مشارکت همسفر معصومه
درختکاری در کنگره 60 چند سالی است که انجام میشود و طبق سفارش وادی دوازدهم هر ساله به پاس رهایی و خروج از تاریکیها درختی را بکاریم تا شاید قدمی هر چند کوچک ولی بسیار با اهمیت در راه پاک شدن هوا از آلودگی برداریم. من درخت را به انسانی تشبیه میکنم که در تاریکی بوده و حالا باید از آن خارج بشود ولی یک مرتبه نمیشود باید از تاریکی و یخبندان و طوفان عبور کند تا آرام آرام به سلامتی برسد و تبدیل به انسانی قوی و تنومند شود تا در برابر ناملایمات و سختی ها محکم و استوار باشد و هستی و حیات را دوست داشته باشد. در اهمیت درخت و درختکاری همین بس که روایتی معتبر از یکی از معصومین منقول است که (حتی اگر دیدید قیامت برپا شد و شما مشغول کاشتن درختی بودید از این عمل نیک خود دست برندارید.)
مشارکت همسفر معصومه
اگر به زمان کودکی خودمان برگردیم، زمستانهای پر بارش و سردی را میگذراندیم، شب می.خوابیدیم صبح بیدار می شدیم میدیدیم حیاط پر از برف شده است. میخواهم بگویم ما سالها است که دیگر زمستان نداریم و علت آن هم تغییر اقلیم آب و هوایی است و به دلیل آلودگی هوا با دیاکسیدکربن تولید شده از کارخانجات و ماشینها است؛ باید این آلایندهها کم شود. دولتها بهدلیل منافع مالی حاضر به تعطیلی کارخانهها نیستند؛ پس تنها راه حل آن از بین بردن گاز دیاکسیدکربن است. درختان موجوداتی هستند که دی اکسید کربن جذب میکنند و اکسیژن تولید می کنند و بهترین راه، کاشتن درخت است. درختها غذا و اکسیژن تنفسی انسان را تامین میکنند. درختان خانهی پرندهها و حیوانات هستند و آنها در پناه درختان زندگی میکنند. درخت باعث تعدیل آب و هوای یک منطقه میشود. معمولا انسانها دوست دارند در جایی تفریح یا ورزش کنند که فضای سبز و درخت داشته باشد؛ چون با وجود درخت احساس تنهایی نمیکنند. سایهی درختان باعث میشود که از تبخیر آب دریاچهها جلوگیری شود. ریشهی درختان از خاک محافظت میکند. تنهی درختان در صنایع مختلف چوبی مورد استفاده قرار میگیرد. صمغ درختان خاصیت دارویی دارد و دهها فایده دیگر که شاید به آن علم نداشته باشیم. انشاءالله که همه ما بتوانیم با کاشتن درخت به سهم خودمان حیاتی به زمین ببخشیم.
مشارکت همسفر فاطمه
پیامبر فرمود اگر شخصی درختی بکارد و انسانها و حیوانات از آن بخورند یا از سایه.اش بهره ببرند صدقهای برای او محسوب میشود درختان در هر فصلی به ما آموزش میدهند در فصل برگریزان یاد میگیریم که ماهم می توانیم ضدارزشها را دور بریزیم و در فصل بهار یاد میگیریم جسمی را که نابود شده با آموزشهای کنگره احیا کنیم، رابطه انسان با طبیعت کاملا دو طرفه است؛ پس اگر به طبیعت احترام بگذاریم زمان بیشتری به ما خدمت می کنند اما اگر آن را نادیده بگیریم به مرور زمان مرگ طبیعت را رقم زدهایم.
مشارکت همسفر سحر
همهی ما مسائل بسیار زیادی را راجعبه درختکاری می دانیم، اما درس بسیار بزرگی که می توان از کاشت درختان و این دستور جلسه گرفت این است که آیا ممکن است ما یک درخت را بدون اینکه بذری داشته باشیم بکاریم؟ در حقیقت امکان چنین کاری اصلا وجود ندارد، حتی اگر هزاران سال هم بگذرد. حال اگر بخواهیم بذر عشق، ایمان و خوبی ها را هم در درون خود بکاریم، در درجه اول باید خواسته آن را داشته باشیم تا بهواسطهی آن خواسته، بذری در وجودما شکل بگیرد و رشد کند در چنین حالتی پس از مدتی خواهیم دید که آن نهال رشد کرده و بزرگ خواهد شد.
هنگامیکه ما بذر عشق، محبت و ایمان را درون خود کاشتیم باید بدانیم آنها نیاز به نگهداری و آبیاری دارند که این نوع آبیاری از طریق افکار مثبت ما حرکتهای ارزشی و مثبت خودمان، کنترل ذهن و افکارمان، کنترل زبانمان به انجام می رسد، طی انجام این موارد بذر ما تبدیل به درخت تنومند خواهد شد و این مراقبتها زمانی به انجام واقعی خواهند رسید که ما آموزشها را مداوم دریافت کنیم و از همه مهمتر در عمل آموزشها را پیاده کنیم.
مشارکت همسفر زهرا
درخت همانند انسان قابلیت حیات دارد و یکی از مهمترین اجزای طبیعت است. درخت نماد زندگی است؛ درختکاری انقدر اهمیت دارد که در احادیثی که از امامان معصوم نقل شده نهال کاری ثوابی جاریه است یعنی پس از مرگ انسان نیز همچنان ادامه دارد. مهندس با انتخاب این دستور جلسه اهمیت درختکاری را به ما یادآور میشود، ما در کنگره یاد میگیریم که از همهی هستی سپاسگزار باشیم و یکی از راههای تشکر و قدردانی از طبیعت کاشت درخت و حفاظت و نگهداری از نهال کاشته شده تا به ثمر رسیدن آن است و ما با این کار صبر و استقامت و تلاش تا رسیدن به هدف را نیز میآموزیم.
رابط خبری و تایپ: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون سوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ملایر
- تعداد بازدید از این مطلب :
144