جلسه دهم از دوره شانزدهم کارگاههای مجازی همسفران نمایندگی پاکدشت با استادی راهنما همسفر ثریا با دستور جلسه: «الهام از رمضان» روز شنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۳ آغاز به کار نمود.
سخنان استاد:
ماه مبارک رمضان ماه خدا و ماه پر از خیر و برکت است. در ماه مبارک رمضان فرمان خداوند اجرا میشود و ماه رمضان در کنگره۶۰ از اهمیت خیلی بالایی برخوردار است به این دلیل که کنگره۶۰ از ماه مبارک رمضان شروع شده است. متد DST الگویی بود که از ماه مبارک رمضان برگرفته شد و درواقع راهگشای متدDST بود. ماه رمضان ماه تزکیه و پالایش و نه گفتن به خواستههای نفس است. در قرآن کریم خداوند به ارزش این ماه مبارک اشاره میکند و به بندگانش فرمان میدهد تا برای داشتن جسم و روان سالم و با متعادل روزه بگیرند و در این ماه مبارک از فضیلت و فرصتهایش بهره و استفاده کنند. در کنگره۶۰ ما در کنار آموزشها و تعالیم که گفته میشود و یا مطالبی که آقای مهندس بیان میکنند همه برگرفته از کتاب آسمانی میباشد. این آموزشهایی که در کنگره۶۰ وجود دارد؛ درواقع میخواهد قوانین الهی را به ما بیاموزد و ما را به صراط مستقیم و راه درست هدایت کند. در این ماه ما میتوانیم استراحتی به دستگاه گوارش بدهیم و یک تمرین برای بالا بردن نقطه تحمل و قدرت و اراده خود داشته باشیم و با بسته بودن دهان خود ما میتوانیم از ضدارزشها دوری کنیم؛ حتی در کلام و در اندیشه ما میتوانیم از ضدارزشها فاصله بگیریم.
ماه رمضان و کنگره برای ما هدف را مشخص میکنند و روزه گرفتن در ماه مبارک باعث میشود که انسان در صورآشکار و پنهان خود دچار تغییراتی شود و این تغییرات بر روی جسم، روان و تربیت انسان تأثیر میگذارد که همان مطابق با مثلث درمان میباشد. متد DST در صورآشکار احیا کننده قطعی سیستم ايکس میباشد و روزه نیز بهصورت قطعی احیا کننده سیستم ایکس میباشد و اولین و مهمترین عارضه گرسنگی همان خماری و تضعیف سیستم ایکس است؛ زیرا با کمبود مواد غذایی در بدن اولین جایی که این کمبود را احساس میکند قسمتهایی مثل: مغز، نخاع و سلولهای عصبی است و به طبع این کمبود ترشح و تولید مخدرهای طبیعی هم کاهش مییابد، این موضوع با پایان ماه مبارک رمضان به طور کامل قطع میشود و سیستم ایکس ریکاوری و یا دوباره احیا میشود و دوباره با حداکثر راندمان شروع به کار مینماید.
میدانیم که مهمترین بخش در پایه و اساس صورپنهان نفس است و نفس، تمام خواستههای معقول و غیر معقول ما انسانها را شامل میشود؛ اگر درست آموزش دیده باشیم میتوانیم خوب تشخیص بدهیم که کدام خواسته ما معقول و کدام خواسته ما غیر معقول است؛ بعضی از خواستههای معقول ما به عنوان نیاز شناخته شدهاند که دوری کردن از آنها برای ما خیلی سخت است مثل: امری مانند خوردن، آشامیدن، نفس کشیدن و خواستههای غیرمعقول همانی است که ما باید از آنها اجتناب کنیم از ضدارزشها دوری کنیم. همه ما میدانیم که غذا خوردن یک امر معقول است که من نباید فقط به این خاطر که نیاز دارم و یکی از نیازهای معقول من است، هروقت احساس گرسنگی کردم به سرعت به دنبال آن بروم؛ باید روی خواسته معقول خود کنترل داشته باشم درواقع من به دنبال فرمان عقلم میروم، عقلی که خواستههای مرا تأیید و بعضی از خواستههایم را رد میکند. ماه رمضان فرصتی برای این است که من فرمانده خواستههای معقول خودم باشم و بدانم کنترل کردن خواستههای معقول راحتتر از خواستههای غیرمعقول میباشد. در کلام آخر خداوند را شکر میکنم که وارد مکتب و جایی شدم که حرف برای گفتن دارد و مستند و کاملاً علمی صحبت میکند همراه با روش DST که روشی علمی، منطقی و عقلانی است.
عکاس: همسفر نازی رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون نهم)
ویرایش: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) دبیر سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پاکدشت
- تعداد بازدید از این مطلب :
48