English Version
This Site Is Available In English

درختکاری یک نوع جبران خسارت است

درختکاری یک نوع جبران خسارت است

سلام دوستان اکرم هستم همسفر

دستور جلسه هفته درختکاری است، همان‌طور که همگی می‌دانیم درختکاری برای اعضای کنگره‌۶۰ یک نوع جبران خسارت است هم برای خودمان و هم برای جامعه؛ زیرا دانسته و ندانسته آن چنان آسیبی به محیط زیست وارد کرده‌ایم که باعث از بین رفتن اکسیژن سالم در کره خاکی شده‌ایم. باید با تفکر سالم و عملکرد صحیح این باز‌سازی را در طبیعت دوباره به جریان بیندازیم. در روز ۱۵ اسفند که روز درختکاری نام دارد مهندس حسین دژاکام افراد سفر دومی که رهایی گرفته‌اند را دعوت به این عمل عظیم و زیبا می‌کنند.

برای سالم زیستن خود و خانواده بایستی با شوق فراوان و دلی پر از امید با در دست گرفتن نهال‌های زیبا به سمت طبیعت همسو شوند و آن نهال را به درختی تنومند تبدیل کنند و همواره و هر ساله بر تعداد آن‌ها بیفزایند. در کنار این حرکت آموزنده باید طبیعت زیبا را حفظ کنیم و از ریختن هر نوع زباله و آشغال در طبیعت خودداری کنیم که باعث آلودگی هوا نشویم و همین طور شاهد منظره‌ زشت و کثیف نباشیم. ما به اندازه سن خودمان بارها، روز و هفته درختکاری را شنیده و هیچ نوع عکس‌العملی در قبال این روز نداشتیم؛ اما در این مکان متبرک آن‌قدر فکر و جسم ما پرورش یافته و خیلی خوب درمان شده‌ایم که خوب و بد را کاملا متوجه هستیم و خوب می‌فهمیم که هر درختی می‌تواند همان ثمراتی را بدهد که سالیان سال از بین برده‌ایم.
امید است که با این عمل وسیع و بزرگ دنیایی سالم، محیط زیستی تمیز و در عین حال سرسبز داشته باشیم.

سلام دوستان منصوره (م) هستم همسفر

هر سال در ۱۵ اسفند‌ماه در ایران هفته درختکاری است که فرصت بسیار خوبی است که بتوانیم کمکی به طبیعت کنیم، شاید این کمترین کار برای طبیعت باشد. درختکاری از لحاظ معنوی هم بسیار عالی است و می‌گویند اگر شما درختی را کاشتید و بعدها که آن درخت رشد کرد و میوه‌ای داد و شخصی از آن میوه و یا حتی از سایه آن استفاده کرد شما هم ثواب خواهید کرد. درختکاری حرکت بسیار زیبایی است که چند سالی است به لطف آقای مهندس به دستور‌ جلسات کنگره ۶۰ اضافه شده است و هر مسافر که به رهایی می‌رسد سالی یک درخت می‌کارد. کار کنگره احیاء انسان‌هاست و زندگی دوباره به مسافران می‌دهد و این کار هم باعث احیای طبیعت می‌شود که بسیار با هم همخوانی دارد.
کاشت نهال باعث می‌شود به محیط زیست اهمیت بدهیم و کاری است که شاید سال‌ها طول بکشد تا جا بیفتد؛ اما امیدواریم هرساله تکرار شود و من به‌عنوان همسفر می‌توانم در محلی نزدیک، این کار را انجام دهم و نهالی بکارم که بتوانم از آن مراقبت کنم و آرزو می‌کنم که از سال بعد همسفران هم این‌کار را انجام دهند؛ البته من شخصاً سال‌هاست این کار را کرده ام و کمی درباره کشاورزی می‌دانم و هر زمان احساس ناامیدی و یأس کردم، این کار را انجام دادم.

اکنون به درختانی که کاشته‌ام نگاه می‌کنم، می‌بینم که این درختان را زمانی در ناامیدی کاشته‌ام؛ اما امروز درختانی بزرگ شده‌اند و لذت می‌برم. درختکاری و در کل کشاورزی به من امید می‌دهد. جوانه زدن دوباره درختان به من امید می‌دهد. شکوفه دادن، روحم را تازه می‌کند. سال‌ها این‌کار را انجام داده‌ام و بازهم تکرار خواهم کرد، به امید روزی که روحم خالی از یاس و ناامیدی شود. من سال اولی که با این دستورجلسه در کنگره آشنا شدم، خیلی کار خوب و قشنگی به نظرم آمد که هر شخص سفر دومی می‌تواند این کار را انجام دهد. ما همسفران هم می‌توانیم هر جایی نهال بکاریم و به گفته آقای مهندس می‌توانیم برای نهال خود نشانه بگذاریم تا بتوانیم از آن مراقبت کنیم و همین‌طور مسافرانی که در دوره تخریب، خسارت‌هایی را زده‌اند می‌توانند یک نهال بکارند و به جامعه خدمت کنند. خودشان نهال را آبیاری کنند، در جاهایی که بایر است و نهالی یافت نمی‌شود نهال بکارند و از آن مراقبت کنند.

همین‌طور  آقای مهندس در کتاب عشق،  وادی دوازدهم درباره این موضوع صحبت کردند و توصیه کردند که برای آبادانی زمین و محیطی پاکیزه و سالم می‌توانیم همه ساله برای خودمان یک درخت بکاریم از هر نوع که باشد و در هر کجا که بروید تا شاید ذره‌ای از فرمان در آخر امر، امر اول اجرا می‌شود را با بزرگ شدن درختانی که خود کاشته‌اید رؤیت کنیم. در مرحله اول خدارا شکر می‌کنم که در مسیر کنگره قرار گرفتم تا آموزش‌های بسیاری را از آقای مهندس و سایر عزیزان خدمتگزار بیاموزم. همه در کنگره تشویق به کاشتن نهال و درخت می‌شوند. هفته درختکاری در کشورهای زیادی مورد اهمیت است، در کنگره هم همین‌طور است. من خودم به کاشت گل و گیاه خیلی علاقمند هستم هر بار گل یا درختی را  درحال رشد می‌بینم از زیبایی‌اش لذت می‌برم.

رابط خبری: همسفر معصومه، مرزبان خبری
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه راهنمای تازه‌واردین (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی الیگودرز

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .