English Version
This Site Is Available In English

برای تغییر و تبدیل و ترخیص باید حرکت کرد

برای تغییر و تبدیل و ترخیص باید حرکت کرد

چهاردهمین جلسه از سی و نهمین دوره کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی نیما یوشیج بهشهر به استادی مسافر مجتبی و نگهبانی مسافر پرویز و دبیری مسافر نجف با دستور جلسه «وادی سیزدهم و تأثیر آن روی من» سه‌شنبه 23 بهمن 1403 ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شکر می‌کنم که توانستم با این روش به درمان برسم و از آقای مهندس و استاد امین عزیز تشکر می‌کنم که با آموزش‌های آن‌ها در زندگی به تعادلی نسبی رسیدم. از راهنمای تازه واردین آقا ابراهیم تشکر می‌کنم که دو جمله‌ای که ایشان در ابتدای ورود من به کنگره به من گفتن باعث ماندن من در کنگره شد.
یکی اینکه وقتی گفتم: چقدر می‌شود؟ در جواب به من گفتند: شما اول برادری خودت را ثابت کن و اگر دوست داشتی بیا اینجا خدمت کن و دومین حرفی که گفتند این بود که هرچقدر مصرف داشته باشی چه یک گرم و چه بیشتر باید این ۱۰ ماه را بگذرانی و من متوجه شدم که راه درستی را برای درمان اعتیاد انتخاب کردم.

از همین‌جا از راهنمای درمان خودم آقا مصطفی تشکر می‌کنم که زحمت زیادی را برای من کشیدن و همین‌طور راهنمای ویلیام خودم آقا کاظم و تمام مرزبان‌ها و ایجنت دوره قبلی و تمام کسانی که در قسمت‌های مختلف خدمت می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همین‌طور تمام دوستانی که در این سفر به من کمک کردند.

در مورد دستور جلسه که وادی سیزدهم و تأثیر آن روی من هست باید بگویم که این وادی به من سفر اولی این را می‌گوید که سیزده وادی را پشت سر گذاشتم و به پایان رسیدم و به تعادلی نسبی دست پیدا کردم ولی برای به تعادل کامل رسیدن بهتر است که سفر دوم را شروع کنم.

این جمله «پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است» را در دوران مدرسه زیاد شنیدیم. معلم خیلی اوقات در کلاس می‌گفت: نقطه سر خط. ولی ما اطلاع نداشتیم از اینکه این جمله زمانی چقدر در زندگی ما کاربرد خواهد داشت. در این وادی به سه مرحله تغییر و تبدیل و ترخیص اشاره شده است. برای تغییر کردن باید حرکتی انجام بشود؛ مثلاً اگر ظرفی پر از گندم اینجا باشد هیچ گندمی در آن رشد نمی‌کند ولی اگر همان گندم‌ها را به زمین انتقال بدهیم می‌توانیم به مرحله تبدیل‌شدن برسیم.

من سفر اولی اگر هیچ حرکتی از خودم انجام ندهم هیچ تغییری در من به وجود نمی‌آید. این وادی امید به زندگی را در ما به وجود می‌آورد و یادآور این هست که باید در زندگی حرکت کرد و با سکون چیزی تغییر نمی‌کند. مهندس در این وادی در مورد اختیار صحبت کرده و به ما آموزش داده که هرزمانی که در هر نقطه‌ای از زندگی متوجه شدید که از شرایط ناراضی هستید و به پایان راهی رسیدید که نیاز به راه جدیدی هست باید به آن عمل پایان بدهید و دوباره شرایط جدیدی را بسازیم؛ چون انسان دارای اختیار است و هرلحظه با تصمیمی درست می‌تواند با امیدواری در زندگی خودش تغییرات ایجاد کند و خط جدیدی شروع کند. امیدوارم بامطالعه و عمل کردن به آموزش‌های این وادی بتوانیم به‌درستی خطوط عشق، عمل و ایمان را در زندگی خودمان ترسیم کنیم.

متشکرم که با سکوت خودتان به صحبت‌های من گوش کردید.

تایپ:مسافر علی لژیون 3

عکس:مسافر محمد لژیون 16

بارگذاری:مسافر محمد باقر لژیون 1

ویراستاری:مسافر محمد لژیون 16

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .