English Version
This Site Is Available In English

درختان منشأ حیات و آبادانی طبیعت هستند

درختان منشأ حیات و آبادانی طبیعت هستند

جلسه سیزدهم از دوره هفدهم کارگاه‌های آموزشی همسفران کنگره60 نمایندگی شیروان با استادی همسفر مریم، نگهبانی همسفر سمیرا و دبیری همسفر آرزو با دستور جلسه «  الهام از رمضان  » روز دوشنبه 13 اسفند ‌ماه 1403 ساعت 16:00 آغاز به کار کرد.

 

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که توفیق حاصل شد تا در این جایگاه قرار بگیرم  و به شما همسفران عزیز خدمت کنم اول از همه ماه مبارک رمضان را به شما عزیزان تبریک می‌گویم و از خداوند می خواهم که ماهی پر از خیر و برکت برای همه عزیزان باشد همچنین از ایجنت محترم و گروه مرزبانی و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که بنده را لایق دانستند تا در این جایگاه قرار بگیرم و خدمت کنم.

خداوند را شاکرم که کنگره را در مسیر زندگی من قرار داد و خیلی از موضوعاتی را که در زندگی بلد نبودم به من آموخت و حتی اگر مواردی را هم که می‌دانستم اما توانایی اجرای آنها را نداشتم اکنون در کنگره توانایی پیدا کردم تا اعتماد از دست رفته خود را باز یابم.

دستور جلسه در مورد درختکاری است هر سال در مورد این دستور جلسه در کنگره صحبت‌های زیادی شده است و معمولاً در بین مسافران سفر دومی انجام می‌شود و در اسفند ماه مصادف با هفته درختکاری  که یک هفته به عنوان درختکاری نامگذاری شده است  در اردوی درختکاری کنگره شرکت کنند و درخت بکارند.

در واقع درخت یکی از موهبت‌ها و لطف‌های زیبای خداوند بخشنده است که هرجا که باشد آرامش حیات و انرژی و آبادانی را به همراه دارد اگر همین درختان و جنگل‌های باشکوه نباشند ما انسان‌ها اکسیژن کم می‌آوریم و همه جا را گرد و غبار و دود فرا می‌گیرد و نفس کشیدن برای همه موجودات سخت می‌شود.

با نبودن درخت قلم و کاغذ هم وجود نخواهد داشت بنابراین درخت برای ما انسان‌ها مزایای بسیار زیادی دارد یک مصرف‌کننده وقتی که مواد مصرف می‌کند به غیر از اینکه به خانواده به همه اطرافیانش زیان می‌رساند به طبیعت هم ممکن است زیان برساند. بارها اتفاق افتاده است که افرادی برای تفریح به طبیعت می‌روند و آتش روشن می‌کنند برای تهیه غذا گردش و تفریح و یا برای مصرف مواد خود از چوب درخت‌ها استفاده می‌کنند و دود همین آتش‌ها به درختان آسیب می‌رساند؛ حتی همان زباله‌هایی که در طبیعت می‌اندازند و به حال خودشان رها می‌کنند, اگر آنها را جمع آوری نکنند برای طبیعت ضرر دارد خیلی‌ها چون آموزش و آگاهی ندارند چنین کارهایی را انجام می‌دهند.

در مورد کاشت درخت تنها کاشتن بذر مهم نیست بعد از کاشتن بذر باید از آن نگهداری کنیم، از آن مراقبت کنیم و به آن رسیدگی نماییم تا به ثمر برسد و اگر خشک شود سال دیگر باید دو عدد درخت به جای آن بکاریم.

اگر ما از طبیعت الگوبرداری کنیم همانطور که طبیعت مدام در حال تغییرات است ما انسان‌ها هم می‌توانیم تغییر کنیم و تمام اعمال ضد‌ارزشی خود را به کارهای نیک تبدیل کنیم و به قدرت و عظمت خداوند پی ببریم و برای شناخت خود تلاش کنیم که از کجا آمده‌ایم؟ و به کجا خواهیم رفت؟ چون ما انسان‌ها شباهت بسیار زیادی به درخت و طبیعت داریم یک بذر اگر خوب باشد و بعد از کاشتنش خوب به آن رسیدگی شود میوه خوبی هم می‌دهد انسان هم باید خوب آموزش بگیرد و تلاش و مراقبت کند تا تبدیل به انسان خوب شود.

پس بیایید همه با هم درخت بکاریم تا هم به طبیعت کمک کنیم و هم حس و  حال خودمان را خوب کنیم و به قول معروف دیگران کاشتند ما خوردیم ما می‌کاریم دیگران بخورند تا نسل‌های بعد ما هم از این نعمت بهره‌مند شوند.

و در ادامه شما را به دیدن تصاویری زیبا از اولین افطاری همسفران در سال 1403 دعوت می‌نمایم.





مرزبانان کشیک: مسافر عباس و همسفر عاطفه
تایپ و نگارش: همسفر پریسا رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شیروان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .