سلام دوستان سلمیٰ هستم همسفر
خداوند انسان را با اختیار کامل بر سرنوشتش آفرید و او را سر دو راهی قرار داد، انتهای هر راه مشخص است؛ راه راست و ارزشی منتهی به بهشت برین و راه ضدارزشی منتهی به اعماق جهنم میباشد. زمانی هر انسان به مرحله دانایی و معرفت دست یابد و ظرفیت لازم را کسب کند، در پی جبران خسارت بر میآید. عدهای از ما پیمان روز الست را شکستیم یا از یاد بردیم و راه فسق و فجور را رفتیم، دانسته یا ندانسته خسارتهایی به خود وارد کردیم؛ اما خداوند رحمان و رحیم، باز راه توبه و راه جبران خسارت را برای من انسان خطاکار گذاشته، جبران خسارت از خود، خانواده و جامعه. استاد امین میگویند؛ در زمان بیماری آسیبهایی به خود و اجتماع وارد نمودیم هماکنون که به سلامتی و درمان رسیدیم باید جبران خسارت کنیم مثل زمانی که بیمار هستیم و نمیتوانیم روزه بگیریم بعد از بیماری باید قضای آن را بجا آوریم. در کنگره هر فرد که به رهایی میرسد بهواسطه آسیبهایی که به طبیعت وارد نموده باید هر سال درختی از هر نوع که باشد بکارد، از آن مراقبت کند، آبیاری کند اگر خشک شد سال بعد دو درخت بکارد. درختکاری از فرسایش خاک جلوگیری میکند، تعادل زمین را برقرار، هوا و طبیعت را مطبوع میکند و باعث شادابی و نشاط میگردد.
استاد امین در سیدی «زمین» میگویند؛ یکی از مواردی که در کنگره آموزش داده شده این است که انسان خودش یک جهان کوچک است، کره زمین نسبت به انسان، جهان بزرگتری است، دور هر انسانی یک هاله وجود دارد که این هالهها به تعداد کالبدهای انسان لایه دارد، اعتیاد از آن دسته مسائلی است که به هاله انسان آسیب میزند و زمانی که فرد شروع به مصرف میکند هاله آسیب میبیند و در یک قسمتهایی ممکن است پاره بشود، این آسیبدیدگی و پاره شدن باعث میشود که یکسری از چیزها (نیروها، موجودات و امواج) که قبلاً قادر نبودند وارد هاله شوند تخریب ایجاد کنند. نیروهای طبیعت، بارش برف و باران با اندیشه انسان در ارتباط هستند جایی که دلها و ذهنها پاک باشد باران رحمت آنجا فرود میآید، در جایی که اندیشهها پاک نباشد در آنجا راهش را میکشد و میرود؛ چون نیروهای طبیعت لطیف هستند. آیهای در کلامالله شریف آمده از اعمالی که انسان انجام داده است بر و بحر را خشکسالی فرا گرفته، اعمال انسان در طبیعت و وضعیت آبوهوا تأثیر میگذارد. زمانی که مردم به هم کمک بیشتری میکنند شرایط جوی بهتر میشود اینها تصادفی و اتفاقی نیست.
در وادی دوازدهم آمده «در آخر امر، امر اول اجرا میشود.» باید زمان را در نظر داشت، هر خواستهای میتواند با گذشت زمان به اجرا درآید مانند کاشت گندم که به هشت ماه زمان نیاز دارد یا تولد نوزاد که بعد از گذشت نه ماه زمان، به دنیا میآید. برای رسیدن به آخر امر باید مراحل تغییر، تبدیل و ترخیص صورت گیرد و هیچ تغییری بدون آموزش، معرفت و شناخت صورت نخواهد گرفت. برای اجرای امر آخر توصیه میشود، برای آبادانی زمین، محیطی پاکیزه و سالم همه ساله یک درخت بکارید تا شاید ذرهای از فرمان در آخر امر، امر اول اجرا میشود را با بزرگ شدن درختانی که خود کاشتهاید، رویت کنید. کاشت درخت به من همسفر یادآوری میکند که برای رسیدن به هدف و خواسته، صبر و زمان را مد نظر داشته باشم. از راهنمای خوبم خانم نجمه عزیز و خانم سلیمه عزیز تشکر میکنم که صبر را به معنای واقعی آموزش دادند.
نگارش: همسفر سلمیٰ رهجوی راهنما همسفر سلیمه (لژیون اول)
ارسال: مسافر محمد رهجوی راهنما مسافر محسن
نمایندگی رفسنجان
- تعداد بازدید از این مطلب :
68