English Version
This Site Is Available In English

حفظ محیط زیست

حفظ محیط زیست

جلسه سیزدهم از دوره یازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی اسلامشهر با استادی همسفر منیژه، نگهبانی همسفر مرضیه و دبیری همسفر طاهره با دستور جلسه (درختکاری) روز سه‌شنبه ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۶:۰۰ برگزار شد.

سخنان استاد:

ماه مبارک رمضان را به شما عزیزان تبریک عرض می‌کنم. دستور جلسه امروز درباره درختکاری است؛ در همه کشورها یک روز را به‌عنوان روز درختکاری معرفی می‌کنند در کشور ما ۱۵ اسفند روز درختکاری اعلام شده است. من قبل از ورود به کنگره اصلأ نمی‌دانستم روز درختکاری چه روزی است فقط از وجود درختان در طبیعت استفاده می‌کردم؛ ولی بعد از اینکه وارد کنگره شدم متوجه شدم که روز درختکاری از اهمیت زیادی برخوردار است. آقای مهندس در طول سال یکی از دستور جلسات را به این روز اختصاص دادند این نشان دهنده اهمیت زیاد این موضوع است. اگر بخواهیم راجع‌به اهمیت درختان در زندگی خودمان و موجودات صحبت کنیم باید بگوییم که نقش مهمی را ایفا می‌کنند، یکی از نقش های خیلی مهم و اساسی آن‌ها این است که دی‌اکسیدکربن و هوای آلوده را از طریق برگ‌ها به اکسیژن تبدیل می‌کنند و هوای پاک و سالم را به‌وجود می‌آورند.

 

از درختان در کارخانجات برای درست کردن بسیاری از لوازم مختلف استفاده می‌کنند، پرندگان و بعضی از جانداران می‌توانند برای خود در درخت آشیانه درست کنند، از میوه درخت‌ها می‌توانیم استفاده کنیم. وقتی در طبیعت درختان سرسبز و زیبا را می‌بینیم سبزی و طراوت آن باعث آرامش جسم و روان ما می‌شود؛ وقتی سیلی رخ می‌دهد درختان مانند سدی محکم عمل می‌کنند تا خسارت کمتری به انسان‌ها و جانداران وارد شود؛ ولی انسان‌ها با فعالیت در کارخانجات، قطع بی‌رویه درختان و زیاد شدن وسایل نقلیه باعث شده مواد آلاینده و گازهای خطرناکی مانند دی‌اکسیدکربن افزایش پیدا کند. افرادی که دچار بیماری قلبی، ریوی می‌باشند یا زندگی کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند. وقتی این شرایط در یک جامعه به‌وجود می‌آید درختکاری اهمیت زیادی پیدا می‌کنند و یک راه‌حل مناسب برای کاهش آلودگی و حفظ محیط زیست می‌باشد.

 

 آقای مهندس در وادی دوازدهم به اهمیت درختکاری اشاره کردند و ایشان علاوه بر احیای انسانی به احیای طبیعت نیز اهمیت می‌دهند. هر ساله در کنگره‌۶۰ این عمل عظیم انجام می‌گیرد و هر مصرف کننده‌ایی که به رهایی رسیده موظف است برای قدردانی، تشکر و‌ جبران خسارت به طبیعت درختی را بکارد این کار را می‌توانند هم به صورت انفرادی انجام دهند هم به صورت گروهی این بستگی به شرایط افراد دارد. وقتی نهالی را می‌کاریم باید از آن مراقبت کنیم و اصولی را رعایت کنیم. باید بدانیم نهال کجا کاشته شود، شرایط جوی آن منطقه چیست تا نهال در آن منطقه کاشته شود، باید از کود مناسب استفاده کنیم، نهال نباید در معرض طوفان و باد شدید قرار بگیرد، نهال باید در مکانی باشد که بتوانیم برای آبیاری آن برویم. به امید خدا نهالی که کاشته‌ایم به درخت تنومند تبدیل شود و با همدلی و همکاری هم می‌توانیم زمین را به مکانی سرسبز، سالم و بدون آلودگی برای زندگی خود و نسل‌های آینده تبدیل کنیم. امیدوارم روزی همه ما بتوانیم این حس خوب را درک کنیم و لذت ببریم و به‌خاطر این رهایی شیرین قدردان طبیعت باشیم.

لوح تقدیر حامیان

 

 

تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر عاطفه(لژیون چهارم)

عکاس: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون اول)

ارسال:راهنمای‌ تازه‌واردین همسفر نازنین 

همسفران نمایندگی اسلامشهر 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .