ما در کنگره۶۰ در پی هم روان شدهایم تا بدانیم آنچه نمیدانیم از هستی و نیستی. کنگره۶۰ بهترین آموزشها را در قالب تئوری و عملی به ما ارائه میدهد. درختکاری واحد عملی آموزش در کنگره۶۰ است. قبل از کنگره به علت تاریکی و عدم آگاهی آسیبهایی را به خودمان، اطرافیان و طبیعت وارد کردهایم. در طی آموزش وادیها، در وادی هشتم یاد گرفتیم که برای تزکیه و پالایش باید از خودمان، خانواده و جامعه جبران خسارت کنیم.
درمان اعتیاد در کنگره۶۰ روش الگویی است و الگوی ما در آموزشهای کنگره، طبیعت است. برای حفظ این الگو باید تلاش کنیم؛ چرا که قبل از ورود به کنگره از طرف من به طبیعت آسیبهایی وارد شده است. آقای مهندس در وادی دوازدهم میفرماید «در آخر امر؛ امر اول، اجرا میشود» یعنی برای به دست آوردن هر چیزی باید حرکت و انرژی صرف شود و بهای آن تماما پرداخت گردد.
برای تغییر باید حرکت کنم و کاشت درخت؛ یعنی تغییر من، چرا که دیروز از طرف من به طبیعت آسیب وارد شده؛ اما امروز با آموزشها یاد گرفتم که آن را حفظ و گسترش بدهم. درخت به وسیله ریشه به حفظ خاک کمک کرده و دیاکسیدکربن اطراف را به اکسیژن تبدیل میکند. به همین علت در باغات و مکانهایی که درخت بیشتری وجود دارد هوا تمیز و تنفس بهتر است.
در متد «DST» که توسط آقای مهندس ارائه شده با زمان، مکان و مقدار مناسب آموزش گرفتیم؛ یعنی در هر موضوع باید این سه اصل را در نظر داشته باشیم که بذر مناسب را در زمین و زمان مناسب کاشته تا به مرحله تغییر، تبدیل و ترخیص برسیم. درختان از نعمتهای خداوند متعال میباشد و وجود، تکامل و رشد آنها برهانی برای لطف خداوند به بندگانش است.
در کنگره۶۰ هر فردی مسئولیت دارد که سالی یک درخت کاشته و آن را نشان کند تا در طول سال از آن مراقبت و آبیاری کند؛ اگر هم خشک شد سال بعد باید دو عدد درخت بکارد. این عمل به من یاد داده در برابر هر زایش و تولید باید مسئولیتپذیر و متعهد باشم.
در طی پروسه درمان حسهای فرد باز شده، با اطراف خود ارتباط خوب و همینطور حس خوب دریافت میکند؛ بنابراین کاشت درخت و مراقبت از آن در ابتدا اثر بسیار خوبی روی شخص گذاشته و همچنین به حفظ اکوسیستمهای طبیعی کمک میکند که باز هم برای شخص منفعت دارد.
در زمان فعلی که آلودگی محیط زیست بسیار زیاد شده درخت همانند فیلتر به هوای پاک کمک بسیاری کرده و از سایش زمین جلوگیری و زمین را حاصلخیزتر میکند. در حقیقت کاشت درخت در کنگره به ما کمک کرده که با طبیعت دوست و مهربان باشیم و بتوانیم بهتر زندگی کنیم؛ اگر ما از درختی که کاشتهایم مراقبت کنیم، توانسته حاصل دسترنجمان را بعدها با استفاده از سایه و میوههایش برداشت کنیم. کنگره شخص را به تکاپو و حرکت دعوت میکند. دوستدار طبیعت باشیم.
نویسنده: راهنما همسفر مرضیه (لژیون پنجم)
ویراستاری: همسفر سوده رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون دوازدهم)
همسفران نمایندگی صالحی
- تعداد بازدید از این مطلب :
260