English Version
This Site Is Available In English

کاشتن درخت جبران خسارت از طبیعت است

کاشتن درخت جبران خسارت از طبیعت است

هشتمین جلسه از دوره چهارم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره۶۰ ویژه مسافران با نگهبانی مسافر محمد، دبیری مسافر رسول و استادی مسافر علیرضا با دستور جلسه "درختکاری" چهارشنبه 15 اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت 16:30 آغاز بکار کرد.

سخنان استاد:
سلام دوستان علیرضا هستم یک مسافر
ابتدا خداوند را شاکر هستم که یک فرصت دیگر در اختیار من قرارداد تا در این جایگاه قرار بگیرم و آموزش بگیرم. از راهنمای لژیون چهارم آقا جواد نیز تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند.
دستور جلسه در مورد هفته درختکاری است، در کشور ما روز 15 اسفند  روز درختکاری نام‌گذاری شده است و هفته درختکاری در کنگره 60 در دستور جلسه‌ها  گنجانده شده است. ما در طول یک هفته، سه روز یا سه جلسه در اسفند ماه در مورد این دستور جلسه و حس و حال خود‌مان مشارکت می‌‌کنیم. کاشت درخت در طبیعت یک امر حیاتی و ضروری است. در طی این سه جلسه  که در مورد درختکاری صحبت می‌کنیم؛ باید در مورد تجربه خود و این که چرا اصلا آقای مهندس این موضوع را مهم و ضروری برای بچه‌های کنگره فرمان داده است را مورد بررسی قرار می‌دهیم.
این روز مخصوص سفر دومی‌ها و سفر اولی‌هایی می‌باشد  که اواخر سفرشان است  تا بتوانند با رفتن به طبیعت و کاشتن ریز‌گردها و یا نهال جبران خسارت  از طبیعت کنند، این جبران خسارت همان موضوعی است که در وادی پنجم در آن صحبت شده است که ما چگونه بتوانیم از جامعه جبران خسارت کنیم.  ما آموختیم در وادی دوازدهم؛ ولی این روزها وقت عمل و به اجرا در آوردن آن است تا از خود و هستی و طبیعت جبران خسارت کنیم. ما زمانی که مصرف‌کننده بودیم هیچ درکی از درخت، سایه، چوب و میوه نداشتیم و فقط به فکر خوش‌گذرانی خودمان بودیم فقط کافی بود چند نفری دور هم جمع می‌شدیم، اولین فکری که به ذهنمان می‌آمد روشن کردن آتش و بهم ریختن و آسیب زدن به خودمان و طبیعت بودیم؛ اما زمانی که به حس و حال خوب رسیدیم، متوجه مهم بودن این موضوع شدیم و قضیه را به خوبی درک کردیم و به همین دلیل است که وقتی یک مسافر وارد سفر اول می‌شود و از آن مسیر یخ‌بندان عبور می‌کند و به رهایی می‌رسد و وارد سفر دوم می‌شود باید درخت بکارد و از آن مراقبت کند، ما جبران خسارت را همین‌جا شروع می‌کنیم.
اگر هیچ درختی وجود نداشته باشد هیچ  موجود زنده‌ای هم وجود نخواهد داشت. همه مابعد از پیدا شدن درختان و طبیعت به وجود آمده‌ایم؛ پس وظیفه داریم از آن‌ها مراقبت کنیم. درختان نور خورشید و گرمای خورشید را جذب می‌کنند و باعث رطوبت و تعادل هوا می‌شوند درختان باعث اکسیژن رسانی هستند. همه به خوبی این را تجربه کرده‌ایم، زمانی که از کنار یک فضای سبز  یا جنگلی عبور می‌کنیم، یک‌هوای متعادل و خنک حال ما را دگرگون می‌کند،. توجه کردید که برای استراحت کردن در بین راه همیشه می‌گوییم،صبر کنید به یک سایه درخت و یا فضای جنگلی برسیم آن‌جا توقف می‌کنیم. فرض کنید این درختان و سرسبزی از بین برود چه بلایی به سر بشر می‌آید؛ بیاید تمام تلاش خودمان را برای احیای دوباره این طبیعت از دست رفته به دست انسان از خود راضی داشته باشیم، فقط هر کدام از ما با کاشتن یک نهال، احیای دوباره زمین را به آیندگان بسپاریم.  امیدوارم همه ما این موضوع مهم و حیاتی را به خوبی درک کنیم و برای حفظ جنگل‌ها و کاشتن درخت کوشا باشیم.

موضوع بعدی در مورد ماه رمضان است که ما در اینجا حامی رمضان داریم و چون شعبه ما یک شعبه تازه تأسیس است و امکانات زیادی ندارد باید تلاش کنیم و وظیفه خود بدانیم که با حمایت کردن در این امر خیر سهیم باشیم تا  یک ماه رمضان پر‌خیرو برکت در کنار هم داشته باشیم تا  آیندگان نیز بتوانند از این نعمت بهره‌مند شوند.

در ادامه گزارش تصویری از افطاری مسافران نمایندگی صفادشت

تایپ: مسافر پرویز(لژیون اول)
ویراستاری و ارسال: مسافر مختار(لژیون چهارم)
عکس: مسافر مختار(لژیون چهارم)
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .