English Version
This Site Is Available In English

درخت کاری کاشت حس خوب

درخت کاری کاشت حس خوب

جلسه یازدهم از دور نهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی معدن فیروزه با استادی مسافر مسلم و نگهبانی مسافر اصغر و دبیری مسافر علی‌اصغر با دستور جلسه هفته درختکاری سه‌شنبه تاریخ 1403/12/14 ساعت ۱۵:۴۵ دقیقه آغاز به کار نمود

خلاصه سخنان استاد
سلام دوستان مسلم هستم یک مسافر
از نگهبان جلسه سپاسگزارم که به من اجازه دادند یک‌بار بار دیگر در این جایگاه قرار بگیرم تا خدمت کنم.
دستور جلسه هفته درختکاری:
خداوند را سپاسگزارم به خاطر این که من مسلم از اول نوجوانی علاقه زیادی به طبیعت داشتم و این مسأله باعث شده که خیلی حس خوبی به درختکاری داشته‌باشم، درگذشته سنت درختکاری برای استفاده عموم در بین انسان‌های قدیم نهادینه بود و درختان میوه متنوعی برای استفاده رهگذران و عموم کاشته و استفاده می‌شد ولی اکنون ما به‌جای ادامه و احیای سنت‌های نیکوی قدیم به‌کل این سنت را به فراموشی سپرده‌ایم و به‌طورکلی توازن طبیعت و اکوسیستم را برهم زده‌ایم و حتی به خاطر همه‌گیر شدن استعمال تنباکو و قلیان تعداد زیادی از درختان به‌منظور تهیه زغال از بین می‌روند و این مسأله هم آسیب به جسم و هم به طبیعت است و جای تفکر دارد.


بنده خودم قبل از کنگره حتی در کوهنوردی و طبیعت‌گردی بازهم به طبیعت آسیب‌های فراوانی به دلیل عدم آگاهی وارد کردم هفته درختکاری به این منظور است که گوشه‌ای از خسارات پرشماری که به طبیعت وارد کردیم را به‌نوعی جبران کنیم ما در کنگره دائماً در حال کسب انرژی‌های مثبت هستیم و از این انرژی باید به‌عنوان خدمت به طبیعت استفاده کنیم به‌طورکلی هر مناسبتی که در کنگره منظور شده است برای حضور و استفاده همه ما هست و باید از آن کمال استفاده را ببریم.
ممنون از این که سکوت کردید و به حرف‌های من نیز گوش دادید
عکاس: مسافر ابوالفضل لژیون یکم
ویراستاری، تایپ و نگارش متن و ارسال خبر: مسافر حسین لژیون دوم به راهنمایی راهنمای محترم مسافر ابوالفضل

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .