English Version
This Site Is Available In English

راهنما چراغ راهی است که بی‌منت نور می‌بخشد

راهنما چراغ راهی است که بی‌منت نور می‌بخشد

سیزدهمین جلسه از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی مجازی همسفران کنگره60، نمایندگی شیروان با استادی همسفر سمیرا، با دستور جلسه « هفته راهنما » روز شنبه 27 بهمن ‌ماه 1403 آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

دستور جلسه امروز هفته راهنما است، از ایجنت و مرزبانان محترم متشکرم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند تا خدمت کنم، این هفته بسیار زیبا را ابتدا به آقای مهندس و خانواده محترمشان تبریک می‌گویم؛ سپس به راهنمای خوب خودم، همچنین به کلیه راهنمایان نمایندگی شیروان تبریک و تهنیت می‌گویم. انشالا همیشه در راه درستی که قدم برداشته‌اند سالم و تندرست باشند.

شاید برای افراد این سوال پیش بیاید، راهنما چه کسی است؟ همان طور که در واژه راهنما هم مشخص است به مفهوم نشان دادن راه و مسیر رهایی از اعتیاد و درمان است. اولین و مهم‌ترین مشخصه یک راهنما در کنگره۶۰، عشق و محبت است. راهنما سمبل عشق و امید در کنگره محسوب می‌شود. کار راهنما هم سهل و هم سخت است و مسئولیت بزرگی بر عهده دارد. راهنما نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری در نوع رفتار و نگاه رهجو دارد و هر رفتاری راهنما داشته باشد، رهجو هم الگو برداری می‌کند و تمام تلاش خود را می‌کند تا به پیشرفت مسافر و همسفر در مسیر بهبودی کمک کند. برای رهجو جایگاه راهنما، جایگاه مربی، معلم یا استاد است و جایگاه راهنما بسیار بلند مرتبه است به همین دلیل رهجو باید خودش را تسلیم کنگره کند و به کنگره و راهنمای خود اعتقاد داشته باشد و بداند، راهنمایان چراغ روشنی در دل ترس‌ها، ناامیدی‌ها و گمراهی مصرف کنندگان و خانواده‌های‌شان هستند.
راهنما یک الگو است، طوری که خداوند در کلام الله فرمود: «اگر یک نفس را احیاء کنید؛ مثل این‌که تمام نفس‌ها را احیاء کرده‌اید»  پس باید به بهترین روش از آنها تقدیر و تشکر کنیم. تشکر از راهنما وظیفه  رهجوست و یک امر اختیاری نیست.

شکرگزاری یعنی تشکر کردن، تشکر کردنِ زبانی به تنهایی کافی نیست و باید با دل، زبان و عمل باشد. راهنما چراغ راهی است که بی‌منت نور می‌بخشد در دل تاریکی، راه را روشن می‌کند و باران رحمتی است که بی‌منت می‌بارد و جان تازه‌ای به روح رهجو می‌دهد. به راستی که واژه راهنما برازنده عزیزانی است که تلخی و پیچ‌و‌خم‌های زندگی را تجربه نموده‌اند و با کوله‌باری از دانایی و آگاهی تجربیات خود را در اختیار افرادی که خواستار رهایی از تاریکی هستند می‌گذارد.

خداوند افرادی را بر سر راه ما قرار داده که بی منت و بدون هیچ چشم داشتی خدمت می‌کنند. همانطور که راهنمایان عزیز با جان و دل خدمت می‌کنند به رهجو‌ها تا به حال خوش و رهایی برسند من هم به شخصه این وظیفه را دارم در این روز از راهنمای عزیزم قدر دانی و تشکر کنم، انشالا بتوانیم در این جشن به بهترین شکل از راهنمایان خود قدردانی به عمل بیاوریم تا بتوانیم گوشه ای از زحمات آن‌ها را جبران کنیم.

مرزبان خبری: همسفر سهیلا
ویراستاری و ارسال : همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر نسرین (لژیون دوم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شیروان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .