برداشت از سیدی کلمه:
چگونه میتوان انسانی را ساخت ؟ انسانی که در حرکت است و کلیه صفات انسانی آن را از دست داده است؛ تمام مکتبها از ابتدا خلق بشر در تمام دنیا هدفشان ساختن انسان بوده است و کار بسیار سختی است و آقای مهندس مثلثی را در این جا مطرح میکنند که یک ضلع آن خواستن فرد است، ضلع دوم جهانبینی و ضلع سوم فیزیولوژی است اگر این سه ضلع خوب کار کنند ما میتوانیم انسان را بسازیم و اگر هر کدام از این اضلاع به خوبی کار نکنند نمیتوانیم انسان را بسازیم.
گاهی اوقات فقط خواسته تغییر را دارد ولی باور به متد ندارد باید با اطلاعات خواسته او را تقویت کرد و این کار یکباره اتفاق نمیافتاد به آرامی صورت میگیرد در این جا جهان بینی مطرح و این سوال در ذهن پدید میآید که کدام جهان بینی را برای پرورش انسان باید انتخاب کنیم؟
همان جهان بینی که توسط بزرگان به ما ابلاغ شده است که بتوانیم به وسیله آن زندگی کنیم.
ما باید به قدرت تشخیص برسیم که جهان بینی الهی را از جهانبینی فیک یا شیطانی تشخیص بدهیم و متوجه بشویم که کدام جهانبینی برای ما خوب و کدام جهانبینی برای ما بد است باید آگاه باشیم که جهانبینی را نمیتوانیم یکباره فرا بگیریم و عرفانهای نو ظهور هم الان خیلی زیاد شده است و انسان هم موجود حریصی است که خیلی زود بدون تفکر باور میکند
برای مثال خانم شانی دژاکام در سفر به هند میگفتند که در معابد هند همه جا بوی حشیش به مشام میرسد و میخواستند با حشیش به درجات بالای عرفانی برسند که ما الان میدانیم این امر غیر ممکن است و یا دوغ و آبگوشت وحدت که در آن حشیش میریختند و بعد از آن سماع میکردند.
آقای مهندس در ادامه سیدی گفتند: که با توجه به مطالعاتی که انجام دادند جهانبینی کاملتر و سالمتر از جهان بینی الهی ندیده اند ولی برای آموختن، جهانبینی الهی باید بدانیم که فردی که به ما آموزش میدهد یا کتابی که مطالعه میکنیم درست و صحیح است یا خیر؟
اگر درست باشد به قلبها مینشیند
ساختن انسان در بدترین حالت قبل از آن که کاملا حیات جسمی را رها نماید کم از احیای کل نیست. آقای مهندس اشاره میکنند که افرادی که دائم در حال کار هستند و چند شیفت کار میکنند و شبها ۳ الی ۴ ساعت استراحت میکنند قدرت تفکر از آنها گرفته میشود و آنها باید قدری در طول روز و هفته استراحت کنند تا جسم و روح اماده باشد اگر این دو آماده نباشند کار راندمان خوبی ندارد.
اقای مهندس میفرمایند: خود من تجربه کار زیاد را در زمان مصرف مواد داشتم که ۲۴ ساعت یا بیشتر وقت نمیخوابیدم که دستگاهها را درست کنم و مرتب سیگار میکشیدم که بتوانم بیشتر بیدار باشم تا دستگاه درست شود اما نتیجهای هم نداشت چون جسم و روح آرام نبود و نمیتوانستم خوب فکر کنم و بعدا به این نتیجه رسیدم که وقتی خستهام باید استراحت کنم تا بتوانم بهتر کار کنم و مشکل را حل کنم.
ما انسانها باید به خواب خود بیاندیشیم که کامل باشد و آقای مهندس گفتند: وای بر کسانی که خواب کافی ندارند و نداشتند خواب ناکافی باعث بروز انواع و اقسام بیماری ها میشود شاید الان متوجه نباشیم ولی در اینده مشکلات برای ما به وجود خواهد آمد و فرقی نمیکند پیر باشیم یا جوان همه باید ۸ ساعت خواب کافی داشته باشیم.
نویسنده: همسفر گیتی رهجوی راهنما همسفر عادله( لژیون دوم)
ویرایش: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر عادله( لژیون دوم)
ارسال: همسفر سعیده رهجوی راهنما همسفر عادله ( لژیون دوم) دبیر سایت
نمایندگی همسفران قوچان
- تعداد بازدید از این مطلب :
104