English Version
This Site Is Available In English

درختان ریه‌های زمین هستند

درختان ریه‌های زمین هستند

سلام دوستان مریم هستم یک همسفر (عضو لژیون سردار)

به اسیستانت همسفر مرجان خیر مقدم می‌گویم، خیلی از شما که به شعبه ما آمدید انرژی گرفتیم. خدا را شاکر هستم که یک بار دیگر توفیق داد در این جلسه حضور پیدا کنم و آموزش بگیرم. ماه رمضان را به همه شما تبریک می‌گویم و خیلی خوشحالم که یک بار دیگر در افطاری‌های ماه رمضان شرکت می‌کنم. دستور جلسه «درختکاری» است، به‌نظر من برمی‌گردد به آن پیمان وادی دوازدهم (آخر امر، امر اول اجرا می‌شود) که هر سفر اولی با ورود به سفر دوم و وقتی چند ماهی از سفر دومش گذشت، یکی از دستور جلساتی است که باید عملی شود. به نظر من درختکاری؛ یعنی همان جبران خسارت از جامعه، وقتی من مسافر یا همسفر موقع مصرف به‌خاطر آن تخریبی که در وجود خودم داشتم خواسته یا ناخواسته به جامعه، به خودم به طبیعت و به هستی خسارتی وارد کردم به نظر من یکی از آن جبران خسارت درختکاری باشد. من اگر بتوانم یک نهال کوچک را در یک بستر مناسب بکارم و از آن مراقبت کنم؛ قطعاً به یک درخت تنومند تبدیل می‌شود و میوه‌ای که می‌دهد، ثمره‌ای است که من از آن درخت و از تلاش خودم برداشت می‌کنم. به‌نظر من شباهت لژیون سردار با درختکاری این است که وقتی من یک نهال را در یک بستر می‌کارم و به آن محبت و عشق می‌ورزم تا به رشد و تکامل لازم برسد، لژیون سردار هم همین‌طور است. من و تک‌تک اعضای لژیون سردار با آن پرداختی‌هایی که داریم، حال هر چقدر که توانمان است، می‌توانیم لژیون سردار را به آن رشد برسانیم و همان‌طور که به یک درخت از نظر آب و تغذیه می‌رسیم، می‌توانیم برای هرچه بزرگ‌تر شدن لژیون سردار در هر شعبه‌ای که هستیم پرداختی داشته باشیم. به نظر من پهلوان واقعی آن کسی تست که در هر جایگاهی که پرداختی دارد، چه در سردار و چه دنور؛ چون پشت آن پرداختی یک بخشش و از خود گذشتگی بزرگ است، پهلوان واقعی می‌باشد.


سلام دوستان مهین هستم یک همسفر (عضو لژیون سردار)

ماه مبارک رمضان را خدمت همه عزیزان تبریک می‌گویم، ان‌شاءالله که ماه خوبی داشته باشیم. در مورد دستور جلسه «درختکاری» ما در وادی هشتم (با حرکت، راه نمایان می‌شود)، آموختیم که وقتی می‌خواهیم جبران خسارت کنیم؛ باید از خودمان شروع کنیم، بعد از خانواده و بعد از جامعه؛ یعنی اگر من خواسته یا ناخواسته به درختی یا به طبیعت آسیب رسانده‌ام؛ باید جبران خسارت کنم و در ازای آن یک درخت بکارم. این را ربطش می‌دهم به لژیون سردار ما خواسته یا ناخواسته شاید کاری انجام داده باشیم، به خیلی‌ها حرفی زده باشیم، حق کسی را خورده باشیم، مال کسی را خورده باشیم، لژیون سردار بهترین جایی است که می‌توانیم جبران کنیم‌‌‌؛ همانطور که ما  به یک درخت یا بذری که می‌کاریم آب می‌دهیم مواد خوب می‌دهیم و مراقب هستیم که آن بذر از زمین شکافته شود و بیرون بیاید و بزرگ و نیرومند شود و در برابر خیلی چیزها مقاومت پیدا بکند، اگر ما هم نتوانستیم از این درخت استفاده کنیم، خیلی‌ها هستند که از سایه آن استفاده می‌کنند. مسافر و همسفرانی که رها می‌شوند می‌توانند عضو لژیون سردار شوند. شاید یک مقدار کمی شرکت کردم‌؛ ولی با کمک همدیگر می‌توانیم یک ساختمان بسازیم. خیلی‌ها هستند دردمندند جایی ندارند، مثل خودمان که قبل از کنگره۶۰ نمی‌دانستیم به کجا پناه ببریم راه و روش‌هایی برای مسافرانمان انتخاب می‌کردیم که درمان شوند؛ ولی راه کنگره را پیدا کردیم، ساختمانی بود در بویین میاندشت از فریدون‌شهر اینجا آمدیم و مسافرم درمان شد و به آن حال خوش رسیدیم. الان ساخت‌وساز داریم و بهترین کمک من این است که عضو لژیون سردار شوم. به‌نظر من کسی که پهلوان یا دنور است، کسی که عضو لژیون سردار است بخشندگی را به‌درستی یاد گرفته است و بخشندگی همین است که من از خودم بگذرم. خیلی سخت که انسان از مال خودش بگذرد، شاید خیلی‌ها هستند از جان خودشان می‌گذرند‌‌‌؛ ولی از مالشان نمی‌گذرند. خودم سال‌ها خواستم عضو لژیون سردار شوم، خیلی وقت‌ها می‌آمدم لژیون بسته بود کنار می‌نشستم صحبت‌ها را می‌شنیدم و آرزو داشتم که عضو لژیون سردار شوم و این اتفاق امسال افتاد و باور کنید از آن روزی که من عضو لژیون سردار شدم؛ اصلاً قبل از اینکه من اقدامی بکنم آن برکت به خانه من آمد؛ یعنی من ۶ میلیون تومان هنوز پرداخت نکردم، چند میلیون تومان به خانه‌ام آمد. در کنگره۶۰ یاد گرفتیم اگر چیزی بخشیدم توقع نداشته باشم، اگر به کسی محبت کردم و محبت ندیدم ناراحت نشوم، اگر به کسی کمک کردم انتظار نداشته باشم به من کمک کند؛ ولی در لژیون سردار بدون اینکه توقع داشته باشی خودش می‌آید و کمک می‌کند. روزی که لژیون سردار است و جلسه داریم آن روز از صبح حالم خیلی خوب است‌‌‌‌‌‌؛ چون واقعاً حس خیلی خوبی دارد و من هم توانستم حتی یک آجر عضو باشم، اگر سال‌های دیگر کسی بیاید و اینجا درمان شود و دعا کند برکت آن دعا برای من هم است.


سلام دوستان مریم هستم یک همسفر (عضو لژیون سردار)

سلام خدمت اسیستانت همسفر مرجان خوشحالم که در خدمت شما هستیم و از سخنان شما استفاده کردیم. در مورد دستور جلسه‌  «درختکاری»، هفته درختکاری هم در بیرون کنگره روز ۱۵ اسفند در تمام ایران برگزار می‌شود. فرقی که درختکاری در کنگره ۶۰ با بیرون از کنگره دارد، همان‌طور که خود شما بیان کردید، ما باید درونمان را آباد کنیم و بعد به فکر درختکاری در بیرون باشیم. من به عنوان یک همسفر سفر دومی به فکر این افتادم که درختکاری را انجام بدهم؛ چون درون من آباد است، خیلی روی درختکاری آگاهی دارم، فکر می‌کنم و آموزش‌هایی که دیده‌ام را اجرا می‌کنم تا بتوانم درختی بکارم و از آن مراقبت کنم و ثمره آن درخت را ببینم. چیزی که من از درخت یاد می‌گیرم، قناعت است. کمترین چیز را در اختیار درخت قرار می‌دهم و درخت بهترین میوه‌ها، سرسبزی و بهترین سایه را به من هدیه می‌دهد. من به‌عنوان یک انسان می‌توانم این را الگوی خودم قرار دهم. که با کمترین امکانات می‌توانم بهترین نتیجه را برای خودم فراهم کنم. حسی که یک درخت یا گیاه از من می‌گیرد در رشد آن تاثیر می‌گذارد. من خودم در خانه چند گل دارم وقتی اعصابم به هم ریخته باشد و آرامش نداشته باشم، گل متوجه به هم ریختگی اعصاب من خواهد شد و حالت پژمردگی می‌گیرد و من چه بخواهم و چه نخواهم آن حس را به درخت یا گیاه انتقال می‌دهم؛ پس زمانی می‌توانم درخت خوب را به زمین هدیه بدهم‌‌؛ برای جبران خسارت‌هایی که قبل از ورود به کنگره۶۰ به طبیعت و درختان زده‌ام که حس خوبی داشته باشم. اگر درون من به هم ریخته باشد و جهان‌بینی من هنوز مشکل داشته باشد، نمی‌توانم درخت خوبی بکارم و آن درخت، ثمره خوبی به من بدهد. زمانی ثمره خوبی می‌توانم از درخت ببینم که جهان‌بینی درستی داشته باشم و آگاهی‌ها و آموزش‌هایی که از کنگره گرفته‌ام را به خوبی اجرا کنم و در زندگی کاربردی کنیم. خدا را شکر با کنگره۶۰ آشنا شدم. تمام دستور جلساتی که آقای مهندس حسین دژاکام در کنگره۶۰ می‌گذارند همه این‌ها برای من همسفر در بیرون کنگره وجود داشته است؛ ولی من دانایی و آگاهی نداشتم که بتوانم از آن‌ها استفاده کنم. خدا را شکر که آموزش‌های کنگره این آگاهی را به من داد تا بتوانم آنها را درست کاربردی کنم و در زندگی به کار ببرم.


سلام دوستان پری هستم یک همسفر(عضو لژیون سردار)

فرا رسیدن هفته درختکاری این امر پسندیده و انسانی را خدمت همه  عزیزان تبریک می‌گویم، امیدوارم صحبت‌های آقای مهندس حسین دژاکام را در مورد درختکاری خوب گوش کنیم و عملاً انجام دهیم. من به عنوان یک همسفر در کنگره ۶۰ با توجه به آموزش‌های کنگره در مورد این دستور جلسه دیدگاهم با دیگران فرق داشته باشد، برداشت مثبتی را داشته باشم تا دیگران این را حس کنند و درک کنند. آقای مهندس فرمودند: «در فصل درختکاری حداقل ۱ یا۲ درخت را بکارید مواظبت کنید اگر خشک شد جای آن سال آینده دو درخت بکارید؛ یعنی جبران شود» درختان با میوه‌های خود مواد معدنی ویتامین‌ها را برای انسان‌ها تامین می‌کنند، درختان ریه‌های زمین هستند، زمین با این‌ها نفس می‌کشد؛ ولی متاسفانه ما انسان‌ها سالانه مقدار زیادی از جنگل‌ها را به نابودی می‌کشیم به دلایل مختلف برای ساخت ویلا، ساخت مصنوعات صنعتی جدید، دفتر و … و این روند باعث نابودی طبیعت می‌شود. ما وظیفه داریم به طبیعت کمک کنیم برای همین در اسفندماه که می‌رسد  در کنگره۶۰ دستور جلسه درختکاری را قرار دادند و امر درختکاری مورد حمایت قرار گرفته است. در کنگر۶۰ ما قدردانی را آموزش گرفتیم؛  پس ما چگونه می‌توانیم نسبت به طبیعت که در آن زندگی می‌کنیم بی‌تفاوت باشیم؟ طبیعت دائما درحال خدمت به انسان‌هاست ماهم باید قدردان این خدمت باشیم. خیر و برکت این کار به زندگی خودمان اطرافیانمان برمی‌گردد با اجرای امر درختکاری و مواظبت از آن که یک درخت میوه حداقل ۳ الی ۴سال زمان می‌خواهد تا به بازدهی برسد، باید صبر داشته باشیم زمان را حذف نکنیم. می‌توانیم ما هم به طبیعت خدمت کنیم و در طبیعت که می‌رویم آشغال نریزیم، درختان را ازبین نبریم، نسوزانیم، شاخه‌های آنها را نشکنیم. هر مسافری که در کنگره ۶۰ به رهایی می‌رسد برای جبران خسارت آقای مهندس امر فرمودند: درختکاری را در اسفند ماه انجام دهد آبیاری کند، مراقبت کند تا به نتیجه برسد و این تنها برای مصرف‌کنندگان نیست. همه ما به نحوی‌؛ مثلاً هر شخص با خودروها طبیعت را نابود می‌کند؛ براي جبران خسارت باید به طبیعت کمک‌ کنیم درخت بکاریم و با آموزش‌های کنگره۶۰ طبیعتی بسازیم که سبزی آن بیشتر از تخریب آن باشد. قانون طبیعت، قانون تعادل است و ما با درختکاری در طبیعت این سبزی کره زمین که در حال نابودی است را متعادل می‌سازی و از نابودی زمین و هوای پاک جلوگیری می‌کند. نتیجه گیری می‌کنیم که در امر درختکاری عملاً شرکت کنیم، صبر داشته باشیم، با تمام وجود مراقبت کنیم، زمان را حذف نکنیم و فرصت بدهیم تا ان‌شاءالله نتیجه خوبی هم داشته باشیم.

 

تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم)

عکس: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر نرگس (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زینب (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی زاگرس 

 

 

 

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .