English Version
This Site Is Available In English

درخت بعد از آب نبض زندگی است

درخت بعد از آب نبض زندگی است

بخشی از وادی دوازدهم از درختکاری بیان شده است هر مسافر و همسفر بعد از رهایی در اسفند ماه باید یک نهال درخت را بکارند و مراقبت کنند. اگر آن نهال خشک شد سال بعد دو نهال بکارند و این روند کاشتن درخت هر سال ادامه دارد تا درختان زیادی را بتوانیم بکاریم تا طبیعت زیبا و خوبی داشته باشیم. کاشتن درخت به عنوان جبران خسارتی که خواسته و ناخواسته مسافر به خود و جامعه وارد کرده است که بتوانند آن قسمتی از خسارت را جبران کنند.

درختان برای کره زمین و انسان‌ها مهم و حیاتی است و فواید زیادی دارند. درختان علاوه بر سرسبزی طبیعت و تولید اکسیژن بعضی از درختان میوه‌های مختلف را به انسان می‌بخشند و بعضی از درختان به عنوان دارو مورد استفاده قرار می‌گیرند. در کنگره ۶۰ این رسم درختکاری باعث می‌شود که افراد به طبیعت اهمیت بیشتری بدهند و طبیعت را تمیز و مراقبت کنند، فقط کاشتن درخت نباشد بلکه مراقبت و پرورش آن درخت مهم است مانند باغبانی که از درختان و گل‌ها مراقبت  و جزئی از وجود خود حساب می‌‌کند.

هیچ الگویی بارزتر و قشنگ‌تر از طبیعت نیست. درخت جدا از فواید که بسیار زیاد است؛ بلکه درخت الگوی زندگی را به ما می‌آموزد. در کنگره۶۰  درختکاری اهمیت دارد و آقای مهندس و آن را یکی از دستور جلسات قرار داده است وهر شعله‌ای یک روز را برای انجام این کار درنظر گرفته‌اند که با اعضا کنگره با هم نهال‌هایی را می‌کارند و به طور منظم به آن رسیدگی می‌کنند.

درخت گویی بعد از آب؛ نبض زندگی ما است. هرجا که درخت وجود دارد، زندگی هم است و هرجا درخت نیست زندگی هم نیست. این درختان هستند که تصفیه هوای زمین را برعهده دارند و گازهای مضر ازجمله دی‌اکسیدکربن را به اکسیژن تبدیل می‌نمایند. درختان، ریه‌های زمین و در واقع  ریه‌های خود ما هستند، اگر آسیب ببینند این ما هستیم که آسیب می‌بینیم.

ما اکنون در شرایطی زندگی می‌کنیم که اگر به فضای سبز توجه نداشته باشیم به حیات زیست جامعه ضربه بسیار بزرگ و مهلکی وارد می‌شود. جهان درون و بیرون کاملا باهم متقارن هستند، به صورت آینه‌ای، عمل می‌کنند. آقای امین فرمودند: «اگر انسان‌ها در زمین ویرانی ایجاد کرده‌اند علت آن این که اول تخریب و ویرانی را در خودشان به‌وجود آورده‌اند.»

امیدوارم بیش از پیش بتوانیم از این طبیعت این نعمت بزرگی که خدا در اختیار‌مان قرار داده است، مراقبت کنیم و شکرگزار باشیم. دستور جلسه درختکاری در کنگره مثل این است که ما خودمان را مثل درخت بدانیم همان‌طور که برای احیا شدن زمین درخت نیاز است. ماهم در کنگره احیا شده‌ایم و امیدوارم که به درخت تنومند و پرباری تبدیل شویم و آرزو می‌کنم که، برای زندگی کردن نه فقط برای زنده ماندن دنیای بهتری داشته باشیم.

منابع: اپلیکیشن دژاکام
رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما راحله (لژیون پنجم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ساوه

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .