English Version
This Site Is Available In English

راهنما زندگی‌بخش است

راهنما زندگی‌بخش است

"آنچه باور است محبت است و آنچه نیست ظروف تهی است، محبت بزرگترین درسی است که در کنگره‌۶۰ به مسافران و همسفران آموزش داده می‌شود؛ زیرا اساس کار کنگره بر مبنای محبت، عقل و ایمان بنا شده و این مسئولیت خطیر بر عهده انسان‌های شریفی است که خود این مسیر پر پیچ و خم را طی کرده و وجود آنها با عشق و محبت عجین شده و با فانوسی در دست، بر سر راه من و دیگر رهجویان قرار می‌گیرند که همراه و همسفر ما باشند، در سیستم اجرایی کنگره۶۰ هر یک از نقش‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند، یکی از این جایگاه‌ها راهنمای تازه‌واردین است که اولین مرحله فرایند درمانی می‌باشد.

هر شخص با ورود خود به کنگره ابتدا بایستی سه جلسه به عنوان مهمان در کنار راهنمای تازه‌واردین قرار گرفته تا بتواند بهتر با محیط کنگره و فضای حاکم بر آن آشنا شود، قطعاً نقش راهنمای تازه‌واردین در این مرحله بسیار پررنگ و حائز اهمیت است زیرا کلید برقراری ارتباط فرد با کنگره در دستان آنها بوده و بایستی در این کار مهارت لازم را داشته باشد، پس از طی این سه جلسه رهجو وارد لژیون شده و فرایند درمان و آموزش خود را با راهنمایDST که با حس خود انتخاب نموده است آغاز می‌نماید، این مرحله نیز بسیار مهم است زیرا اگر رهجو با حس خود قادر به انتخاب راهنما نباشد در ادامه فرایند آموزش و درمان دچار مشکل می‌گردد.

راهنما یک الگوی آموزش دیده و تزکیه شده است و چون چراغی در مسیر رهجو قرار دارد تا سفر خود را بهتر طی نماید،‌ در کنگره‌۶۰ به فردی راهنما گفته می‌شود که بعد از درمان اعتیاد با متدDST و به تعادل رسیدن شهر وجودی که شامل جسم، روان و جهانبینی می‌باشد آموزش‌های کنگره۶۰ را گذرانیده و در آزمون‌های داخلی کنگره۶۰ که به منظور انتخاب راهنمایان جدید برگزار می‌شود شرکت نماید این فرد در صورت کسب نمره قبولی در دو آزمون کتبی که شامل آزمون‌های فنی و جهان‌بینی و برخی مراحل دیگر بوده در این جایگاه قرار می گیرد، راهنما یعنی یک الگوی نشان دهنده راه، راهنما فردی است با تجربه‌های تلخ و شیرین که به موجب آن سرشار از آگاهی گشته، ماحصل این آگاهی تبدیل ویرانه‌ای تهی به سازه‌ای مستحکم با ستون‌های قابل اعتماد است، راهنما یک بنای بسیار زیبا ودلنواز بوده که در کنار او می‌توان آرامش گرفت.

داشتن راهنما نعمتی است همچون آینه که حواس خداوند بیش از اندازه به من است، راهنما زندگی‌بخش است و امید را در دل تک‌تک انسان‌هایی که غرق در تاریکی و ظلمات هستند را زنده میکند، راهنما یعنی بخشش برای حال خوش و زندگی بهتر، کسی که با تلاش بی‌وقفه و بدون چشم‌داشت می‌سوزد و می‌سازد زیرا می‌داند خوبی تنها مختص ذات پاک قدرت‌مطلق است و همواره در تلاش برای حفظ رهجو در مسیر درست است، راهنما برای من همچون رب و پیروی از حال‌خوش بوده و بر او احترام واجب است، باید درد و رنج کشیده باشی تا معنی عشق واقعی را درک کنی، در تقویم کنگره۶۰ یک هفته در سال به‌عنوان هفته راهنما نام‌گذاری شده که البته همان هفته معلم است؛ زیرا راهنما نیز معلم است.

در این هفته اعضای کنگره۶۰ به‌پاس قدردانی از تلاش راهنما خود، هدیه‌ای به او تقدیم می‌کنند که یکی از نشانه‌های کاربردی نمودن آموزش‌های کنگره۶۰ می‌باشد، در کنگره تقدیر و تشکر در مراسم به این باعظمتی تنها با پاکت صورت می‌گیرد و هر کس بنا به توان و وسع مالی خود مبلغی در درون پاکت به راهنمای خود تقدیم می‌کند، یکی از موضوعاتی که در آموزش‌های کنگره۶۰ اهمیت به‌سزایی دارد موضوع فراگرفتن قدردانی و تشکر از مخلوقین خداوند بوده که به هر نوع و شکلی به ما کمک می‌رسانند، اگر ما تشکر از پدر، مادر، همسر، فرزند، برادر، خواهر، معلم، راهنما و یا هر فرد دیگر را نیاموخته باشیم به آن معناست که تشکر از خداوند را بلد نیستیم؛ زیرا کمک خداوند از طریق انسان‌ها به ما می‌باشد.

در آخر این هفته زیبا را ابتدا به آقای مهندس دژاکام و خانواده محترم ایشان تبریگ گفته، سپس به راهنمای خود خانم زهره و به تمام راهنمایان کنگره۶۰ و راهنمایان شعبه سلمان‌فارسی از صمیم قلب تبریک عرض می‌کنم و بابت تمام زحمات آنها برای شعبه سپاسگزارم و امیدوارم همه ما به واسه این بستر با عمل سالم و حس‌های سالم قدردان این جایگاه بوده و هر لحظه بیدار و هوشیار باشیم.

نویسنده: ایجنت همسفر نرگس

عکس: همسفر زهرا لژیون متفرقه
ویرایش و ارسال: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون بیست‌وسوم)
نمایندگی همسفران سلمان‌فارسی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .