دستورجلسه سیزدهم از دوره دوازدهم سری کارگاههای لژیون ویلیام وایت کنگره ۶۰ نمایندگی چرمهین ویژه مسافران بانگهبانی راهنمای وایت اقای سعیدجنگانیان ودبیری مسافرمحمد بادستورجلسه هفته درختکاری و نیکوتین سهشنبه ۱۴اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵شروع بکار کرد.
همانطور که میدانیم هیچ الگویی بارزتر و قشنگتر از طبیعت نیست و درخت جدا از فوایدش که بسیار زیاد هست، درخت الگوی زندگی را به ما میآموزد. برای بقا باید تلاش کرد، در مقابل بزرگترین موانع خودش را به نور خورشید میرساند و همچنین ریشه درخت اگر در مقابلش تختهسنگهای بسیار سخت و بزرگ قرار گیرد ناامید نمیشود و خودش را به هر ترتیب که شده به رطوبت میرساند؛ بنابراین در مورد اهمیت کاشت درخت و توجه به هفته درختکاری: در کنگره ۶۰ آقای مهندس بک روز را برای انجام این کار در نظر گرفتند که اعضا با مشارکت هم نهالهایی را میکارند و بهطور منظم به آن نهال رسیدگی میکنند مثل یک انسان که به فرزند خودش رسیدگی میکند و شاهد لحظهلحظه رشد کردنش مینشیند و فکر این را نمیکند که شاید خودش نتواند از آن درخت استفاده کند و این بخشندگی را به ما میآموزد و اینکه یاد میدهد که فقط مصرفکننده نباشیم و همانطور که ما از دست رنج دیگران استفاده کردیم میکاریم که دیگران هم بهرهمند شوند، دیگران کاشتند و ما خوردیم حال ما میکاریم تا دیگران بخورند. کاشتن درخت در ظاهر یک کار معمولی است، ولی اگر به درون همین مسئله توجه کنیم امری است بسیار مهم که از آن درس بسیاری میتوانیم بگیریم. کاشتن درخت این را به من یادآوری میکند که رسیدن و به ثمره نشستن خواستهها زمان میخواهد، اگر خواستههای معقولمان را مثل یک درخت تصور کنیم؛ اگر ما دانهی خوبی بکاریم و بهموقع به آن برسیم تبدیل به درخت تنومند و پر باری میشود، پس در آخر امر؛ امر اول اجرا میشود بهشرط آنکه صبر داشته باشیم و به آن زمان بدهیم. کاشتن درخت حتی در ظاهر هم مهم است برای مثال: برای طبیعت، برای آبوهوا، برای زیبایی.
در کنگره درمان سیگار به سهولت انجام می پذیرد و جذب نیکوتین از حالت دخانی به حالت خوراکی تبدیل می شود، یعنی به جای مصرف سیگار، از آدامس نیکوتین دار استفاده کردم و جذب نیکوتین را معکوس نمودم. در بیرون از کنگره درمانی وجود ندارد، اگر هم باشد غیر اصولی و غیر علمی است. ولی در کنگره درمان صورت می پذیرد، آن هم از راه درست خودش. برای درمان سیگار، فقط کافیست به دنبال منابع و علوم کنگره باشیم. خداوند در عروق و رگهای ما و همینطور در مجراهای تنفسی ما عضلاتی به نام "عضلات صاف" قرار داده است، این عضلاتی که روی بدن و استخوان ما هست و ما را حرکت می دهند "عضلات اسکلتی" نام دارند که رنگ آنها تیره است و بصورت خط خط و رشته رشته هستند ولی عضلات صاف شکل خاصی دارند و در جدار عروق و رگهای تنفسی قرار دارند و مهمترین فرق آنها هم این است که عضلات اسکلتی ارادی هستند و با مغز من و اراده من مرا حرکت می دهند اما عضلات صاف، غیر ارادی هستند و در اراده ما نیستند. در نتیجه مجراهای هوایی و همینطور تنگ و گشاد شدن رگهای ما به دست ما هست ولی به اراده ما نیست، بعنوان مثال؛ اگر حرص و جوش بخوریم و یا نمک بخوریم خودمان کردیم و خودمان باعث بالا رفتن فشار خونمان می شویم و یا اگر چربی بخوریم خودمان باعث می شویم که عروقمان بسته شود، اما وقتی فشار خونمان بالا رفت، دیگر دست ما نیست و عروق تنگ شده و کاری از دست ما بر نمی آید، مگر اینکه با مکانیزم دیگری و یا دارو و یا استراحت باز شود.
تایپ : مسافر باقر
ارسال : مسافر ابراهیم
- تعداد بازدید از این مطلب :
213