چهارمین جلسه از دوره بیستودوم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه همسفران آقا، نمایندگی پرستار، با استادی دستیار دیدبان همسفر علی، نگهبانی همسفر محمود و دبیری همسفر مسعود، با دستور جلسه «الهام از رمضان» پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳، ساعت ۱۴ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان، علی هستم، یک همسفر.
اول از همه از نگهبان و لژیون یکم تشکر میکنم که این فرصت را در اختیار من گذاشت تا خدمت کنم.
قبل از اینکه بحث دربارهی دستور جلسه را آغاز کنم، به همهی اعضا تبریک میگویم؛ بهویژه به آقای مهندس بهدلیل انتشار مقالهای با عنوان "متاستاز" که در زمینهی سرطان سینه نگاشته شده است. جالب است که کنگره در عرصههای بینالمللی در جایگاه مناسبی قرار دارد و این نشاندهنده مسیر درست و استواری است که کنگره هر روز طی میکند. همچنین مقاله دیگری درباره سرطان سینه در دست انتشار است که امیدوارم به خوبی به سرانجام برسد.
پیشاپیش ماه رمضان را به همه عزیزان تبریک میگویم. انشاءالله بتوانیم با تزکیه و پالایش، باری از روی جسممان برداریم و مشکلاتی را که در طول یک سال گذشته داشتیم، برطرف کنیم.

دانشمندان کشف کردهاند که اگر بیش از ۱۴ ساعت غذایی مصرف نشود، اتفاقات بسیار خوبی در بدن رخ میدهد. تجربه من، علی، از ماه رمضان این است که وقتی سنمان کمتر بود، با عشق و شور از ماه رمضان استقبال میکردیم. اما وقتی سنمان بالاتر رفت و تجربه بیشتری پیدا کردیم، بهتر متوجه معنای این ماه شدیم.
در گذشته تمام روزههایم را کامل میگرفتم، اما بعد از مدتی روزه گرفتن را کنار گذاشتم و حتی دیگرانی را که روزه میگرفتند، قضاوت میکردم و گاهی به تمسخر میگرفتم. مثلاً میپرسیدم: «چرا روزه میگیرند؟ چرا غذا نمیخورند؟» و جوابی هم برای این سؤالها نداشتم، چون درست معنای ماه رمضان را درک نکرده بودم. اما بعد از ورودم به کنگره و آموزشهایی که در اینجا دریافت کردم، بالاخره به معنای واقعی روزه گرفتن پی بردم. حداقلش این است که حالا میدانم چرا روزه میگیرم! قرار نیست به خدا کمک کنم. روزه فرصتی است برای بازسازی جسم و این کوچکترین فایده ماه رمضان برای انسان است.
مثلاً وقتی بیمار میشویم، به پزشک مراجعه میکنیم و دارو مصرف میکنیم که معمولاً عوارضی هم دارد. حالا اگر بدانیم که روزه گرفتن همان کار را برای بدن انجام میدهد، آیا حاضر نیستیم روزه بگیریم؟ آیا باز هم دیگران را از این کار منصرف میکنیم؟ یکی از دوستانم مشکل کلیه داشت و به من گفت که نمیتواند روزه بگیرد و آرزو میکرد که ایکاش امکانش را داشت.
به او گفتم که روزه گرفتن آنقدرها هم سخت نیست؛ میتوانی در کنار روزه آب هم بنوشی. تعجب کرد و پرسید: «مگر میشود؟» گفتم: بله! بهتر از این است که روزه را کاملاً کنار بگذاری. مهم نیت روزه است و اینکه بدن فرصت پیدا کند سلامت خودش را بازیابد. یکی از مهمترین فواید ماه رمضان برای جسم این است که سلولهای ضعیف و آسیبدیده که ممکن است در درازمدت به سلولهای سرطانی تبدیل شوند، از بین میروند. البته مهم است که بعد از افطار هم مراقب باشیم و با پرخوری و بینظمی، به بدن فشار نیاوریم.
آقای مهندس همیشه تأکید دارند که بهتر است قبل از شروع ماه رمضان آزمایش بدهیم و مشکلات بدنمان را شناسایی کنیم و بعد از پایان ماه رمضان دوباره آزمایش بدهیم تا نتایج این پالایش را ببینیم. تغییراتی که در این ماه اتفاق میافتد، آنقدر زیاد است که شاید باورش سخت باشد. نظمدهی یکی دیگر از برکات ماه رمضان است. در طول این ماه میتوانیم بسیاری از آسیبهایی را که در طول ۱۱ ماه گذشته به جسممان زدهایم، کنترل و جبران کنیم.

مثلاً من همیشه وقتی سرکار میرفتم، ساعت ۱۱ احساس گرسنگی میکردم. اما سال گذشته، بعد از ماه رمضان، متوجه شدم که دیگر آن میان وعده عصرگاهی و گرسنگیهای کاذب معنایی ندارد. این نشان میدهد که بدن واقعاً نیاز چندانی به آن حجم از غذا ندارد.
امیدوارم ماه رمضان خوبی را در کنار هم تجربه کنیم.
ممنونم که به صحبتهای من گوش دادید.
در ادامهی جلسه، از اعضای تیم دارت بهدلیل کسب مقام اول و از اعضای تیم بسکتبال بهدلیل کسب مقام سوم در مسابقات ورزشی جام عقاب طلایی، تقدیر به عمل آمد.


بارگذاری: خدمتگزاران سایت همسفران آقا شعبه پرستار
- تعداد بازدید از این مطلب :
417