English Version
This Site Is Available In English

رمضان فرصتی برای بازسازی جسم وروح

رمضان فرصتی برای بازسازی جسم وروح

جلسه چهارم از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ همسفران نمایندگی بروجرد با استادی همسفر مبینا،نگهبانی همسفر فاطمه ودبیری همسفر مهناز با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز یک شنبه ۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
خدا را شاکرم، که در مسیر کنگره‌۶۰ قرار گرفتم. حال خوبم و هر آن‌چه که در زندگی دارم را، مدیون راهنمای بزرگوارم هستم. از خداوند بهترین‌ها را برای ایشان خواستارم.
در مورد دستور جلسه‌ی الهام از رمضان، همان‌طور که آقای مهندس می‌فرمایند: چه خوب است که در زندگی و انجام کارها، از طبیعت الگو برداری کنیم. جناب مهندس هم از این ماه، الگوبرداری کردند و  تصمیم گرفتند وعده‌های مصرفی مواد خود را، کمتر کنند.
ابتدا، شروع به تیپر کردن مواد کردند و مصرف موادشان را، به پنج وعده و سپس آرام آرام به یک وعده رساندند. در نهایت به طور کامل، مصرف مواد را قطع کردند. از نظر جسمی هم مشکلی نداشتند و از حال خوبی برخوردار بودند.
هدف از قرار گرفتن ماه رمضان در دستور جلسات کنگره‌۶۰، بحث عبادی یا سیاسی نیست؛ بلکه هدف آموزش گرفتن مسافران و همچنین ما همسفران است که در این ماه، با تکرار و تمرین، آموزش و آگاهی خود را ارتقا دهیم. تزکیه و پالایش کرده، تا به سازندگی برسیم.
در کنگره‌۶۰، مسافران از روش DST برای درمان اعتیاد، همچنین درمان سیگار و  تغذیه سالم استفاده می‌کنند؛ اما منِ همسفر نیز به واسطه‌ی زندگی با یک مصرف کننده، دچار تخریب‌ها و آسیب‌های زیادی شده‌ام. همچنین در طول زندگی، درگیر ضد ارزش‌های زیادی بوده‌ام؛ پس من می‌توانم از این دستور جلسه برای درمان خودم، بهره ببرم. اگر در هفته چند بار دروغ می‌گفتم، غیبت می‌کردم، دیگران را سرزنش یا قضاوت می‌کردم، به مرور زمان و به روش تیپر کردن، می‌توانم آنها را کم کنم و از این خصلت‌های بد و منفی دور شوم.
این ماه فرصت خوبی است برای بازسازی جسم و روح، همین‌طور بازسازی افکار و اندیشه‌ام. من در ماه مبارک رمضان با کم کردن وعده‌های غذایی، می‌توانم به جسم و مغزم، همچنین دیگر اجزای بدن، استراحت دهم تا خود را بازسازی کنند.
در مورد روح و روان هم، به این صورت است که من مثلاً به یک خوراکی یا نوشیدنی علاقه دارم و نفس اماره به من دستور می‌دهد که این خوراکی یا نوشیدنی را بخور؛ اما من با نه گفتن و نخوردن، به نفس اماره مسلط می‌شوم و می‌توانم روی اعمالم کنترل بیشتری داشته باشم. در ضمن نقطه‌ی تحمل خود را بالا ببرم.
با ایستادن در برابر گرسنگی، تشنگی و همچنین اعمال ضد ارزشی، اعتماد به نفسم را قوی کنم.
من قبل از کنگره‌۶۰ نگاه دیگری به ماه رمضان داشتم. طبق آداب، در این ماه کارهای ضد ارزشی را انجام نمی‌دادم ؛ ولی وقتی ماه مبارک رمضان تمام می‌شد، دوباره آن‌ها را تکرار می‌کردم. در کنگره‌۶۰ با کار کردن روی جهان بینی، بینش‌ و نگاهم کاملاً عوض شد و با آموزش گرفتن، تکرار و تمرین یاد گرفتم که از این اعمال، دوری کنم.
در آخر باز هم خدا را شاکرم، که در این مسیر قرار گرفتم و نگاهم نسبت به زندگی، اطرافیانم و افراد مصرف کننده تغییر کرد.

تایپ : همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفرمعصومه(لژیون اول)
عکاس : همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون اول)
ویراستاری : همسفر ندا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوم)
ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفرمعصومه (لژیون اول) دبیرسایت
همسفران نمایندگی بروجرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .