جلسه یازدهم از دوره چهارم کارگاههای آموزشی مجازی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی سلمان فارسی اصفهان به استادی راهنما همسفر زهرا با دستورجلسه "هفته راهنما" روز شنبه ۲۷ بهمنماه ۱۴۰۳ برگزار شد.
سخنان استاد:
در تمام ملل رسم بر این است که در تقویم یک روز از سال را به نام اشخاص یا یک اتفاق خاص ثبت میکنند و هر سال آن روز را گرامی میدارند به عنوان مثال؛ روز پزشک از ابوعلیسینا یاد میکنند یا روز پدر از شخصیت حضرت علی علیه السلام صحبت میکنند و روزی هم از لوییپاستور یاد میکنند. حال این سوال پیش میآید چرا باید یاد این افراد را گرامی بداریم؟ طبق فرمایشات آقای مهندس: در دورههای متعدد انسانها به علت عدم آگاهی در تاریکی به سر میبردند، این دوران برای انسانها سراسر درد و رنج بود و دنبال راهی برای خروج از این سختیها بودند.
سالها انسان به دلیل اینکه راهحل برای پیشگیری و درمان بیماریهای واگیردار وجود نداشت با وضعیت سخت از دنیا میرفت تا اینکه لوییپاستور واکسن را کشف کرد و این کشف نور عظیمی بود که دنیای تاریک را روشن و شعاع اضافه کرد و بزرگ شد، لوییپاستور پزشک نبود بلکه محققی بود که با تحقیق و آزمایش به بشریت کمک کرد، این افراد با کشف علم، اثری بزرگ و انقلابی عظیم در جوامع انسانی خلق کردند که لایق سپاسگزاری هستند؛ اما در حال حاضر وضعیت رنجآور و اسفناک بیماری اعتیاد برای فرد مصرفکننده، بیماریهای سایکوسماتیک و بیماریهای روانتنی برای خانواده مصرفکننده است.
سالهای زیادی است که انسان با این بیماری درگیر و راهحلی برای درمان آن پیدا نکرده است تا اینکه آقای مهندس، به لطف خداوند و راهنمای اساتید بزرگوار خود راه درمان اعتیاد را کشف کردند این متد اولین نمونه درمان بود و جرقهای شد در دل تاریکی مطلق که با اضافه کردن شعاع تا به این مرحله رسید، این علم و راهحل، سلامتی و آرامش را به خانوادهها هدیه کرد، چیزی نمیتوانست جای سلامتی از دست رفته را در زندگی ما پر کند، شاید وسایل راحتی و آسایش در زندگی ما وجود داشت؛ اما صلح و آرامشی نبود، آقای مهندس بعد از درمان خود شروع به درمان و پرورش استاد کردند تا بتوانند این علم را به افراد نیازمند برسانند.
شاگردان آقای مهندس راهنما شدند، راهنما یعنی کسی که این مسیر پر پیچوخم از مشکل را طی و با مسائل و موانع آن آشنا بوده و برای هر کدام کلیدی دارد، راهنما بودن عشق است شغل نیست، اگر به دنبال شغل هستید از این مسیر خارج شوید و اگر دنبال عشق هستید بر شما مبارک باد (شهید رجایی). راهنمایان کنگره۶۰ با ابزار عشق و محبت، عمل سالم و عدالت تلاش میکنند تا آنچه بدست آوردهاند به دیگران هدیه دهند، هدف آنها سلامتی و پرورش افراد بوده و در این مسیر بدون هیچ چشمداشت با عشق، محبت و صبر در حال خدمت میباشند.
راهنما ما را از یک مصرفکننده و معلم اعتیاد به فرد سالم و معلم درمان تبدیل میکند، چه تبدیل زیبایی؛ چه کسی این توان را دارد؟ مسافر من با حال خرابی وارد کنگره شد، هیچ کس هم توان کمک به او را نداشت و اما این راهنما بود که با علم و دانش خود نور آگاهی و چراغ فهم را در قلب او روشن کرد کمکم راه برای او نمایان شد و به درمان رسید، من خود با دنیایی از ترس، ناامیدی، تنفر و خشم وارد کنگره شدم و راهنمایی مهربان و دلسوز کنار من قرار گرفت و با آموزشهای ناب خود من را با تاریکیهای درون خود آشنا کرد و مرا که بیماری تمامعیار بودم درمان کرد، حال زمان آن است که از این نعمتی که خداوند به من اعطا کرده تشکر کنم.
نعمت راهنمایی که بدون هیچ چشمداشت من را از آن دنیای مخوف نجات داد تا به آرامش برسم، باید همیشه سپاسگزار باشم و در ذهن مرور کنم که چه کسی مرا نجات داده است، درصورت ناسپاس بودن تمام نعمتهای دریافتی را از دست خواهم داد، ما از آقای مهندس در کنگره آموختیم که سپاسگزاری باید قلباً با زبان و با پاکت باشد و فاصله این سه مرحله باید کم باشد همانطور که محبت دلی خود را به زبان میآوریم به همان اندازه بایستی با پاکت تشکر کنیم، آقای مهندس میفرمایند: اگر قرار بود برای درمان به بیمارستان یا هر مکان دیگر بروید، هزینههای سنگین متحمل میشدید ولی در کنگره رایگان درمان شدید اگر این مطلب را مدنظر نیاورید و قدردان نباشید خودتان متضرر میشوید.
راهنما نیازی به تشکر وقدردانی ندارد، خدمت رهجو بزرگترین پاداش برای او میباشد؛ ولی میبایست درنظر داشت که وظیفه من سپاسگزاری و قدردانی و وظیفه راهنما راهنمایی است، در آخر هفته راهنما را خدمت اساتید آقای مهندس، آقای مهندس و خانواده بزرگوار ایشان تبریک عرض میکنم، سپس خدمت راهنمای بزرگوار خود همسفر فاطمه و تمام کسانی که با عشق در این جایگاه خدمت میکنند تبریک عرض مینمایم.
نویسنده: راهنما همسفر زهرا (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر فریده رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون بیستوسوم)
عکس: همسفر صبیحه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون یازدهم)
ارسال: همسفر راحله (نگهبان سایت)
نمایندگی همسفران سلمانفارسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
363