English Version
This Site Is Available In English

خداوند لیاقت خدمت به بندگانش را به هر شخصی عنایت نمی‌کند

خداوند لیاقت خدمت به بندگانش را به هر شخصی عنایت نمی‌کند

جلسه دوم از دوره سی‌‌ویکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی ملاصدرا با استادی راهنما همسفر زهرا، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر زهرا با دستورجلسه «هفته راهنما» روز دوشنبه ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰ آغاز به کار کرد.

«چون به نام حق معلم ساز کرد،
شعله‌ای در جان ما آغاز کرد.»
«تا که او تعلیم آن الفاظ کرد،
چون چراغی ذهن ما را باز کرد.»
«داد آموزش چو شاهین ادب،
جغد جهل از بام ما پرواز کرد.»

خلاصه سخنان استاد:
خداوند را بسیار تا بسیار شاکر و سپاسگزار هستم که توفیق خدمت در این جایگاه را به بنده داده‌اند. ابتدا این هفته زیبا و باشکوه را در رأس به استاد راهنما بزرگ کنگره۶۰، آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان تبریک عرض کرده؛ همچنین به راهنمایان کنگره۶۰ به‌خصوص خدمت عزیزان خدمتگذار در شعبه ملاصدرا تبریک و خداقوت عرض می‌کنم.
راهنما هم‌چون باغبانی است که در باغ وجود خود گل‌های زیبا و معطری پرورش می‌دهد و با عشق همراه با سایبانی از محبت از آن‌ها نگهداری کرده تا زمانی‌که گل‌ها به بار نشستند، از چشمه علم و دانش خود آن‌ها را آبیاری می‌کند و با گرما وجودش به آن‌ها نور می‌بخشد تا گل‌ها روزبه‌روز شاداب‌تر و زیباتر شوند، عطر و رنگ آن‌ها تمام فضا باغ را پر کند و اطرافیان از وجود این گل‌ها لذت ببرند؛ آن‌گاه باغبان از دیدن این منظره به وجد می‌آید و شاکر و سپاسگزار خداوند می‌شود که توفیق پیدا کرده است تا چنین گل‌های زیبایی را به طبیعت هدیه کند و نه‌تنها خود از دیدن آن‌ها شاداب می‌شود؛ بلکه اطرافیان نیز از وجود آنان بهره‌مند خواهند شد.
پیش از سخن گفتن در مورد هر موضوعی، ابتدا بایستی با معنا آن واژه آشنا شویم. اکنون این سؤال مطرح می‌شود که راهنما کیست! راهنما شخصی است که هنگام ورود به کنگره، با عنوان مسافر یا همسفر وارد این سیستم درمانی می‌شود که با طی کردن یک سفر موفقیت‌آمیز، به پایان رساندن آن و به تعادل رسیدن خود، وارد سفر دوم می‌شود؛ بنابراین او با ماندگار شدن در این مسیر، خدمت کردن، گذراندن مراحل مختلف، عبور از فیلترهای بسیار و در نهایت با قبولی در آزمون راهنمایی موفق به دریافت شال نارنجی می‌شود. خدمت یک راهنما مانند معلم، بسیار سخت است؛ زیرا ساختن انسان عملی بسیار مشکل بوده که بایستی قادر باشیم فلز درونی شخص را تغییر و تبدیل به انسانی کارآزموده کنیم.
راهنمایان مانند یک منبع هستند که علم کنگره را در خود ذخیره و به رهجویان انتقال می‌دهند؛ چراکه علوم فراوانی وجود دارد؛ اما سخت‌ترین آن‌ها علوم انسانی است. مهم‌ترین ویژگی یک راهنما در کنگره۶۰ محبت، عشق و ایمان است که از وجود او برانگیخته می‌شود و درنتیجه او و شاگردانش را به حرکت و تلاش وا می‌دارد. راهنما باید طبق قوانین کنگره۶۰ حرکت کند و با آموزش سی‌دی‌ها، نوشتارها و کتاب‌ها بر اساس حس رهجو، علم کنگره را به آن‌ها منتقل کرده تا با دید و نگرش افراد آشنا شود؛ زیرا وظیفه او آموزش دادن و انتقال اطلاعات و آگاهی است. انسانی که به دیگران آموزش می‌دهد، خود نیز آموزش دریافت می‌کند و آنانی که به حل مشکلات دیگران اقدام می‌کنند؛ قطع به‌یقین مشکلات خودشان نیز برطرف خواهد شد؛ زیرا کسانی که بذر نیکو می‌کارند، محصول نیکو نیز برداشت می‌کنند.
راهنمایان در صور ظاهر مزدی دریافت نمی‌کنند؛ اما در صور پنهان، آن‌ها بزرگترین مزد و پاداش را دریافت می‌کنند. خداوند لیاقت خدمت به بندگانش را به هر شخصی عنایت نمی‌کند. اکنون در این هفته بزرگ و باشکوه بر تک‌تک ما همسفران لازم و ضروری است که با قلب و زبانمان از راهنمایان خود تشکر و قدردانی کرده و از کلام‌های دل‌نشین استفاده کنیم تا درنهایت عملاً و از طریق پاکت دادن، ذره‌ای از خدمت‌های اين بزرگواران را جبران کنیم؛ زیرا عشق ورزیدن و محبت کردن به خلق، زیباترین گفت‌وگو با خداوند است.

مرزبان کشیک: مسافر رضا و همسفر مریم
تایپ: راهنما همسفر زهرا (لژیون ششم)
ویرایش و ویراستار: همسفر مرضیه، مرزبان خبری
عکاس: همسفر مرضیه رهجوی راهنما همسفر ندا (لژیون سوم)
ارسال: همسفر شهلا رهجوی راهنما همسفر مهین (لژیون هشتم)
همسفران نمایندگی ملاصدرا (نیک‌آباد)

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .