English Version
This Site Is Available In English

رمضان ماه تزکیه و پالایش.

رمضان ماه تزکیه و پالایش.

جلسه‌ی نهم از دوره سی‌ام کارگاه‌های آموزشی، عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی رودهن با استادی ایجنت محترم مسافر علی، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر مهران با دستور جلسه «الهام از رمضان» روز شنبه 4 آذر‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷ آغاز به کارکرد.



خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم یک مسافر. دستور جلسه امروز دو بخش است الهام از رمضان و تولد مرزبان محترم مسافر داوود.
هفته قبل جشن راهنما بود که پشت سر گذاشتیم. از تمام عزیزانی که زحمت کشیدن تا جشن را برقرار کنیم تشکر می‌کنم. در همین ماه رمضان تفکر آقای مهندس راجع به درمان اعتیاد شروع شد؛ مصرف خود را تقسیم‌بندی کردند و به‌مرورزمان آن را تیپر نمودند و استارت آن در ماه رمضان خورده شد. به خاطر همین است که این ماه برای ما در کنگر 60 اهمیت خاصی دارد و در کنگره هرسال در این ماه افطاری داده می‌شود؛ که زحمت خرید، تهیه و توزیع آن بر دوش خود عزیزان است، صرف افطاری در این مکان از انرژی بالایی برخوردار است.
من در زمان مصرف اصلاً ماه رمضان را قبول نداشتم حتی افراد دوروبر من همین افکار را داشتند؛ به خاطر اینکه نمی‌خواستیم روزه‌بگیرم.

بهترین موقع برای تزکیه و پالایش همین ماه رمضان است. در کنگره بر سفر دومی‌ها واجب است که روزه‌بگیرند آقای مهندس در سی دی اتوفاژی توضیح می‌دهد که روزه چه تغییراتی در بدن ایجاد می‌کند. زمانی که روزه می‌گیری و چندین ساعت غذا مصرف نمی‌کنی اتوفاژی صورت می‌گیرد یعنی سلول‌های بیمار از بین می‌رود و سلول‌های جدید جایگزین آن می‌شود.
روز مهندس را به آقای مهندس دژاکام که درمان اعتیاد را مهندسی کردند تبریک می‌گویم.
در ادامه برگزاری تولد یک سال رهایی مرزبان محترم مسافر داوود، رهجوی ایجنت محترم مسافر علی:

اعلام سفر مسافر داوود: سلام دوستان داوود هستم یک مسافر. با تخریب بیش از پنج سال وارد کنگره شدم آخرین آنتی ایکس مصرفی قرص متادون، ده ماه و هشت روز سفر کردم باراهنمایی علی آقا، رهایی یک سال و سه ماه، در ضمن مسافر سیگار هم هستم باراهنمایی آقا یوسف، رهایی یک سال و یک ماه.
خلاصه سخنان ایجنت محترم مسافر علی:
داوود هم باحال خراب وارد کنگره شد اما جزء رهجویانی بود که اذیت و آزار نداشت سفر خودش را شروع کرد بالاخره مشکلات کاری و مالی هم داشتند اما هدفش درمان اعتیاد بود، خدا را شکر درمان و خدمتگزار شد اکنون هم مرزبان است و باحال خوب خدمت می‌کند و الگویی برای تازه‌وارد ین و کنگره است، اولین سال رهایی را به آقای مهندس و خانواده محترمشان و خود آقا داوود تبریک می‌گوییم. انشالله شال راهنمایی را بر گردنش ببینم.
خلاصه سخنان متولد مسافر داوود:
من هم تشکر می‌کنم از آقای مهندس و خانواده محترمشان که چنین بستری را فراهم کردند تا من داوود بتوانم به رهایی و حال خوش برسم از راهنمای خودم علی آقا و تمامی رهنمایان شعبه و شما که در این جشن شرکت کردید تشکر می‌کنم از همسفرم که اینجا تشریف ندارند تشکر می‌کنم و دستشان را می‌بوسم، خیلی برایش کم گذاشتم، انشالله بتوانم جبران کنم؛ و خدمتگزار خوبی برای کنگره باشم.
در ادامه گل رهایی سیگار مسافر یوسف و مسافر مهدی رهجوی راهنمای محترم مسافر یوسف:



گل یک سال رهایی مسافر منصور رهجوی راهنمای محترم مسافر رضا:



رهایی همسفران حسین و حمیدالله رهجوی راهنمای محترم همسفر ابوالفضل:


عکاس: مسافر مهدی
تایپ ویرایش: مسافر علی
نتظیم ارسال: مسافر نصرالله

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .