جلسه سوم از دوره سوم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی خیام نیشابور به استادی راهنمای ویلیام همسفر مهدیه با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز به کار کرد.
سخنان استاد:
در ابتدا فرارسیدن ماه پر برکت رمضان را تبریک عرض میکنم این ماه برای خانواده کنگره ۶۰ از اهمیت خاصی برخوردار است؛ چون همانطور که همه میدانیم ماه رمضان بستری است که کنگره۶۰ در آن متولد شد، نکته ویژهای که در این مسئله وجود دارد و قابلتأمل هست این است که اگر انسان در عمق تاریکیها قرار داشته باشد؛ ولی باز هم به رحمت خداوند امیدوار باشد و فرامین الهی را بهعنوان یک ارزش رعایت کند پاداش خود را خواهد گرفت.
مانند بنیان کنگره۶۰ که باوجود این که مصرفکننده مواد بودند لیکن به این ماه و فرمان الهی اهمیت داده و به امید این که مورد قبول خداوند واقع بشود به مصرف خود نظم دادند و روزه گرفتند و بعد از تثبیت مقدار مصرف و حس موفقیتی که به دست آوردند، در واقع این حس باعث ایجاد تفکری ناب شد و کورسوی امیدی در تاریکی اعتیاد مشاهده کردند و پاداشی از جانب خداوند با نام ابداع روش DST به ایشان داده شد.
چه سعادتی بزرگتر از این هست که بنای جمعیت احیای کنگره۶۰ و برگرداندن این تعداد از افراد به درمان و زندگی را در کارنامه خود داشته باشی و چه زیبا ایشان نقش خود را در هستی و در این جایگاه ایفا کردهاند. ما در کنگره از استادان خود یاد گرفتهایم که برای درمان اعتیاد و یا برگشت از هر گونه ضد ارزشی، هنگامی که میخواهیم نفس خود را پرورش بدهیم، باید در مقابل خواستههای نامعقول نفس اماره، قدرت گفتن 《 نه》را به دست بیاوریم.
هم چنین در ماه رمضان و با گرفتن روزه، سعی میکنیم که از ضد ارزشها، چه در اندیشه و چه در سخن و چه در عمل پرهیز کنیم و واقعاً این ماه بهترین فرصت است که نفس خود را تربیت و پرورش بدهیم و در واقع نقطه تحمل خود را در برابر خواستههای نفس بالا ببریم. در متد DST همه سیستم حیاتی یا همان سیستم ایکس بازسازی و مجدد احیا میشود و بسیار دیدهایم که همراه با درمان اعتیاد، عیوب یا بیماریها نیز برطرف میشوند.
هم چنین با گرفتن روزه و پس از گذشت ماه رمضان، اگر اصول درست روزهداری را رعایت کنیم، قطعاً جسم و روان ما بازسازی و احیا میشود. در گذشته طبق عادت و یا تربیت در خانواده و یا از ترس نقض دستور دینی و بهصورت اجباری روزه میگرفتم و چون اصول را نیز رعایت نمیکردم بیشتر به بدن خود آسیب وارد میکردم و همیشه شاکی بودم از این توفیق اجباری. لیکن بعد از دریافت آموزشها از استاد دژاکام و مخصوصاً پس از گوشدادن سی دی اتوفاژی و یادگرفتن زبان بدن که این موضوع را مطرح میکند؛ وقتی به بدن بیش از ۱۲ ساعت مواد غذایی نرسد، سلولها برای کسب انرژی از سلولهای ناقص و بیمار بدن تغذیه میکنند.
در نتیجه متوجه فلسفه و اهمیت روزهداری و دلیل تأکید آن از سمت دین میشویم که واقعاً خداوند هیچچیزی را بدون حکمت و دلیل جزو دستورات الهی قرار نداده است. هم چنین جناب مهندس میفرمایند؛ شخص سفر اولی که در مرحله درمان قرار دارد، چه با شربت OT و چه با آدامس نیکوتین، باتوجهبه فرمایش مراجع تقلید که مصرف دارو برای بیمار تحت درمان اعتیاد یا هر بیماری، در حین روزهداری جایز است و از آن جایی که شربت OT و آدامس نیکوتین نیز داروی درمان محسوب میشود، بنابراین نباید مصرف آن مانع از انجام روزهگرفتن بشود، پس شخص هم میتواند روزه باشد و هم داروی خود را سر ساعت مقرر استفاده نماید.
حال ممکن است افرادی باشند که به هر دلیل نتوانند روزه کامل بگیرند و در کنگره۶۰ استاد میفرمایند: «میتوانید برای درک و حس و حال ماه مبارک رمضان و بیتفاوت نبودن به این فریضه الهی، حداقل چند ساعتی را روزه باشید و بهنوعی روزه درصدی بگیریم». بهترین ماه رمضان را من چند سال است که در کنگره۶۰ تجربه کردهام، واقعاً در این مکان، حالوهوا و حس معنوی بسیار زیبایی را در کنار دوستان که گاهی از خانواده به ما نزدیکتر هستند نظاره کردهام که مانند آن در هیچ جای دیگری وجود ندارد.
همه چیز عجین شده با عشق، محبت واقعی و افطاریهایی با طعم محبت را چشیدهام، خداوند را بسیار شاکر هستم که در این بعد از زندگی به من این فرصت داده شد که روزهداری را آگاهانه و باارزش واقعی آن درک کنم و در واقع تجدید زندگی در زندگی به فرمان خداوند را به انجام برسانم. امید آن که بتوانیم با آمادگی کامل جسمی، روحی و جهانبینی به استقبال این ماه مبارک برویم و تغییر و سازندگی و تبدیل شایستهای در شأن این ماه زیبا به انجام برسانیم.
نویسنده: راهنمای ویلیام همسفر مهدیه
ویراستاری و ارسال: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی خیام نیشابور
- تعداد بازدید از این مطلب :
133