English Version
This Site Is Available In English

ما باید درخت را بشناسیم و بدانیم چه کاری انجام می‌دهد

ما باید درخت را بشناسیم و بدانیم چه کاری انجام می‌دهد

جلسه دهم از دوره سوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی محمدی‌پور قم، با استادی مرزبان مسافر عباد، نگهبانی مسافر علی و دبیری  مسافر حسین با دستور جلسه «درختکاری» روز سه‌شنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز بکار نمود.

سخنان استاد:

از دبیر جلسه و دوستانی که نوشتارها را قرائت کردند، تشکر می‌کنم. ابتدا خدارا شاکر و سپاسگزارم که اجازه داد امروز در یکی از شعبه‌های کنگره ۶۰ حضور داشته باشم. همچنین از جناب مهندس تشکر می‌کنم که چنین بستری را برای من فراهم کردند تا از زیر موج‌های اعتیاد بیرون بیایم. از آقا یاسر که من را دعوت کردند نیز سپاسگزارم و از ایجنت و گروه مرزبانی که اجازه خدمت در این جایگاه را به من دادند، قدردانی می‌کنم. روز جمعه مشغول کاشت درخت بودم که آقا یاسر با من تماس گرفتند و این توفیق نصیب من شد تا در جمع شما عزیزان باشم و از شما انرژی بگیرم.
درباره دستور جلسه درختکاری:
اگر بخواهم از دید کنگره ۶۰ نگاه کنم، یک شعبه زمانی که تأسیس می‌شود، مانند نهالی است که توسط افرادی کاشته می‌شود. به یاد دارم وقتی نمایندگی دلیجان در حال ساخت بود، عزیزانی مثل آقا یاسر، احمد آقا فهیمی و آقا امیر و بسیاری از اعضای شعبه قم می‌آمدند و خدمت می‌کردند تا شعبه دلیجان بتواند رهایی بدهد و مرزبان شود. ۸ نفر در کمک راهنمایی و ۵ نفر در مشاورین تازه‌واردین در آزمون قبول شدند و در بخش همسفران نیز ۳ نفر کمک راهنمایی و ۲ نفر به عنوان مشاورین تازه‌واردین قبول شدند. این‌ها لطف بچه‌های قم بود که شامل حال دلیجان شد و اگر اکنون من به عنوان یک استاد اینجا هستم، ادای دین می‌کنم تا گوشه‌ای از زحمات عزیزان را جبران کنم.
وقتی می‌گوییم یک نمایندگی مانند یک نهال است، این نهال چگونه رشد می‌کند؟ بستگی به افراد آن شعبه دارد که چقدر خدمتگزار داشته باشد و بتواند از نظر مالی پایه‌هایش را قوی کند. وقتی به رهایی می‌رسیم و وارد سفر دوم می‌شویم، الگو هستیم و همه به ما نگاه می‌کنند؛ بنابراین باید کارمان را به درستی انجام دهیم و مسئولیتی در قبال رهایی که گرفته‌ایم، داریم. ماه مبارک رمضان را تبریک می‌گویم و امیدوارم روزه‌تان قبول باشد.
در ماه مبارک رمضان، اولین چیزی که باعث می‌شود مراسم افطاری خوبی داشته باشیم، این است که از نظر نقدینگی و مواد غذایی که می‌خواهیم به شعبه اهدا کنیم، به اندازه کافی تأمین باشد تا نیاز به دیگران نداشته باشیم و خودمان قوی باشیم. این موارد باعث می‌شود شعبه شاخه و برگ‌های بیشتری پیدا کند و در نتیجه، افرادی که رها می‌شوند، محصولات این درخت هستند.
ما باید درخت را بشناسیم و بدانیم چه کاری انجام می‌دهد. آیا در زمان مصرف توجه می‌کردیم که درخت چقدر روی روحیه ما تأثیر می‌گذارد؟ زمانی که خانه خریدم، اولین چیزی که به ذهنم رسید، پوشاندن تراس با چمن مصنوعی و گذاشتن گاز سه شعله و گل‌کاری بود تا شرایط را برای مصرف مواد مخدر محیا کنم. در آن زمان مصرف‌کننده بودم و دیدگاهم متفاوت بود، اما اکنون با توجه به آموزش‌هایی که گرفتم، فهمیدم که در اطراف من چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است و سرسبزی درخت چقدر می‌تواند روی روحیه من تأثیر بگذارد. 
یکی از فواید درخت این است که وقتی تنومند می‌شود، ۲۳ کیلو دی‌اکسید کربن را در سال جذب و ۲۷۰۰ کیلو اکسیژن به ما بازمی‌گرداند؛ یعنی اندازه اکسیژن دو نفر در سال. آیا من می‌دانستم؟ خیر، زیرا تفکر من به گونه‌ای دیگر بود. آیا می‌دانم که درخت چگونه کاشته می‌شود؟ وقتی می‌خواهم درختی در حریم خصوصی خود بکارم، باید همسایه‌ها را در نظر بگیرم و درختی بکارم که شاخه و برگ‌هایش زیاد نباشد و باعث آزار همسایه‌ها نشود. کاشتن درخت در بافت شهری اصول خاص خود را دارد. 
چرا بلوارها را درخت می‌کارند؟ به نظرم برای اینکه ما بتوانیم وقتی از آنجا عبور می‌کنیم، از آن لذت ببریم و این سرسبزی درخت باعث خوب شدن حال من شود. من باید درخت را با حس خوب بکارم. وقتی در کنگره ۶۰ آموزش می‌گیرم، روز به روز حس من بازتر می‌شود، اگر واقعاً آموزش دیده باشم و ادای دین کرده و خدمت کرده باشم. این‌ها باعث می‌شود که من درختی را با حس خوب بکارم و از آن مراقبت کنم تا به ثمر بنشیند. اگر درختی کاشته باشم که میوه بدهد، نیز باعث می‌شود دیگران هم از آن استفاده کنند.

برگزاری افطاری:

تهیه و تنظیم: گروه سایت مسافران شعبه محمدی‌پور قم

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .