جلسه پنجم از دوره سی و نهم کارگاههای آموزشی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صالحی با استادی همسفر سپیده، نگهبانی همسفر طاهره و دبیری همسفر فاطمه با دستور جلسه «درختکاری» روز سهشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کارکرد.
.jpeg)
خلاصه سخنان استاد:
دستور جلسه در مورد «درختکاری» است. یک وظیفه که بر عهده هر شخصی که وارد کنگره۶۰ شده و رها میشود این است که درخت بکارد. در حقیقت مسافری که به سفر دوم میرسد و رها میشود، میتواند سالانه یک درخت بکارد و از آن مراقبت کند. ما باید بدانیم سفر دوم بسیار مهم است و میتوانیم در سفر دوم وادی دوازدهم را اجرا کنیم.
فلسفه کاشت درخت به این موضوع برمیگردد که من بهعنوان مسافر وارد کنگره۶۰ شدهام و تخریبهایی را ایجاد کردهام؛ حال باید جبران خسارت کنم. ما در وادی هشتم که جبران خسارت است از خود، خانواده و از جامعه جبران خسارت میکنیم. این وادی میگوید: زمانی که ما جبران خسارت از خودمان میکنیم؛ یعنی بسیاری از اوقات به خودمان ضربه زدیم و باید آن تخریب و خسارتها را کمکم از خود دور و جبران کنیم. در مورد جبران از خانواده، در حقیقت آن مهر و عشقی را که از خانواده دور کردهایم، دوباره به خانواده برگردانیم. بخشی از جبران خسارت از جامعه این است که من چقدر به طبیعت خسارت وارد کردهام. بنابراین با کاشت درخت و شرکت در اردوهای درختکاری میتوانم آن را جبران کنم.
مسافران کنگره ۶۰ هرساله میتوانند یک درخت بکارند و از آن مراقبت کنند تا به ثمر بنشیند. برای ما همسفرها هم شرکت در این اردوها دارای شرایط و قانون خاصی میباشد. همسفر باید حتماً شال خدمت داشته باشد تا بتواند در اردوی درختکاری شرکت کند. برای اولین بار این اردو در پارک ولایت انجام شد و بعدازآن ادامه داشت و دریکی دو پارک از شهرهای دیگر نیز ادامه پیدا کرد تا همسفران نیز بتوانند این درختکاری را انجام دهند. آقای امین در صحبتهای روز چهارشنبه سؤال خوبی را پرسیدند که چرا ما باید درخت بکاریم؟ حالا من چه درکنگره باشم و یا نباشم، چرا باید درخت بکارم؟ شخصی که درخت میکارد انرژی و محبتی را درون خودش پرورش میدهد که آن را میتواند به درخت و طبیعت بدهد و این تبادل انرژی را من بهعنوان یک همسفر میتوانم به طبیعت خود بازگردانم. حال آن طبیعت نیز این انرژی خوبی که از من دریافت کرده است را میتواند به من بدهد.
بسیاری از اوقات گلدان گلی یا درختی در خانه ما است، به آن آب میدهیم و میبینیم که آن درخت یا گل رشد خوبی دارد؛ اما زمانی که به مسافرت میرویم و آن گل و گیاه را به دوست، همسایه یا آشنایی میسپاریم؛ پس از یکی دو ماه که از سفر برمیگردیم میبینیم هیچ رشدی نداشته و حال خوبی ندارد. وقتی از آن شخص میپرسیم که آیا به آن گل یا درخت رسیدگی کرده است؟ او در جواب میگوید دقیقاً همین کار را انجام داده است؛ پس چرا این اتفاق میافتد؟ دلیل آن این است که آن انرژی خوبی که من به آن گیاه میدادم، از آن دریغ شده است. در حقیقت درخت نیز متوجه نوع محبت و ارتباطی که من با آن داشتم میشود. بعد از مدتی که من آن گیاه را میبینم دوباره حالش خوب میشود و طبیعتی که داشته را ادامه میدهد؛ پس بهراحتی متوجه میشوم که آن انرژی خوب را میتوانم به اطرافیان و یا حتی افرادی که دورتر از من هستند انتقال دهم.
در سیدی «مسیر» آقای مهندس دژاکام میگویند: برای تبدیلشدن انسانها، پایه اصلی محبت است و در ادامه میگویند: برای داشتن محبت باید به دانش و آگاهی رسید. درکنگره آموزشها را میگیریم تا پس از رهایی برخی کارها را انجام دهیم که یکی از آنها کاشتن درخت و جبران خسارت از طبیعت است. ابتدای ورود به کنگره انسان خلقوخوی خاصی دارد؛ اما افراد و الگوهای مختلف مانند راهنما، ایجنت، مرزبانها، دوستان سفر دومی و خدمتگزاران را میبینم که بسیار حس و حال خوبی دارند، من هم بهآرامی آموزشها را دریافت و شروع به تغییر میکنم؛ یعنی پوششم تغییر میکند، یاد میگیرم سروقت بیایم، در جلسات شرکت کنم، بهموقع در لژیون حضور پیدا کنم، زمانی که میخواهم صحبت کنم اجازه بگیرم و در صحبتهای استاد و دوستانی که مشارکت میکنند وارد نشوم. کمکم تغییر اتفاق افتاده و به آهستگی تبدیل و درنهایت ترخیص انجام خواهد شد.
دقیقاً محبت هم همین است. در قسمت اول تغییر اتفاق میافتد و من کمکم خلقوخوی خود را با توجه به آموزشهای کنگره تغییر میدهم و از یک شخص منزوی و ناراحت تبدیل به فردی میشوم که در جمع دوستان شرکت کرده و حال خوب پیدا میکنم. مسافرم کمکم حالش خوب شده و با توجه به صحبتهای راهنمایم میتوانم به خود و به او کمک کنم تا انشاءالله به رهایی و مرحله ترخیص برسم. اینها تمام مراحلی است که آقای مهندس در سیدی میفرمایند: «دقیقاً زمانی که میخواهم به محبت برسم باید آگاهی و دانش داشته باشم تا تغییر، تبدیل و ترخیص برای من اتفاق بیفتد و پایههای محبت خود را قویتر کنم.» ما شاید نتوانیم در روز درختکاری با بقیه همسفران و مسافران درخت بکاریم؛ اما امیدوارم همه بتوانیم داخل باغ و باغچهای نزدیک منزل یا اگر به شهرستانی رفتیم یک درخت بکاریم؛ زیرا زمان درختکاری بسیار است و در اینیک ماه میتوانیم یک درخت کاشته و حتماً قبل از آنیک مرتبه وادی دوازدهم را بخوانیم تا متوجه تغییر و تبدیل بشویم و آن عملی که درختکاری است را انجام بدهیم.

تقدیر از اعضاء لژیون سردار
.jpeg)
.jpeg)
همچنین رهایی ۳۰سیدی همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون پنجم)
.jpeg)
مرزبانان کشیک: همسفر مریم و مسافر احمد
عکاس: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون دوازدهم) دبیر سایت
تایپ: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون نهم)
ویراستاری: همسفر فاطمه رهجوی همسفر زهرا (لژیون پانزدهم) دبیر سایت
ارسال: همسفر مرضیه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
334