رمضان ماه مهمانی خدا و ماه رحمت و برکت الهی است. هدف از روزه گرفتن تنها نخوردن و نیاشامیدن نیست؛ بلکه روزهداران تلاش میکنند نگاه، کلام و اعمال آنها به دور از خطا و اشتباه باشد و به همنوعان خود کمک میکنند. در کنگره۶۰ که یک انژیو درمانی اعتیاد است، ماه رمضان یکی از ماههای مهم و ارزشمند به حساب میآید. یکی از دلایل این ارزشگذاری این است که نگهبان کنگره۶۰ در ماه مبارک رمضان و با الهام گرفتن از این ماه موفق به درمان خود بعد از ۱۷ سال اعتیاد شدند.
در بهمن ماه سال ۱۳۷۵ شمسی جنابمهندس حسین دژاکام یک مصرف کننده مواد مخدر بودند که در فضای نااُمیدانه از ترک درمان خود تصمیم به روزه گرفتن کردند. در آن زمان روزانه پنج گرم تریاک مصرف میکردند. شروع ماه مبارک رمضان و روزه گرفتن باعث شد تا ایشان دو وعده از وعدههای مصرفی خود را تثبیت و منظم کند در سحر و افطار و ایشان تصمیم نداشتند در زمان روزهداری مواد مصرف نکند؛ زیرا برای یک مصرفکننده چنین امکانی وجود نداشت. او امید داشت ک خداوند روزه او را در این شرایط نابسامان قبول کند.
آقای مهندس موفقیتی که از تثبیت این دو وعده بهدست آورد او را امیدوار کرد مثل نور شمعی کوچک در یک تاریکی عظیم که کورسویی امید را در دل او بهوجود آورد. او فقط تصمیم داشت موفقیتهای کوچکی که در ماه رمضان بهدست آورده بود را از دست ندهد. راهنماهای اساتید کتاب عبور از منطقه ۶۰درجه زیر صفر نیز در این مقطع رنگ و بوی دیگر گرفتند و بهطور مشخص به او گفتند که این راه را ادامه دهد و این الهامبخش و احیا کننده بود.
متد DST در صور آشکار احیا کُننده قطعی سیستم ایکس و روزه و رمضان نیز به صورت قطعی احیا کُننده سیستم ایکس میباشد. در درمان اعتیاد کنگره۶۰ یکی از مهمترین چیزهایی که باید یاد بگیریم گفتن نه است در مقابل خواستههای نامعقول نفس آن هم به یکباره و سقوط آزاد نه؛ بلکه به آرامی و به صورت تدریجی. در روزه گرفتن هم ما یاد میگیریم که به خواستههای نفسمان نه بگوییم و این نه گفتن را تمرین کنیم در مقابل خواستههای نامعقول نفس، بنابراین روزه گرفتن همانند متد DST تربیت نفس است و نه از بین بردن نفس، در مورد DST اغلب این مشکلات و بیماریها درمان و برطرف میشود.
در ماه مبارک رمضان کل سیستمهای بدن ریکاوری میشود و همه چیز از نو احیا میشود. آنهایی که همه ساله روزه میگیرند مشکلات گوارشی و چربی و مشکلات کبدی ندارند، بنابراین در کنگره۶۰ برای همه سفر دومیها روزه گرفتن جزء الزامات است. کنگره۶۰ معتقد است که سفر اولیها اگر نمیتوانند روزه کامل بگیرنند حداقل چند ساعتی را روزه باشند نباید کاملاً بیتفاوت باشیم. ماه مبارک رمضان در کنگره۶۰ حال وهوای دیگری دارد و بسیار لذتبخش است. افطارهای کنگره۶۰ به فرمایش جنابمهندس باید غذاهای ساده و از نوع مرغوبترین مواد غذایی با یک دنیا عشق و محبت پخته شود که این نشستن بر سر سفره خدا در رمضان یک نعمت الهی است.
رسول خدا فرمودند که ای مردم ماه رمضان ماه با برکت و رحمت و آمرزش الهی است این ماه نزد خدا از بهترین ماهها و روزهایش، از بهترین روزها و شبهایش بهترین شبها و ساعاتش از بهترین ساعات است و نماز خواندن شما را به سوی ضیافت خدا نائل میگرداند و نفسهای شما در آن ماه ثواب تسبیح دارد و حتی خواب شما ثواب عبادت دارد و دعاهای شما مستجاب است. در این ماه تشنگی و گرسنگی روز قیامت را تصدیق کنیم و بر فقیران و مسکینان تعظیم نماییم. کسی که یک آیه بخواند ثواب کسی را دارد که در بقیه ماهها ختم قرآن کرده است.
ماه رمضان، ماه خداوند عالمیان است و شریفترین ماهها است که درهای آسمان و درهای بهشت و رحمت گشوده میشود. جنابمهندس در این ماه با مصرف پنج گرم مواد مخدر تصمیم به روزه گرفتن و نماز خواندن و قرآن خواندن کردند به طوری که قصد ترک مصرف هم نداشتند، جوهره وجودشان آنقدر پاک و خالص بود و پروردگار در این ماه مبارک کمکشان کرد و مصرف را در این ماه مبارک به تدریج کاهش داد و پس از ۱۱ ماه از این آغاز مبارک، سرانجام در ۱۵ آذر ۱۳۷۶ موفق به درمان خود شدند و آنچه امروز از موجودیت کنگره۶۰ میبینیم همه از دستاوردهای آن حرکت عظیم بود که در ماه مبارک رمضان شکل گرفت. رمضان نوری است که راه را مشخص نمود و به همین دلیل این ماه در کنگره۶۰ بسیار عزیز است و فرصتی است برای احیا دوباره و باید قدر بدانیم.
نتیجه میگیریم این ماه برای ما بهترین فرصت برای دوری از ضدارزشها و نظم دادن به خوراک است و آموزشی است جهت بهتر زیستن. ما باید بدانیم که در ماه مبارک باید یک سری اصول و قوانین را رعایت نمائیم؛ زیرا اصل روزهداری برای سلامت جسم و روان و پاکسازی و سم زدایی جسم و ذهن ماست. ما در ماه رمضان و با روزه گرفتن قدرت تحمل خود را بالا میبریم و صبر و بردباری را میآموزیم و همچنین به جسم خود فرصت استراحت و بازسازی میدهیم.
منبع: سایت کنگره۶۰
نویسنده: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
عکاس خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
ویرایش و ارسال مطلب: همسفر نیلوفر رهجوی راهنما همسفر الهه (لژیون یکم)
همسفران نمایندگی سمنان
- تعداد بازدید از این مطلب :
51