم و به حال خوش برسم. از استاد و راهنمای بزرگوار خودم جناب آقای منصور اسماعیلی تشکر ویژه دارم که با راهنمایی‌های ایشان توانستم از تاریکی‌ها عبور کرده و به سمت روشنایی حرکت کنم و تا زنده هستم مدیون ایشان هستم و هر چه دارم از برکت وجود ایشان می‌باشد.

در مورد دستور جلسه: هفته درختکاری
خداوند باری تعالی زمین را برای زندگی موجودات از جمله گیاهان، حیوانات و در نهایت انسان آفرید تا به راحتی در آن زندگی کنند و زمانی‌که انسان از زندگی اجتماعی و گروهی برخوردار شد و به سمت زندگی صنعتی پیش رفت و هر چه در این مقوله پیشرفت کرد  خسارات جدی به طبیعت وارد کرد و با ساخت کارخانه‌های عظیم باعث تولید گازهای گلخانه‌ای شد که نتیجه آن سوراخ شدن لایه ازون و بالا رفتن گرمای زمین و تغییر فصول شد. همه ما می‌دانیم که هوایی که ما تنفس می‌کنیم از اکسیژن تشکیل شده است و منبع تولید اکسیژن همین درختانی است که خداوند متعال برای ما خلق کرده و اگر اکسیژن نباشد زیستن تمام موجودات به خطر می‌افتد. یکی از مسائلی که در کنگره ۶۰ به مسافران آموزش داده می‌شود بازپرداخت بدهی یا همان جبران خسارت است که در وادی هشتم به این موضوع اشاره گردیده است و این جبران خسارت باید از خود شخص شروع شود.

چرا سفر دومی‌ها و سفر اولی‌هایی که در تی‌دی‌اس ٠/٣ هستند می‌توانند در اردوی درختکاری شرکت کنند؟ چون این افراد جبران خسارت جسم خود را انجام داده‌اند سال گذشته در زمان ثبت نام اردوی درختکاری من در شعبه بودم و خیلی دوست داشتم که در این اردو شرکت نمایم ولی موافقت نکردند و گفتند باید سفر اول خود را به اتمام برسانی، شاید در آن زمان برایم این موضوع مبهم بود ولی از آموزش‌هایی که در کنگره ۶۰ گرفتم متوجه شدم که باید جبران خسارت را از خودم شروع کنم و حالا متوجه می‌شوم که بنیان کنگره ۶۰ به ما اعضا تکلیف کرده‌اند در سال حداقل یک درخت بکاریم و خسارتی که به خود، خانواده و جامعه وارد کرده‌ایم حال می‌توانیم به زیبایی با درختکاری جبران نماییم.

درس دیگری که من از درخت باید یاد بگیرم درس بخشش بلاعوض و بی چشم داشت است چون هیچ درختی از اکسیژن میوه و سایه‌ای که می‌دهد خودش استفاده نمی‌کند. بزرگی می‌فرماید همه چیز را از دست دادم جز آن‌چه که بخشیدم. بخشش بی چشم داشت ویژگی است که در درختان وجود دارد که ما اعضای کنگره باید از درخت یاد بگیریم. چرا موضوع درختکاری در وادی دوازدهم مطرح شده است؟ وادی دوازدهم می‌گوید در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود یعنی من هر خواسته‌ای داشته باشم همان لحظه انجام نمی‌پذیرد و باید زمان بگذرد تا در نهایت به آن دست پیدا کنم. من از این وادی یاد می‌گیرم که رسیدن به هر خواسته‌ای زمان خاص خود را دارد و باید صبور باشم تا به آن برسم. وقتی انسان که نهال را می‌کارد و به آن کود و آب می‌دهد و در نگهداری آن کوشا می‌باشد زمانی که نهال به درخت تبدیل می‌گردد شروع به میوه دادن می‌کند. برای کسی که آن نهال را کاشته است لذتی است عظیم دقیقاً همچون راهنمایان بزرگوار کنگره ۶۰ که یک مسافر با حال خراب به کنگره می‌آید و حداقل ۱۰ ماه با حفظ و نگهداری راهنمای محترم خود آرام آرام در چشم راهنما نمایان می‌گردد و در پایان وادی دوازدهم آقای مهندس بیان کرده‌اند به شکرانه این عمل عظیم که همان رهایی شما و رسیدن به حال خوش است وظیفه را به شما محول می‌کنم که آن وظیفه انجام مراسم درختکاری است. ممنونم که به صحبت‌های من توجه نمودید.

 

 

 تایپ : محمد رضا (لژیون چهارم)

عکس، تنظیم و ارسال : مسافر سعید ( لژیون چهارم) 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .