English Version
This Site Is Available In English

رسیدن از جرقه‌ای کوچک به روشنایی واقعی در رمضان

رسیدن از جرقه‌ای کوچک به روشنایی واقعی در رمضان

مهندس دژاکام؛

نداشتن جهان بيني صحيح و ناديده گرفتن خداوند باعث ايجاد اين بيماري ها مي شود حتي در ورزش هم نياز به جهان بيني است وگرنه فرد ورزشکار به اعتياد و تکبر و بسياري از ضد ارزش ها دچار مي شود خطرناک ترين موضوع هم نداشتن جهان بيني صحيح در مسائل سياسي است.

سلام دوستان احمد هستم مسافر، با ۲۲ سال تخریب وارد کنگره شدم، آخرین آنتی ایکس مصرفی شیره، ۱۱ماه و ۲۱ روز سفر کردم به روش DST، داروی درمان شربت OT، راهنما مسافر محسن, لژیون ۱۸ نمایندگی شفا، ورزش در کنگره شنا و والیبال، مدت رهایی ۱۲۲ روز.

الهام از رمضان

ابتدا در مورد روزه، فلسفه روزه‌گرفتن و تاثیر آن روی بدن، توضیحاتی را بیان می‌کنیم.

مسلمانان در ماه مبارک رمضان از سحر تا افطار از نوشیدن و خوردن مواد غذایی خودداری می‌کنند و در ماه مبارک رمضان بیشتر در ترک اعمال ضد ارزشی کوشا هستند و به دعا و نیایش می‌پردازند که به آن روزه‌گرفتن می‌گویند. بجز دین اسلام در دیگر ادیان الهی هم معمولا روزه وجود دارد.

بعضی از اعمال و مطالب که در اسلام به انجام آنها سفارش شده، بعد از ۱۴۰۰ سال اینک دلیل و تاثیر آن مشخص شده و بعضی موارد هم در آینده با پیشرفت علم دلیل و تاثیر آن‌ها مشخص خواهد شد.

در سال ۲۰۱۶ پدیده‌ای به نام اتوفاژی شناخته و به جهان علمی معرفی شد. سلول‌های سرطانی حدودا ده برابر سلول‌های معمولی از مواد غذایی و قند مصنوعی در بدن استفاده کرده و به سرعت رشد می‌کنند. هر چقدر زمان گرسنگی بیشتر باشد مقدار قند انباشته در بدن کاهش می‌یابد و این سیستم قویتر عمل می‌کند بطوریکه بصورت هوشمند سلولهای ضعیف، معیوب، سرطانی و غیر طبیعی که مصرف بالا و بازدهی پایین دارند را از بین برده و بجای آن‌ها سلول‌های جوان و سالم تولید می‌کند و مواد سمی آن دفع می‌شوند که این عمل همان اتوفاژی می‌باشد که به زبان فارسی معنی اتو فاژی «خود خوری» می‌شود.

فعالیت اتوفاژی بعد از ۱۲ساعت گرسنگی، با به حداقل رسیدن قند در بدن شروع شده و رفته رفته با کمتر شدن قند در بدن، بیشتر می‌شود. ابو علی سینا حدود هزار سال قبل فرمودند: به سرطان تیغ نزنید چون وحشی می‌شود، به سرطان گرسنگی دهید تا درمان شود. 

و اما «الهام از ماه مبارک رمضان»

جناب آقای مهندس در ۱۵روز اول ماه مبارک رمضان سال ۱۳۷۵ روزه می‌گرفتن بطوریکه سحر یک وعده دارو و سحری را می‌خوردند، حدود ساعت ۸تا۹ صبح، ساعت ۱۱تا ۱۲ و ساعت ۲تا۳ بعد از ظهر فقط دارو می‌خوردند و در افطار و حدود ساعت ۱۰تا۱۱ شب همراه با افطاری وعده های دیگر مواد مصرف می‌کردند. بعد متوجه شدند وعده سحر و افطار منظم شده و فقط تصمیم داشتند مقدارِ مصرفشان مشخص شده و نظم پیدا کند زمان بندی دقیق انجام دادند و روزانه ۵ گرم تریاک را در ۵ وعده سر ساعات دقیق مصرف کردند و بعد از یک هفته وعده ساعت ۲ بعد از ظهر را حذف کردند و زمان افطار با لذت وعده بعدی را مصرف کردند. با این عمل که یک پنجم مواد را کم کردند و تجربه کردند که چندان مشکلی پیش نیامد به نوعی متد دی‌اس‌تی شروع به شکل گیری نمود و این نمونه بارز از جرقه به نور رسیدن است.

چون هنوز باور به ترک و درمان نداشتند ۵۵روز در پله ۴ گرم در روز ماندند ولی بالاخره مصرف مواد را به پله بعدی ۳گرم در سه وعده تغییر دادند و سپس پله بعدی ۲ گرم در دو وعده و بالاخره به مصرف یک وعده و یک گرم رسیدند و سپس مقدار مصرفی در یک وعده را پله پله کم کردند تا به پله یک گرم ۳۰ روز رسیدند و پس از حدود ۱۰ماه از شروع سفر با نخوردن دارو و اینکه چندان مشکلی نداشتند متوجه شدند درمان شده‌اند که با الهام از ماه مبارک رمضان از جرقه‌ای کوچک به روشنایی واقعی رسیدند.

از آن‌جا که جناب آقای مهندس محقق برجسته‌ای هستند ادامه دادند و پس از تحقیق و تجربه روی دیگران و نتایج حاصله، پله‌ها از ۱۵ روز به ۲۱ روز تغییر کرد و با انجام اصلاحات لازم روش دی‌اس‌تی به عنوان تنها راه درمان با سند بی نقص به جهانیان عرضه گردید.

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که در عصری زندگی می‌کنم که جناب آقای مهندس دژاکام هستند و توانستم از برکات وجود ایشان و روش دی‌اس‌تی بهره برده و به رهایی و درمان با حال خوش و آرامش برسم. خیلی‌ها بدلیل پیدا نکردن راه درست برای درمان اعتیاد به هلاکت و مرگ رسیدند. باید شکرگذاری و قدردان این موهبت الهی باشیم و سعی کنیم در انجام این عمل عظیم با خدمت عملی و مالی سهیم باشیم تا افراد بیشتری بتوانند همانند ما به درمان و آرامش برسند.

از جناب آقای مهندس، خانواده محترمشان، راهنمای توانمندم و تمامی خدمتگزاران کنگره ممنونم که قدر دریافتی که از کنگره داشتن را دانستند و بدون مزد و منت خدمت می‌کنند.

ارسال؛ سایت نمایندگی شفا

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .