English Version
This Site Is Available In English

شرط خروج از تاریکی، فرمان‌برداری است

شرط خروج از تاریکی، فرمان‌برداری است

جلسه نهم از دوره اول کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره60 نمایندگی میرداماد با استادی راهنما همسفر زهرا، نگهبانی همسفر زهره و دبیری همسفر معصومه با دستور جلسه «هفته راهنما» روز دوشنبه 29 بهمن‌ماه 1403 ساعت 15:00 آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

هفته راهنما را به جناب مهندس، خانواده محترمشان، راهنمایان کنگره۶۰ و راهنمایان نمایندگی میرداماد تبریک عرض می‌کنم. راهنما کیست؟ و راه چیست؟ راهنما کسی است که راه را نشان می‌دهد. راه چیست؟ راه خروج از تاریکی است. استاد امین در سی‌دی «معلم» می‌فرمایند: «داستان خلقت با آموزش انسان شروع شد». انسان به واسطه‌ نقض فرمانی که انجام داد، وارد تاریکی‌ها شد و سقوط کرد. تاریکی چیست؟ تاریکی، یعنی نیروهایی که قبلاً تحت فرمان من بوده است، اکنون دیگر تحت فرمان من نیست. استاد امین می‌فرمایند: «یکی از مهم‌ترین نیروهایی که از کنترل انسان خارج می‌شود، ذهن است».

حالا چه کار کنیم که بتوانیم از تاریکی‌ خارج بشویم؟ شرط ورود به تاریکی، نقض فرمان و شرط خروج از تاریکی، فرمان‌برداری است. فرمان‌برداری از چه کسی؟ از خداوند؟ بله، فرمان‌برداری از خداوند و سلسله مراتب مخلوقات به عنوان سایه‌های خداوند روی زمین هستند. در کنگره برای خروج از نوع تاریکی که ما تجربه کردیم، چه کسی می‌تواند بهترین راهنمایی را بکند؟ کسی که خودش این مسیر را طی کرده است و تمام این تاریکی‌ها را پشت سر گذاشته است و تا حدودی از تاریکی‌ها خارج شده است.

استاد امین می‌فرمایند: «راهنما، تمام وجودش روشنایی نیست». همان‌گونه که در سی‌دی «یین و یانگ» آموختیم، اگر تمام وجود روشنایی گردد ساختار عوض می‌شود؛ پس من تا وقتی که انسان هستم، قطعاً هم تاریکی و هم روشنایی دارم؛ ولی آن قسمت از وجود رهجو که هنوز تاریک است در راهنما روشن شده است؛ زیرا راهنما آن مسیر را پشت سر گذاشته و آموختنی‌های آن مسیر را آموخته است.

یک نکته‌ خیلی مهم که استاد امین می‌فرمایند: «عمق و حجم تاریکی مهم نیست، بلکه مهم این است که انسان چقدر فرمان‌بردار است». وقتی که شما فرمان‌بردار باشید، در تاریک‌ترین شرایط هم آرام‌آرام نیروهای الهی در مسیر در کنار شما قرار می‌گیرند و به مرور با کمک آن‌ها مجوز خروج از تاریکی برای شما صادر می‌شود.

ما در کنگره، در بدو ورود هیچ شناختی از راهنما نداریم و به ما گفته می‌شود راهنما را بر اساس حس انتخاب کنیم و همیشه انتخاب راهنما بر اساس حس جواب درست می‌دهد؛ چراکه جواب این سؤال را استاد امین در سی‌دی «فلز وجودی و انرژی» داده‌اند. آن چیزی که باعث می‌شود دو نفر در کنار هم قرار بگیرند، سطح انرژی‌شان است.

رهجویی که تازه‌ وارد کنگره ‌می‌شود، نگاه می‌کند و راهنمایی را انتخاب می‌کند که هم حس او باشد، یعنی سطح انرژی‌شان یکی است. لازم نیست مدار انرژی دقیقاً یکسان باشد، افرادی که در یک بازه از مدارهای انرژی هستند نیز یکدیگر را ملاقات می‌کنند. راهنما و رهجو نیز در یک بازه از مدارهای انرژی هستند، راهنما در مدار بالاتر و رهجو در مدارهای پایین‌تر و به همین واسطه از لحاظ سطح انرژی همدیگر را ملاقات می‌کنند. راهنما هر آنچه را که رهجو نیاز دارد تا این مسیر را برای رسیدن به مدارهای بالاتر طی کند و به مراحل بالاتر انرژی برسد، در وجودش دارد؛ چون راهنما تاریکی‌های این مسیر را پشت سر گذاشته است.

وقتی دو نفر کنار هم قرار می‌گیرند، دو حالت برایشان به وجود می‌آید، اگر فلزشان (دانایی‌شان) یکی باشد، با هم هماهنگ می‌شوند و تولید، زایش و ارتقاء اتفاق می‌افتد؛ ولی اگر فلزشان یکی نباشد، تبادل انرژی اتفاق می‌افتد و یک نفر از نظر انرژی خورده می‌شود. آن یک نفر کیست؟ کسی که در مدار بالاتر انرژی قرار دارد و انرژی او کاهش پیدا می‌کند. برای اینکه این اتفاق نیفتد، چه کار باید کرد؟ شرط تبادل و انتقال انرژی بین دو نفر این است که اولاً ارتباط خیلی نزدیک باشد و ثانیاً تفاوت انرژی زیاد باشد.

چرا در کنگره گفته می‌شود راهنما و رهجو، نباید رابطه‌ نزدیکی با هم داشته باشند و یا خارج از کنگره با هم ارتباط داشته باشند؟ چون رعایت این مسئله باعث می‌شود که انرژی راهنما خورده نشود و باید رابطه‌ راهنما و رهجو، فقط همانند استاد و شاگرد باشد، نه دوست و رفیق. در سی‌دی «عبور» استاد امین می‌فرمایند: «تنها چیزی که باید برای راهنما مهم باشد، این است که رهجو سفرش را درست انجام بدهد». حالا برای بالا رفتن سطح انرژی رهجو و قرار گرفتن او در مدارهای بالاتر دو شرط لازم است. برای بالا رفتن یک الکترون از مدار و تغییر مسیر دو اتفاق ممکن است بیفتد. 1- یک الکترون به آن برخورد می‌کند و او را از مسیر خارج می‌کند 2- یک فوتون (یک واحد نور) دریافت کند. در کنگره آن الکترونی که برخورد می‌کند، راهنماست و رهجو پس از برخورد با راهنما مسیر زندگی‌اش عوض شود.

در جهان‌بینی ما آگاهی و دانایی، معادل همان فوتون (واحد نور) است، اگر رهجو این دانش و آگاهی را از راهنما دریافت کند، آرام‌آرام به مدارهای بالاتر انرژی می‌رسد و فاصله‌‌ بین راهنما و رهجو کم ‌می‌شود و آن رهجویی که در مدارهای پایین‌تر بوده است، در مدارهای بالاتر قرار می‌گیرد و کم‌کم به جایگاه راهنمایی می‌رسد.

تجلیل از راهنمایان گروه خانواده نمایندگی میرداماد به روایت تصویر

مرزبانان کشیک: همسفر کیمیا و مسافر حسین
تایپ: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم) تایپیست
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم) و همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون دوازدهم)
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازه‌واردین همسفر فریناز نگهبان سایت
همسفران نمایندگی میرداماد اصفهان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .