جلسه دوازدهم از دوره چهارم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی سلمان فارسی اصفهان به استادی راهنما همسفر محبوبه با دستورجلسه "الهام از رمضان" روز شنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
الهام یعنی الگوبرداری و ماه مبارک رمضان، آماده شدن برای تغییرات و تربیت نفس و نه گفتن به خواستههای معقول و غیر معقول میباشد. پیشاپیش ماه مبارک رمضان را به همه عزیزان تبریک عرض میکنم در باب این دستورجلسه اولین آموزشی که دریافت کردم، آقای مهندس فرمودند: طبیعت حکم مادر را دارد و من همیشه از طبیعت الگوبرداری میکنم متد DST از ماه مبارک رمضان کشف و ابداع شد. که برای درمان، مصرف مواد را تنظیم و برنامهریزی کردند. من از جمله اشخاصی بودم که به دلیل ضعف بدنی پایین از ماه رمضان متنفر بودم.
موقع افطار خلق و خوی من بهم میریخت و عذاب وجدان داشتم. یکی از دوستان برای دلداری دادن به من میگفت گناه روزه نگرفتن تو به حساب من، در کنگره آموختم هیچ نفسی بار نفس دیگر را به دوش نمیکشد و هر کس باید پاسخگوی رفتار و اعمال خود باشد، بعد از اتمام ماه رمضان حال من بهتر میشد. در سیدی رمضان و تغذیه استاد امین فرمودند: افرادی که سیستمایکس آنها خوب کار کند آسانتر روزه میگیرند و اگر سیستمایکس مشکل داشته باشد فرد نمیتوانند روزه بگیرد، با پی بردن مشکل درونی خود بسیار احساس ناراحتی میکردم و دنبال راه حلی بودم که به سیستمایکس خود کمک کنم بنابراین ذرهذره روزه گرفتم.
زمانیکه آقای مهندس سیدی اتوفاژی را در اختیار ما قرار دادند با گوش دادن به آن تصمیم گرفتم روزههای خود را کامل بگیرم شاید اوایل از لحاظ جسمی ناتوان بودم، اما آرامآرام نقطه تحمل خود را بالا بردم و در طول روز خبری از گرسنگی و تشنگی نبود در این سیدی از فواید علمی روزه گرفتن برای سلامت جسم صحبت کردند، من همسفر که سیستمایکس خوب نبود و نمیتوانستم داروی OT استفاده کنم . در این ماه با روزه گرفتن سه ضلع مثلث درمان جسم، روان و جهانبینی من به تعادل میرسد و سیستمایکس شروع به ترشح و فعالیت اندرفین، دینورفین، آدرنالین و غیره میکند.
جسم از درون بازسازی میشود و بسیاری از بیماریها از بین رفته و نقطه تحمل بالا میرود، شاید نزدیک به افطار کمی جسم احساس ضعف کند، زیرا در بالاترین راندمان و بازسازی ساختار جسم فعالیت میکند. روزه گرفتن مانند خانه تکانی است که سالی یکبار انجام میگیرد به نظر من بهترین زمان تزکیه و پالایش با روزه گرفتن و اتوفاژی انجام میشود، اتو به معنی خود و فاژی به معنی خوردن، یعنی خود خوردی سلولهای ضعیف و بیمار که انجام این عمل نیاز به جهانبینی و دانایی بالا دارد باید بدانیم چرا باید روزه بگیریم و از فواید آن آگاه باشیم. استاد امین در مورد رمضان و تغذیه توضیح دادند که بین ماه رمضان و DST فاصله و زمان مانند خماری و نئشگی است.
در مورد مسئله تغذیه و شباهت آن با داروی OT بیان کردند: اگر شخصی بتواند OT را با شکم خالی استفاده کند جذب و نشئگی بیشتری نسبت به بعد از غذا دارد. مسافر چون تجربه خوردن OT را دارد بهتر متوجه نشئگی میشود و همسفر با خوردن غذایی که به او حس و انرژی خوبی میدهد؛ زیرا خوردن غذای سالم هم، برای ترشح سیستم ایکس نقش مکمل را دارد. در قرآن هم ذکر شده به غذای خود نگاه کنید که پاکیزه و مفید باشد.در کتاب ۶۰ درجه زیر صفر هم ذکر شده از طعام مقوی و نیرو بخش استفاده کنید مانند؛ خوردن خرما مخصوصاً در سفر اول که بسیار انرژی بخش و مفید میباشد.
حس انسان مانند کلید است زمانیکه حس آلوده و تغییر کند به کیفیت غذاها دقت نمیشود و هر کس بر اساس حس خود غذای خود را انتخاب میکند که آیا حس او را به طرف غذاهای فست فود و بیکیفیت میکشاند یا به طرف غذاهای مقوی و مفید، با تغییر حس، ذائقه نیز به خوردن غذاها تغییر میکند، هر چه قدر حس آرام تر، نوع تغذیه هم متعادلتر میشود. من بر خلاف عقاید سالهای قبل بیصبرانه منتظر آمدن ماه مبارک رمضان هستم در کنگره۶۰ حال و هوای رمضان و روزه گرفتن با بیرون متفاوت است. خداوند را شاکر و سپاسگزارم فرصتی در اختیار من قرار داد که در کنار انجام اعمال دینی به جسم خود بیشتر اهمیت دهم.
نویسنده: راهنما همسفر محبوبه (لژیون بیستویکم)
ویرایش: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمانه (لژیون یکم)
عکس: همسفر صبیحه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یازدهم)
نمایندگی همسفران سلمان فارسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
203