مشارکت راهنما همسفر زینب: (سیدی عبور)
همه انسانها در آفرینش مثل یکدیگر هستند و تفاوت ندارند، تنها تفاوت آنها ایناست که هر انسانی به نحوی از مشکلات و گذرگاههای سخت عبور میکند. تفسیر از مسائل مهم است؛ یعنی بتوانیم مسئله ناخوشایند را به مسئله مثبت و خوب تبدیل کنیم. نیروهای منفی میخواهند دل انسان را با اتفاقاتی که برایش رخ میدهد خالی کنند. اگر حرکت نکنیم زیر فشار نیروهای منفی نابود میشویم. هر وادی شاهکلید و چراغی برای ما است. مرحله اول جهانبینی آشنا شدن با کلید است و مرحلهی دوم قضیه ایناست که بتوانیم از کلیدها درست استفاده کنیم. زمانی جهانبینی به دل انسان راه پیدا میکند که با استفاده از کلیدها بتواند، مشکلات را حل کند.
برای اینکه فلز وجودی انسان تغییر کند باید از مرحلهی تفکر، عقل و مغز به مراحل بالاتر دست یابد. اگر داستان پیامبران را بهخوبی نگاه کنیم درخواهیم یافت که چه بلاهایی سر آنها آمده است، سختیها را پشت سر گذاشتند و توانستند بندههای برگزیده خداوند شوند؛ بنابراین در مسیری که زندگی را تجربه میکنیم یکسری اتفاقات میافتد که بایستی تفسیر درست داشته باشیم، در اینصورت میتوانیم القای نیروی منفی را خنثی کنیم. قوانین الهی ارتباطی به هوش ندارند و انسان میتواند با حضور در جمع آموزش ببیند. بایستی بدانیم کار نیروهای منفی ایناست که انسان را از جمع دور کنند. زمانیکه انسان در صراط مستقیم حرکت میکند، باید آزمونها و سختیهای زیادی را بگذراند و نقطه تحمل خویش را بالا ببرد تا به آرامش و صلح برسد.
مشارکت همسفر سکینه: (سیدی وادی پنجم بخش اول)
ما در وادی پنجم یاد گرفتیم که باید فکر کنیم؛ ولی در جهان ما تفکر، قدرت مطلق حل نیست، بلکه توأم با رفتن و رسیدن آن را کامل مینماید. قبل از انجام هر کاری باید آرامش داشته باشیم و نباید ترس، استرس و ناامیدی را با خود حمل نماییم. لازم است این موارد را از خودمان دور نماییم و اعتمادبهنفسمان را بالا ببریم. باید دانستهها خود را از جهان ذهنی وارد جهان عینی و عملیاتی کنیم، در غیر اینصورت هیچ ارزشی ندارند. همه فکر میکنیم که در همین یک جهان هستیم اما اگر دقت کنیم به جهانهای دیگر نیز پی خواهیم برد؛ بهعنوان مثال جهان خواب که به صورت ناخودآگاه در آن زندگی میکنیم.
گاهی انسانها میخواهند کاری را انجام دهند؛ اما از درست یا نادرست بودن آن مطمئن نیستند، در این مواقع باید تحقیق کنیم در غیر اینصورت ممکن است متحمل ضررهایی شویم که بعدها قابل جبران نمیباشند. در هر امری باید قناعت داشته باشیم و با کمترین امکانات کارها را به بهترین شکل انجام دهیم. در زندگی باید پسانداز داشته باشیم. اولین پله برگشت از ضدارزشها است در واقع همان مثال توبه کردن میباشد که خداوند بسیار تأکید کرده است. عمل کردن به قدم اول باعث تزکیه میشود، یعنی از آن راه تاریکی که قدم نهادهایم برگردیم و بیرون بیاییم. قدم دوم خودداری است، بدین معنا که از انجام کارهایی که حتی با مشورت کردن نمیتوانیم تصمیمی اتخاذ کنیم صرف نظر کنیم. جهانی که در حال حاضر در آن زندگی میکنیم همه اختیاراتش با ما است. امیدوارم همه ما ذرهذره با آموزشهایی که در کنگره میگیریم راه درست را پیش بگیریم.
مشارکت همسفر رقیه: (سیدی لنگر کشتی)
هر انسانی یکسری ویژگیهایی را دارا است. انسانها نادانترین موجودات هستند؛ زیرا به شدت تحت تأثیر کلام دیگران حال چه مثبت و منفی قرار میگیرند. در مدیریت ما با دو نوع شرایط مواجه هستیم. مدیریت بر سیستم متعادل و پایدار یا مدیریت بر سیستم آشفته و ناپایدار که در زندگی مدیریت بحران نام دارد؛ همانطور که همه ما میدانیم زندگی به طور طبيعی پرچالش و ناپایدار است. افراد سفر اول در گنگره۶۰ شرایط نامتعادل و ناهماهنگ را دارند و سیستم بحرانی است. کسیکه وارد کنگره میشود از لحاظ روحی، روانی و سلامتی در شرایط آشفته و بحرانی قرار دارد.
مدیریت بحران یک هنر است و تمام نوشتارها و آموزشهای کنگره۶۰ برای ایناست که شخص از سیستم بحران خارج شود. انسانها با بحرانها مواجه هستند. انسان مانند پرندهای میباشد که بر کشتی سوار است، پرنده خود انسان و کشتی جسم اوست. وقتی پرنده بر کشتی سوار است دنیا را از روزنه کشتی مشاهده میکند. با استفاده از تفکر و دیدگاه مثبت باید بگوید که من قدرتهای زیادی در درونم دارم. تمام قوت و قدرت خود را به کار میگیرم و بر این مشکل پیروز میشوم. همه ما باید مسئولیت کارهایمان را خودمان بر عهده بگیریم و نباید مسئولیت اعمال خود را بر گردن دیگران بیندازیم. مشکلات را به خوبی مدیریت کنیم تا به مقصود خود برسیم.
مشارکت همسفر فاطمه(ط): (سیدی وادی سوم)
تمام وادیها باعث تغییر در تفکر و اندیشه ما میشوند، پلهپله باپندارنیک، گفتارنیک و کردارنیک تغییرات را در انسان بهوجود میآید. بالاترین نقش حل مشکلات در زندگی برعهده خود ما میباشد. با تفکر کردن میتوانیم کلید اصلی مشکلات را پیدا کنیم. هیچکس مسئول حل مشکلات و بحرانهای زندگی ما نیست جز خودمان. اگر انتظار داشته باشیم دیگران مشکلات ما را حل کنند همیشه در عذاب هستیم. ما در گذشته بذرهایی کاشتهایم و در حال حاضر چه بخواهیم و چه نخواهیم با آنها روبهرو خواهیم شد. سعی کنیم با بقیه انسانها مشورت کنیم؛ ولی تصمیم نهایی را خودمان بگیریم. دراین وادی آموختم که مسئولیت مشکلات زندگی بر عهده خودم است، تمام سختیها را با دل و جان بپذیرم و مسائل خود را با تفکر و تدبیر حل کنم.
مشارکت همسفر فاطمه (ف): (سیدی وادی نهم)
وقتی نیروی از کم شروع شود و به درجه بالا و بالاتری برسد، نقطهتحمل بهوجود میآید. نقطهتحمل ما بایستی تغییر کند، بالاتر برود تا بتوانیم مشکلات را بهتر حل کنیم. گفته میشود دنیای تازه یک دید تازه، تفکر تازه و اندیشه تازه را برای ما به ارمغان میآورد. ما بایستی از سخن گفتن به نقطه عمل حرکت کنیم در واقع باید از نقطه تفکر و اندیشه به سوی نقطه عمل در حرکت باشیم.
بذر نیکو دو معنا را در بر دارد، قوت و غذا و دیگری انجام کارهای ارزشی و معنوی است. خداوند بزرگ دو راهنما یا دو پیامبر برای انسان قرار داده است. راهنما درونی که وجدان یا عقل نامیده میشود، پیامبر بیرونی برای هدایت انسان فرستاده شده است تا دستورات قدرت مطلق را به انسانها اعلام نماید. ما باید برای خارج شدن از ضدارزشها نقطهتحمل خود را به آرامی بالا ببریم و مسئله فتوت و جوانمردی را حفظ کنیم. عدالت یعنی؛ تعادل بدین معنی که هر چیزی سر جای خودش باشد.
نقطه تحمل به همین سادگی بالا نمیرود. ما باید در همه قسمتها کار کنیم و از رنجها، سختیها و نیرویها تخریبی و بازدارنده عبور نماییم. برای رسیدن به شجاعت از ترس، برای رسیدن به ایمان از کفر، برای رسیدن به سواد از بی سوادی، برای رسیدن به نور از تاریکی و برای رسیدن به عشق از نفرت باید عبور کرد که این کاری است هم سخت و هم آسان. ما باید سعی کنیم اخلاق فتوت و جوانمردی را در خود رشد بدهیم و هر چیزی که برای خودمان میپسندیم برای دیگران هم بپسندیم، دیگران را آزار ندهیم و سعی کنیم افراد را درک کنیم. ما اگر بخواهیم نقطه تحمل خود را بالا ببریم در ابتدا باید تزکیه و پالایش انجام بدهیم و در این راه سالها آموزش ببینیم. آموزشهایی که دریافت میکنیم را در زندگی خود کاربردی نماییم، از ضدارزشها دوری کنیم و قدم در راه ارزشها بگذاریم تا بتوانیم ذرهذره نقطه تحمل و ظرفیت را در خودمان را بالا ببریم.
رابط خبری: همسفر نازنین مرزبان خبری
ویراستار: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هفتم)
ارسال مطلب: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر راضیه ( لژیون چهارم)
همسفران نمایندگی سمنان
- تعداد بازدید از این مطلب :
78