English Version
This Site Is Available In English

راهنما یعنی عشق خالص

راهنما یعنی عشق خالص

مشارکت همسفران نمایندگی یحیی زارع در مورد دستور جلسه‌ «هفته راهنما»

همسفر فاطمه.پ (لژیون سوم)

کسانی‌که از بیرون، نظاره‌گر فعالیت کنگره۶۰ هستند؛ با دیدن افرادی که بدون دریافت هیچ‌گونه مزدی و حتی بدون کوچک‌ترین چشم داشتی، در حد تشکر و قدردانی ساعت‌ها به فعالیت و تلاش بی‌وقفه مشغول هستند که آن‌ها را حتی خسته نمی‌کند؛ انگشت حیرت به دهان می‌گیرند. راهنمایان کنگره۶۰ مسلح به سلاح عشق، عقل و ایمان هستند. عشق راهنما به رهجو یک عشق و محبت بلاعوض است.     

عشق و محبت راهنمایان در حدی است که بعضی از تازه واردین را در همان اولین لحظات ورود به کنگره، چنان شیفته و جذب می‌کند که شاید هیچ عامل دیگری در هستی نتواند چنین جذبی داشته باشد؛ این عشق از وجود راهنما فوران می‌کند که هم او و هم شاگردان را به تلاش و حرکت وا می‌دارد. راهنما اگر عاشق نباشد در این حوزه نمی‌تواند فعالیت کند. آن‌ها در صور ظاهر مزدی دریافت نمی‌کنند؛ امّا در صور باطن بزرگ‌ترین مزد و پاداش را دریافت می‌کنند.                  
خداوند لیاقت خدمت به بندگانش را به هرکسی نمی‌دهد!

همسفر مطهره (لژیون سوم)

هفته راهنما را به بنیان‌گذار کنگره۶۰ آقای مهندس دژاکام، خانواده محترم ایشان و تمام راهنمایان کنگره۶۰ به‌ خصوص راهنمای خوب خودم خانم بتول عزیز، تبریک می‌گویم که مرا از منجلاب تاریکی‌ها و تخریب‌ها بیرون آوردند.

راهنمای عزیزم، چراغی روشن و پر نور شدند برای راه من، تا بتوانم خودم را پیدا کنم؛ بارانی شدند بر کویر ناامیدی‌های من و آن‌ را  آبیاری کردند؛ من را به دشتی سرسبز تبدیل کردند و دانه‌ها و بذرهای امیدواری در وجود من کاشتند و امید به زندگی را در من زنده کردند.

راه و رسم همسرداری، فرزندداری و ایاب و ذهاب در جمع بودن را به من آموختند. با آموزش‌هایی که راهنما به من دادند؛ یاد گرفتم که چگونه با مشکلات مقابله کنم و سختی‌ها را پشت سر بگذارم.
انشاءالله که بتوانم گوشه‌ایی از زحمات راهنمای عزیزم را جبران کنم.

همسفر فرشته (لژیون پنجم)

دو چیز در زندگی درس‌های زیادی به ما دادند...
یکی روزگار و دیگری آموزگار..
اولی به قیمت عمرمان...
دومی به قیمت عمرش...

به قول استاد شهریار:
ز؛بوسیدنی‌های این روزگار
یکیشان بود،دست آموزگار

هفته راهنما را به تمام راهنمایان کنگره‌۶۰ خصوصاً راهنمای عزیز خودم، خانم اعظم تبریک می‌گویم که اینچنین مادرانه و دلسوزانه چراغ راه من شدند و مسیر صراط مستقیم را به من نشان دادند. آنتوان سلامت، دلتان شاد و راهتان پر رهرو باد.

همسفر شایسته (لژیون پنجم)

در سپیده‌دم ازل، آن زمان‌که سازندگی کائنات آغاز می‌گردید و کتاب تکوین گشوده می‌شد؛ نخستین کلمه‌ای که با قلم تقدیر بر دیباچه قاموس هستی نقش بست واژه‌ زیبای استاد بود.

راهنما یعنی کسی‌که بهترین حس خوبی‌ها را به رهجویش انتقال می‌دهد؛ کسی‌که تمام انرژی خودش را برای تک‌تک رهجوهایش می‌گذارد تا آن‌ها را به حال خوب برساند بدون هیچ چشم‌داشتی، که با دیدن حال خوب ما برق شادی را می‌توان در چشم‌هایش دید.

واژه سپاس در برابر از خودگذشتگی‌ها و ایثار راهنما ذره‌ای بیش نیست. من آرامش امروزم را مدیون آموزش‌های راهنمای خوبم هستم. تنها دارایی من دعای خیر است که آن را بدرقه راهتان می‌کنم باشد که پایدار بمانی.

‌       راهنما یعنی خدا را بندگی
      راهنما یعنی دوباره زندگی
     راهنما یک شور یک دنیا سرور
    راهنما یعنی محبت، عشق، نور
     راهنما با عشق خدمت می‌کند
     خدمتی با عظم و همت می‌کند
      بهر خدمت مزد او یک خنده شد
     خنده هم از روی او شرمنده شد

همسفر صدیقه (لژیون اول)

هفته راهنما را به کلیه راهنمایان کنگره۶۰، در رأس به آقای حسین دژاکام که بنیان‌گذار کنگره۶۰ و راهنمای بزرگ ما است تبریک می‌گویم؛ ایشان با گام بلندشان بر گیتی درخشیدند و اندیشه شگرفی خلق کردند و آن هم این بود که توانستند صورت مسئله اعتیاد را حل کنند و آرامش را برای خانواده‌ها به ارمغان بیاورند و همچنین به خانواده محترم ایشان که توانستند راهنمایانی را به اجتماع تحویل بدهند و به راهنمایان شعبه یحیی زارع مخصوصاً راهنمای خوب و دوست داشتنی خودم که مانند زنبور عسل پروانه‌وار به دور ‌گل‌ها می‌چرخد تا شهد گل‌ها را جمع آوری کند و به کندو بیاورد تا به عسل شیرین تبدیل شود که خود دارو و درمان است و از شیره جان خود مایه می‌گذارد و خود را فدا می‌کند تبریک می‌گویم.

راهنما آموخته‌هایش را بی‌منت در اختیار رهجویانش قرار می‌دهد؛ هم آموزش می‌دهد و هم خود می‌آموزد آموزگار مهربانی‌ها. راهنمای خوبم روزت مبارک. شما به ما آموختی که از حسد، دروغ، کینه و خیلی از ضدارزش‌ها دوری کنیم و ما را به طرف ارزش‌ها هدایت کردی؛ همیشه گفتید می‌توانی حس خوب را در خود به وجود بیاورید؛ حتی زمانی که در بدترین شرایط زندگی قرار دارید می‌توانی در لحظه زندگی کنید؛ غم را به شادی، ناامیدی را به امید تبدیل کنید؛ فقط باید خواسته‌ات قوی باشد؛ چون با حرکت راه نمایان می‌شود.

راهنمای عزیزم خانم فهیمه دوست داشتنی؛ چگونه از شما تشکر کنم، آن‌قدر مثل چشمه جوشیدید که رود خروشان علم و معرفتت لبریز شد؛ برای ما انرژی گذاشتی؛ زمانی‌که دغدغه زندگی خانواده و فرزندان خود را داشتی؛ با لب خندان وارد کنگره می‌شدی و با حس خوبتان، رهجویان خود را لبریز از انرژی می‌کردی؛ چگونه تشکر کنم از زحماتت! دعای خیرم بدرقه راه و چراغ زندگیت باشد. چهره‌ شما همیشه شاداب، لبت خندان، تنت سالم و روزگار بر وفق  مرادت باشد.
روزت مبارک راهنما عزیز و خوبم

همسفر ثریا (لژیون اول)

به‌نام خدایی که دوست داشتن را آفرید
خدایی که ایثار و محبت را آفرید
معلم هدفت عشق است و ایثار
هزاران خفته از عشق تو بیدار

راهنما یعنی رب و مربی، راهنما کسی است که بعد از گذراندن تاریکی‌ها، پستی و بلندی‌های زندگی با خدای خود پیمان بسته است تا عشق و محبت را نثار انسان‌های عاشق کند.

راهنما کسی است که حس‌های مرده و خفته را در رهجو بیدار می‌کند و درس برخورد با آن‌ها را می‌دهد تا خود را بشناسد. راهنما یعنی عشق خالص، یعنی امید، انگیزه، دلگرمی، امیدواری به آینده، همه صفات خوب درون شما نهفته است.

راهنمایان چراغ‌های شعبه می‌باشند؛ آن‌ها بر مبنای عمل سالم و معرفت، درس عشق و محبت را به ما می‌آموزند. در حقیقت راهنمایان کنگره۶۰ از آن دسته انسان‌هایی هستند که واژه انسانیت برازنده آن‌ها است و محبت آن‌ها جبران ناپذیر است.

من با تمام وجودم سپاس می‌گویم خداوندی را که این هدیه ارزشمند را به من عطا کرد. سجده بر خاک می‌زنم و می‌بوسم دستان پر مهرت را به شکرانه وجودت، راهنمای عزیزم خانم فهیمه، واژه سپاس در برابر از خودگذشتگی و ایثار شما ذره‌ای بیش نیست.

عاشق را حساب با عشق است
با معشوق چه حساب دارد.

تایپ: همسفران نمایندگی یحیی زارع میبد
ویرایش و ارسال: همسفر فاطمه.ا دبیر سایت
همسفران نمایندگی یحیی زارع میبد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .