English Version
This Site Is Available In English

هر پایانی نشانه سکون نیست بلکه آغاز دیگری است

هر پایانی نشانه سکون نیست بلکه آغاز دیگری است

لطفاً به سبک کنگره‌۶۰ خود را معرفی کنید؟

سلام دوستان فاطمه هستم همسفر رضا که با راهنمایی همسفر نجمه و مسافر منصور به مدت ۱۸ ماه سفر کردیم و در حال حاضر به مدت ۲ ماه است که به لطف خداوند و دستان پر مهر آقای مهندس حسین دژاکام آزاد و رها هستیم، رشته ورزشی خودم دارت و مسافر من هم بدمینتون است.

چه توصیه‌ای به مادرانی که فرزند آن‌ها درگیر بیماری اعتیاد است، دارید؟

من خسته بودم و تصورم از کنگره۶۰ و درمان این بود که فرزند من، طی گذراندن دوره‌ای در آن مکان و مصرف شربت به درمان می‌رسد اما با قرار گرفتن در جلسات متوجه شدم که مسافر من باید از یک مسیر سرد و یخبندان با دمای شصت درجه زیر صفر همراه با یک ماشین خراب که همان جسم است گذر کند، که کاری سخت و هم سهل است.

منظور از اعتیاد چیست؟

از نظر علم کنگره۶۰ اعتیاد؛ جایگزینی مزمن است، جایگزینی مواد مخدر خارجی به جای مواد مخدر داخلی یا طبیعی بدن شناخته شده و نوعی بیماری است که باید درمان شود.

آیا اعتیاد، پایان زندگی است؟

من در این مکان مقدس آموختم که این بیماری قابل درمان است، فرد مصرف‌کننده  باید در طی یک زمان مشخص درمان شود، باید گفت عملکرد این مکان کاملاً متفاوت با مکان‌های دیگر است.

عنوان وادی سیزدهم؛ « پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگریست » چه موضوع یا موضوعاتی را به ما می‌آموزد؟

در این وادی یاد گرفتیم که هر حرکت ما نقطه‌ای را خلق می‌کند که سر‌آغاز نقطه بعدی است که حرکت‌های بعدی ما را به وجود می‌آورد، این موضوع همیشه تداوم دارد و سکون بر هیچ موجودی جایز نیست.

در مورد یوم‌الفصل کسی که درگیر بیماری اعتیاد بوده است ولی در کنگره‌۶۰ به درمان رسیده کمی برای ما توضیح دهید؟

یوم‌‌الفصل به معنی؛ روز جدایی یا لحظه جدایی است، لحظه‌ای که از یک مرحله وارد مرحله دیگری می‌شویم، هر زمان به یک نقطه‌ می‌رسیم، لحظه‌ای به نام یوم‌الفصل وجود دارد که سپس سر‌آغاز خط دیگری است. در اعتیاد به این شکل است که فردی که درگیر مصرف موادمخدر بوده است در کنگره‌۶۰ آموزش می‌بیند که به روش DST مواد مصرفی خود را کم کند تا مواد مخدر طبیعی بدن فعال شوند و در آخرین روز که فرمان قطع شربتOT از سوی راهنما داده می‌شود، فرد وارد سفر دوم می‌شود و زندگی بدون استفاده از مواد را تجربه می‌کند.

برداشت کلی شما از وادی سیزدهم چیست؟

با اینکه این وادی پیام عمومی برای تمام امورات زندگی است، کوچک‌ترین تا بزرگ‌ترین مثال را در نظر می‌گیرد. این وادی به من که همسفر هستم نوید می‌دهد، اعتیادی که در زندگی شما شروع شده حتماً پایان و درمان دارد اما پایان هر نقطه، سر‌آغاز خط دیگری است، وقتی فرد می‌آید و سفری را شروع می‌کند؛ پایان سفر اول، پایان سفر نیست بلکه مختص به سفر اول و شروع سفر دوم است و نباید از آن غافل باشیم، در سفر دوم هم مانند؛ سفر اول باید با تمام توان پیش برویم تا به تعادل برسیم. وادی سیزدهم نشان می‌دهد که؛ باید دائما در حال حرکت باشیم و هر پایانی نشانه سکون نیست بلکه آغاز دیگری است.

کلام آخر:

باید مثل چشمه جوشان و رود خروشان باشیم و همیشه در حال حرکت باشیم، از آقای مهندس حسین دژاکام و خانواده محترم ایشان نهایت تشکر و قدردانی را دارم که بستر رشد را برای ما فراهم کردند، از راهنمای خود همسفر نجمه هم سپاس‌گزارم.

مصاحبه‌کننده و تنظیم: همسفر مهسا رهجو راهنما همسفر شهلا (لژیون دوم)
عکاس و ارسال‌کننده: همسفر فاطمه (نگهبان سایت)
همسفران نمایندگی امیر اراک
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .