همسفر فاطمه(لژیون پنجم)
زندگی ما بر مبنای سه محور استوار است. بعضیها معتقدند زندگی تماماً جبر است. برخی میگویند زندگی اختیار کامل است. بعضی دیگر زندگی را نه جبر و نه اختیار میدانند. وقتی این مسئله جبر و اختیار مطرح شد، کنگره هم پاسخ داد و گفت زندگی بر مبنای سه پایه جبر، اختیار و فرمان الهی است. بعضیها هم میپندارند چون همه چیز تحت فرمان خداوند است، اگر برگی هم از درخت بیفتد به خواست او بوده، پس زندگی جبر است. تعریف خواست و فرمان الهی مشخص شد. تقدیر نامه پیشین است. یعنی اینکه تو باید صبر کنی تا آنچه را کاشتهای برداشت کنی. خواست و تقدیر مربوط به ما است. گاهی اوقات مشکلات ما نشانه تقدیر است. باید صبر و تحمل داشت تا زمان آن فرا برسد؛ چون خواست به عهده ما است ولی تقدیر الهی به عهده ما نیست.
در هستی مرتباً تغییر، تبدیل و ترخیص صورت میگیرد. اصلاً پایه و اساس جهان خلقت دائماً در حال تبدیل شدن است. برای تبدیل شدن تغییر لازم است. هر تبدیلی مراحلی دارد که ما تابع آن هستیم و این تبدیل نقش خیلی مهمی دارد. مثلاً برای درمان اعتیاد ده ماه زمان لازم است. تمام بزرگان، علما و ادیان میخواهند تبدیل صورت بگیرد تا یک انسان به هم ریخته، تبدیل به فردی جا افتاده و متعادل شود. هدف از تبدیل یعنی کسی که در انجام کاری توانایی ندارد و ما میخواهیم به او آموزش دهیم. هر چیزی که بخواهد تبدیل شود نیاز به پارامترهایی دارد که شامل شرایط، هدف، زمان، عناصر و دانش میشود. برای تبدیل شدن به یک عامل بسیار مهم نیاز داریم که ایجاد محبت است. محبت میتواند تغییر و تبدیل را به وجود آورد.
یکی از پایههای محبت، معرفت و دانش است. محبت به خودی خود ایجاد نمیشود. کسی که دنبال معرفت است باید دانایی او رشد کند. تجربه، آموزش و تفکر را سرلوحه کارهای خود قرار دهد. اگر این دانش مثبت باشد، از آن محبت به وجود میآید و الهی است. اگر دانش منفی باشد، نفرت به وجود میآورد و فجور است. ما در کنگره۶۰ شاهد محبت هستیم و میبینیم که چگونه ساختارها به وجود آمده است؛ چون محبت وجود دارد. باید در زندگی پایه کارها را که محبت است، قوی کرد. چیزی که باعث شده ما انسانها از تنهایی رها شویم محبت است. پس انسانها فطرتاً با عشق و محبت هستند. در پایان جهان پر از مطالبی است که قابل وصف نیستند. جهان بیرون در مقابل با جهان درون یک چیز کوچک است. اگر آن را از روز الست تا حالا با دقت ببینیم پی میبریم که جهان درون چه عظیم است و انسان از چه جایگاه بالایی برخوردار است.
منبع: سیدی هفته《مسیر》
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر ملیحه لژیون پنجم
ویراستاری و ارسال: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر معصومه لژیون سوم(دبیر سایت)
همسفران نمایندگی رضوی مشهد
- تعداد بازدید از این مطلب :
57