English Version
This Site Is Available In English

جبران خسارت با کاشت درخت

جبران خسارت با کاشت درخت

پنجمین جلسه از دوره ششم لژیون سردار نمایندگی رودکی با
استادی مسافر رضا، نگهبانی راهنمای محترم مسافر ابوالفضل و دبیری مسافر سعید،
با دستور جلسه« هفته درختکاری » روز ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۳
ساعت ۱۵ آغاز به کار نمود

چکیده گفتار استاد:
سلام دوستان رضا هستم یک مسافر.
با جلسه درختکاری در خدمت شما عزیزان هستم.
در کنگره توصیه‌های بی‌شماری در مورد جبران خسارت شده است که کاشت درخت می‌تواند یکی از بهترین فرصت‌ها برای جبران خسارت‌های همه ما باشد. من هم دوست دارم امسال در کنار سایر سفر دومی‌ها در هفته درختکاری شرکت نمایم و به نوبه خود جبران خسارت بکنم. همیشه ما بر این باور هستیم که دیگران کاشتند و ما استفاده کردیم اینک نوبت ماست که بکاریم تا آیندگان از آن بهره ببرند.
ما همواره الگوبرداری از طبیعت را در دستور کار خود قرار داده‌ایم. وقتی بذری را می‌کاریم و از آن مراقبت و نگهداری می‌کنیم تا به بار بنشیند، همه انسان‌ها و موجودات می‌توانند از خدمات آن درخت استفاده نمایند. درخت دی اکسید کربن هوا را جذب نموده و اکسیژن در اختیار ما می‌گذارد، همینطور می‌توانیم از سایه و میوه آن برای رفاه خود بهره ببریم. یا از چوب آن در صنایع و ساختن کاغذ استفاده کنیم. درخت الگوی خوبی است تا به ما بخشش را بیاموزد. خداوند پایه‌های خلقت و محبت را بر روی بخشش بنا کرده است.
برداشت دیگری که می‌توان از کاشت درخت کرد این است که زمانی که وارد کنگره می‌شویم و نیاز به کمک داریم، از آنجایی که راهنماهای گرامی به ما کمک می‌کنند تا به درمان و حال خوش برسیم، در ادامه ما نیز پس از درمان و تعادل این چرخه را ادامه می‌دهیم تا آیندگان که به اینجا می‌آیند بتوانند از آن بهره ببرند. درست مانند زمانی که پس از کاشت یک بذر ما به آن با آب، کود و نور رسیدگی می‌کنیم تا به بار بنشیند.
لطف آموزش‌های کنگره در این است که یک مصرف کننده که از هیچ چیز خود نمی‌گذشت، پس از درمان در کنگره از زمان و پول خود می‌گذرد تا زکات رهاییش را پرداخت نماید به گفته دیگر، بکارد تا دیگران نیز از آن استفاده نمایند.


نگارش و ویرایش و بارگذاری؛   مسافر حسن
عکس و صدا:  مسافر بابک
تهیه؛  مرزبان خبری، مسافر امید

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .