به نام قدرت مطلق الله
سلام دوستان، یحیی هستم، یک مسافر.
(پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است)
ما با جملهی «ثبت با سند برابر است» آشنا هستیم؛ یعنی هر چیزی که نوشته و ثبت شود، ماندگار خواهد شد. در وادی سیزدهم نیز به این موضوع پرداخته میشود و وادی با «قلم» آغاز میگردد. به همین دلیل، قلم دارای قدرت و گامهای بلندی است که در سراسر گیتی جاری و روان است و از طریق آن، حقیقت به تمامی انسانها منتقل میشود. مولانا نیز از همین طریق، حقیقت را به گوش جان همگان رسانده است.
در وادی سیزدهم بیان میشود که هر آغازی پایانی دارد و هر پایانی نیز شروعی دوباره است. فردی که درمان خود را در کنگره ۶۰ آغاز میکند، پس از گذشت ۱۰ تا ۱۱ ماه به پایان دورهی درمانی خود میرسد. در کنگره ۶۰، مثلث درمان داریم که شامل جسم، روان و جهانبینی است. در این مدت، فرد تازهوارد، مراحل درمان جسم و روان را طی میکند و از اعتیاد رهایی مییابد. در پایان این دوره، درمان فیزیولوژی فرد کامل میشود، اما این پایان، خود آغاز سفری دیگر است؛ سفر دوم، یعنی جهانبینی.
برای رسیدن به تعادل، باید مراحل تبدیل، تغییر و ترخیص را پشت سر بگذاریم. زندگی نیز مانند یک بازی است؛ وقتی از یک مرحله عبور میکنیم، وارد مرحلهی سختتری میشویم و برای پیروزی در این مسیر، باید قوانین بازی را یاد بگیریم. فردی که وارد کنگره میشود، روش زندگی و طریقهی مصرف او کاملاً تغییر میکند، نظم و انضباط مییابد و پس از یک سال، تغییرات و تحولات اساسی در او رخ میدهد. او از یک فرد بیتعادل، به شخصی منظم و متعادل تبدیل میشود. اما این ماجرا پایان ندارد؛ هر پایان، آغاز مسیری تازه است.
با آموزشهای جهانبینی متوجه میشویم که زندگی، خط به خط، به دست خودمان نوشته میشود. اگر یک خط را خوب بنویسیم و به پایان برسانیم، خطهای بعدی را بهتر آغاز خواهیم کرد. آموزشهایی که در کنگره دریافت میکنیم، این حقیقت را به ما نشان میدهند که همیشه پایان هر کاری، شروع و آغاز کار دیگری است.
تایپ و عکس: مسافرمحمد لژیون نهم
تنظیم و ارسال: مسافر محمد لژیون یکم
نمایندگی ایران
- تعداد بازدید از این مطلب :
141