مشارکت همسفر معصومه:
بایستی از درختکاری به سمت بیابان زدایی برویم. مسئلهی مهمی که ما پیشرو داریم ماه مبارک رمضان است. در ماه مبارک رمضان دو کار را باید انجام ندهید یا اگر انجام میدهید به بهترین شکل باشد. راجع به اردوی درختکاری که وادی دوازدهم ما است به ما میگوید بیایید جبران خسارت کنید، از آنجایی که آموزشهای کنگره کاربردی است، بایستی دست به عمل زد و شروع کرد و هر کس حداقل یک درخت بکارد و از آن مراقبت نماید تا آن درخت به ثمر برسد و اگر این درخت خشک شد جای آن یک درخت دیگری بکارد و این جزء متن آموزشهای کنگره ۶۰ میباشد. ما اردوی درختکاری را از سال ۱۳۹۱ در منطقه هیدج آغاز کردیم و چند نقطه از آنجا را درخت کاشتیم. و با زحمات بچههای کنگره و اردوبانها این عمل در تهران نیز آغاز شد و سپس شعاع اضافه کرد. درختکاری را یاد بگیریم، ما اگر بخواهیم مراسمهای دیگر را برای همسفران شروع بکنیم آموزش آن از درختکاری است. شاید ۳۰ الی ۴۰ درصد از بچههای کنگره در اردوی درختکاری شرکت میکنند موضوع درختکاری در متن وادی دوازدهم هست که اگر فردی نرسید و یا شرایطش را ندارد و به هر دلیلی در اردوی درختکاری شرکت نکرد، بایستی خودش این کار را انجام بدهد. متن کلام الله این است که شما از زمین وجود آمدهاید و بایستی در آبادانی زمین کوشا باشید و تلاش بکنید که آن را احیا نمایید . گویی این فرمانی است برای کل انسانیت. اگر گیاهان در زمین وجود نداشته باشند به سالی نمیکشد که حیات در زمین محو میشود پس حیات از گیاهان آغاز میشود و به وجود آمده است. اکسیژن سطح زمین و اتمسفرهم نیز از گیاهان و درختان به وجود آمده است و آلایندههایی که انسان در سطح زمین به وجود آورده اجازه خارج شدن نورها را نمیدهد.
مشارکت همسفر سحر:
دیدگاه خانم و آقایان برمبنای هورمونهاست. آقایان کلی نگر وخانمها جزیینگر هستند و خانمها به جزئیات توجه دارند.در بهشت چهار نهر وجود دارد. به نام عسل وشیر و آب زلال و یکی خمر. که عسل تمثیل عشق و آب زلال تمثیل عقل و شیر تمثیل ایمان است.که خمر مهترین آنهاست . وقتی هورمون هر انسان تنظیم باشد تعادل روح و جسم صورت میگیرد. اگر در سیستم وهورمون ها و مدیاتورها و نوروترانسمیترها نقص پیدا کند به عنوان بیماری جسمی و روانی خودش رانشان میدهد که میتواند براثر مصرف الکل و افکار منفی شکل بگیرد. ما میدانیم که کارها در طول زمان حل میشود. در کنگره ۶۰ مرسوم است که هرکس به رهایی رسید یک درخت بکارد و این عمل در اواسط اسفند ماه اجرا میگردد. در زمین باید یادگرفت از خطوط قرمز رد نشد که تاوان رد شدن از خط قرمز بیشتر از جریمه آن است. بگذارید دیگران در زمین زندگی کنند هرچه برخود نمیپسندید با دیگران روا مدارید. حیوانات و گیاهان را ازبین نبرید و آبها را لجن نکنید و زمین را آلوده نکنید. دیگران کاشتند و ما خوردیم ما بکاریم و دیگران بخورند .همهساله یک درخت بکاریم و از آن بعد از کاشت نیز مراقبت کنیم .
مشارکت همسفر راضیه:
درختکاری حرکت بسیار زیبایی است که چند سالی است به لطف آقای مهندس به دستور جلسات کنگره ۶۰ اضافه شده است و هر مسافر که به رهایی میرسد سالی یک درخت میکارد. کار کنگره احیاء انسانهاست و زندگی دوباره به مسافران میدهد و این کار هم باعث احیای طبیعت میشود که بسیار با هم همخوانی دارد.
کاشت نهال باعث میشود به محیط زیست اهمیت بدهیم و کاری است که شاید سالها طول بکشد تا جا بیفتد؛ اما امیدواریم هرساله تکرار شود و من بهعنوان همسفر میتوانم در محلی نزدیک این کار را انجام دهم و نهالی بکارم که بتوانم از آن مراقبت کنم و آرزو میکنم که از سال بعد همسفران هم اینکار را انجام دهند که بعد از مدتها با دیدن درختانی که بزرگ شده اند، لذت ببریم. درختکاری و در کل کشاورزی و جوانه زدن دوبارهی درختان به انسانها امید میدهد. شکوفه دادن روح را تازه میکند. به امید روزی که روح همهی افراد خالی از یاس و ناامیدی شود و هر روز جوانه ای تازه بزنیم. من درخت را تشبیه کردم به انسانی که در تاریکی بوده و حالا باید از تاریکی خارج شود؛ ولی یک مرتبه نمیشود. باید از تاریکی و یخبندانها و طوفانها عبور کند تا آرام آرام به سلامتی برسد و تبدیل به انسانی قوی و تنومند شود تا در برابر ناملایمات و سختیها محکم و استوار باشد و هستی و حیات را دوست داشته باشد.کاش میشد با به دنیا آمدن هر فرزندی، ما هم یک نهال می کاشتیم تا به طبیعت خدمت کنیم...
تایپ:رابط خبری، همسفر راضیه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال:همسفر زهره، نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دکتر احمد_اراک
- تعداد بازدید از این مطلب :
72