English Version
This Site Is Available In English

کاشت درخت جبران خسارت است

کاشت درخت جبران خسارت است

دستور جلسه درختکاری جز دستور جلسات سالیانه کنگره۶۰ می‌باشد و درختکاری و احترام به طبیعت در کنگره۶۰ از اهمیت بالایی برخوردار است آقای مهندس حسین دژاکام  فرمودند: درختان، گیاهان و طبیعت به ما عشق، محبت و امید هدیه می‌دهند و سرشار از انرژی مثبت هستند. درختکاری از لذت بالایی برخوردار است؛ طبق وادی هشتم ما باید در سفر دوم از خودمان، خانواده‌ خود و از جامعه جبران خسارت کنیم زیرا؛ مسافران و همسفران زمانی که در تاریکی و ظلمت بودند خواسته یا ناخواسته خسارت‌هایی به طبیعت وارد کردند و اکنون باید در سفر دوم با کاشت درخت جبران خسارت کنند.

امیدوارم که همه ما در هفته درختکاری  بتوانیم هر ساله حداقل یک درخت بکاریم و از درختان مراقبت کنیم تا به مرحله رشد و باروری برسند، ما می‌توانیم با کاشتن درختان کمک موثری به طبیعت و زمین بکنیم؛ به فرموده استاد امین زمانی که تعداد درختان در روی زمین زیاد باشد قدر  مسلم بسیاری از این گازهای مصنوعی موجود در طبیعت تصفیه می‌شود و اکوسیستم به حالت طبیعی خود باز می‌گردد. زمانی که همه ما هر سال یک درخت بکاریم تصور کنید بعد از چندین سال به چه اندازه طبیعت زیبا و هوای پاکیزه‌ خواهیم داشت و حداقل کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که ذره‌ای از خسارتی که به طبیعت وارد کرده‌ایم را جبران کنیم و به فکر فرزندان خود و آیندگان باشیم تا آنها هم بتوانند بعد از ما در طبیعت سالم و هوای پاکیزه زندگی کنند و نفس بکشند و لذت ببرند.


در کنگره۶۰ نیز در هفته درختکاری افراد در سفر دوم درختی با دستان خود می‌کارند و موظف هستند که تا به ثمر نشستن درخت از آن مراقبت کنند در کنگره۶۰ اعضا موظف هستند درختی را که کاشتند تا زمانی که زنده هستند آبیاری و مراقبت کنند زیرا ؛ در کنگره۶۰ به ما آموزش می‌دهند که درختان نبض زمین و مایه حیات انسان و حیوانات و حتی بعضی گیاهان هستند. زیرا ؛ درختان با جذب گازهای سمی از جمله دی اکسید کربن و تولید اکسیژن که یکی از اساسی‌ترین نیازهای حیات است باعث دوام حیات انسان و سلامت چرخه طبیعت می‌شوند.

کمبود درختان و تخریب و نابودی جنگل‌ها به ویژه در این عصر دود و زندگی ماشینی موجب انقراض نسل انسان و حیوان خواهد شد. حال اینکه امسال بعد از ۴ سال حضور داشتن در کنگره۶۰ و گرفتن آموزش‌های ناب کنگره۶۰ اثر خود را در من گذاشته است و تصمیم گرفته ام در درختکاری شرکت کنم و با دستان خود درختی بکارم و تا زمان به ثمر نشستن از آن مراقبت کنم و از این پس همواره در حال خوب زمین و درختان تلاش و کوشش کنم و دیگر به طبیعت و درختان آسیبی نرسانم و زباله‌ در طبیعت نریزم و همواره در طبیعت اقدام به جمع آوری زباله‌ها کنم و از طبیعت محافظت کنم؛ دیگران کاشتند و ما خوردیم، اکنون باید ما بکاریم تا دیگران بخورند.

نویسنده: راهنمای تازه واردین همسفر زینب
تنظیم و ارسال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر سکینه (لژیون پنجم) دبیر اول سایت
همسفران نمایندگی حافظ

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .