English Version
This Site Is Available In English

هیچ فنا و پایانی وجود ندارد

هیچ فنا و پایانی وجود ندارد

سیزدهمین جلسه از دوره نهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی جهانبین شهرکرد؛ به استادی راهنمای محترم مسافر آرش، نگهبانی مسافر یاسین و دبیری مسافر مجتبی، با دستور جلسه «وادی سیزدهم و تأثیر آن روی من» در ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:٠٠ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد :

سلام دوستان آرش هستم یک مسافر؛

دستور جلسه امروز، وادی سیزدهم و تأثیر آن روی من می‌باشد. مثلث درمان در کنگره ۶۰ شامل سه ضلع؛ جسم، روان و جهان‌بینی می‌باشد که تمرکز اغلب وادی‌ها بر روی جهان‌بینی افراد می‌باشد. در واقع پس از طی نمودن ۱۴ وادی باید نوع نگاه و تفکر افراد نسبت به قبل تغییر کند. این تغییر و تفاوت در نوع نگاه بسیار مهم است. در داستان لیلی و مجنون، اطرافیان به مجنون می گویند: لیلی آنچنان هم زیبا رو و بی‌نقص نیست، بلکه ایرادات زیادی هم دارد، اما مجنون با لبخند در جواب میگوید: چیزی که من می بینم را شما هرگز نمی‌بینید.

 خط شروع برای افرادی که وارد کنگره می‌شوند، خط درمان اعتیاد آنها است. نقطه پایان در ذهن افراد رسیدن به رهایی است. خط رهایی از نقطه آغازین آن تا نقطه پایانی آن، حرکت در مسیر درمان است. این نقاط مجموعه‌ای از اعمالی چون مصرف دارو طبق دستور راهنما و طی نمودن درست پله‌های افزایش یا کاهش دارو، حضور در جلسات و کارگاه‌های آموزشی، نوشتن سی‌دی های آموزشی هفتگی، مشارکت در مباحث و موضوعات جلسات، شرکت در لژیون های درمان سیگار و بسیاری دیگر از وظایف یک رهجو می‌باشند. یک رهجو اگر هر نقطه از این خط را به درستی انجام دهد، در پایان خط، رهایی بی‌عیب و نقصی برای خود ترسیم می کند. ولی اگر گریز بزند یا دارو را کم و زیاد استفاده کند یا سی‌دی خود را ننویسد و یا هر حرکت نادرست دیگر از او سر بزند، می‌تواند او را از خط صاف درمان دور کند و خطی شکسته بر جای بگذارد.

برای بنده گاهی پیش می‌آمد و برای هر شخص دیگری ممکن است پیش بیاید که گاهی فکر می‌کردم که اصلاً چرا باید پله‌ها را منظم طی کنم؟ یا اصلاً چرا اعتیاد خود را برای همیشه درمان کنم؟ در این وادی جواب این گونه سوالات به این شکل داده می‌شود که هیچ فنا و پایانی وجود ندارد. انسان از ابتدا بوده، هست و خواهد بود. هیچ مرگی برای نقص‌های ما وجود ندارد، بنابراین باید تلاش کنیم خط صاف را تشکیل بدهیم و بر جای بگذاریم تا در ادامه از دست کم کاری ها و مشکلات در عذاب نباشیم‌، چرا که در هر مرحله زندگی خطی را که ترسیم می‌کنیم گویی مسیر خط بعدی را نیز تا حد زیادی تعیین می‌کنیم و گویی هر سر آغاز جدید منوط به نوع ترسیم خط قبل می‌باشد.

یوم‌الوصل هر کسی در این حیات روز تولدش است و یو‌م الفصلش روز مرگ او می باشد. حال آیا من می‌خواهم یک مصرف کننده مواد مخدر باشم و از این حیات بروم یا یک فرد سالم؟ این سوال اهمیت بسیاری دارد. زمانی که فرد مصرف کننده به حیات بعدی می‌رود، سر آغاز خطش همراه با صفت مصرف کننده بودن است و در حیات بعدی باید عذاب بکشد. این را بدانیم که یک روزی در آخر این موضوع باید درست شود و تقدیر ما نوشته شده اما خط و خطوط تقدیر ما به اعمال ما بستگی دارد و گویی دست خود ماست. ما در زندگی خطوط بسیاری ترسیم کرده و می‌کنیم، به عنوان مثال؛ خط تحصیل، خط شغل، خط در آمد، خط روابط و خطوط بسیار زیاد دیگری. اما همیشه شخصی موفق تر است که خط های زندگی خود را تبدیل به سطح کند و زمانی می‌تواند این کار را بکند که از عقل، عشق و ایمان استفاده کند. زمانی که شخص در مثلث عقل، عشق و ایمان قرار بگیرد، گویی از یک انسان تک بعدی به یک انسان دو بعدی تبدیل شده و انسان دو بعدی زندگی می‌کند و می‌گذارد دیگران هم زندگی کنند و ضرری به کسی وارد نمی‌کند. هم برای خودش و هم برای اطرافیانش مفید است. 

ما در کنگره آموختیم عذاب و پاداش انسان می‌تواند در خط خمر خلاصه شود و کارکرد این خط خمر درون انسان، هم به صورت با سیم و هم به صورت بی سیم تحت تأثیر قرار دارد. ما وارد کنگره می‌شویم و جسم خود را درمان می‌کنیم و گویی قسمت با سیم را با حرکت درست و سفر کردن به صورت کاملاً صحیح درست می‌کنیم و زمانی که جسم به این مرحله می‌رسد، شخص حال خوشی را در زندگی تجربه میکند. حتی با وجود مشکلات باز هم حال خوبی دارد. بر‌عکس آن هم وجود دارد؛ وقتی جسم و خط خمر به درستی کار نمی‌کند، شخص حال خوشی ندارد. حتی اگر از لحاظ مادی یا هر مورد دیگری در وضعیت خوبی قرار داشته باشد. بنابراین یک سفر اولی این را بداند با سفر صحیح و درست و بازسازی سیستم ایکس و همان راه اندازی خط خمر می‌تواند به حال خوش دست یابد و تنها راه برای رسیدن به حال خوش همین است.

از اینکه به صحبت های من توجه کردید، از همه شما سپاسگزارم.

نگارنده : مسافر مهدی لژیون ۶

ویراستار: مسافر بهزاد لژیون ۷

عکاس: مسافر امین لژیون ۱۸

تنظیم: مسافر وحید لژیون ۱۸

ارسال: مرزبان خبری مسافر ایمان 

نمایندگی جهانبین شهرکرد /مسافران

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .