مشارکت همسفر خدیجه
هر کدام از وادیها مثل چراغی هستند که راه ما را روشن می کنند و راه را به ما نشان میدهند و ما باید با اختیاری که خداوند به ما داده است راه درست را انتخاب کنیم. انسان میتواند در هر لحظه اگر مسیرش بر وفق مراد نباشد آن مسیر را تغییر دهد و وادی سیزدهم به ما میگوید پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است؛ یعنی حتی زندگی ما با مرگ به پایان نمیرسد و ما در دنیای دیگر زندگی جدیدی را آغاز میکنیم و اینکه هر حرکت ما نقطهای را خلق میکند و سرآغاز خط بعدی میشود و دیگر اینکه سکون در هیچ موجودی جایز نیست؛ اگر ما نوشتن را با انرژی مثبت و دید مثبت شروع کنیم شروع خط بعدی هم پر انرژی خواهیم بود و اگر دید منفی داشته باشیم شروع خط بعدی هم منفی است. در وادی سیزدهم میآموزیم سفر اول پایان راه نیست و سفر دوم آغاز میشود و باید سفر دوم هم مانند سفر اول پرانرژی و پرتوان پیش رفت.
مشارکت همسفر معصومه
"پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است.
در این وادی برای شروع هر نقطهای تا رسیدن به پایان آن سه مرحله ذکر شده است. نقطهها میتوانند کلیهی حرکتهای ما چه فکری چه عملی اعم از ریز و درشت باشند که با کنارهم قرار گرفتن این نقطهها خطوط تشکیل میشوند. درواقع خطوط را میتوانیم یک هدف در هر زمینهی مثبت یا منفی مادی یا معنوی در نظر بگیریم. این سه مرحله، مراحل تغییر، تبدیل و ترخیص هستند. بهعنوان مثال برای تغییر رفتاری منفی مثل دروغ گفتن در مرحلهی اول در جهت تغییر باید قدم برداریم متوجه رفتار منفی شده و آن را بپذیریم درمورد دلایل آن مطالعهای داشته باشیم زمان مورد نیاز را در نظر بگیریم و هرکار دیگری که مورد نیاز است.
برداشتن این قدم اول در ما باعث ایجاد انرژی شده و میتوانیم از این انرژی برای مرحلهی تبدیل استفاده کنیم.کمکم سعی کنیم دانستهها را اجرایی کنیم و از مرحله تئوری وارد مرحله عملی شویم. این مرحله، تبدیل است. تبدیل از فردی دروغگو به فردی راستگو و نتیجهی آنکه همان ترخیص است میشود فرد راستگو. البته این مثالی طیفی است؛ یعنی اندازه و میزان درجهبندی شده ندارد و باید در طی زمان کاملتر شود ولی مثال دلو که در کتاب توضیح داده شده است قابل لمستر است.
حال فقط اگر در مورد صفات رفتاری خودمان فقط به همین یک مورد اکتفا کنیم یا به خطوط دیگری توجه نکنیم و خط دیگری را در زمینهای دیگر آغاز نکنیم انسانی تک بعدی هستیم . انسان دو بعدی برای حفظ تعادل به سه ضلع یک مثلث نیاز دارد که اضلاع آن عبارتند از عشق، عقل و ایمان که بستر رشد و فعالیت این سه ضلع هم خمر درونی میباشد که جهت حفظ تعادل و فعالیت مناسب این سه ضلع، ضروری میباشد. میزان خمر موجود در هر انسان برمبنای عملکرد گذشته و فعلی انسانها میباشد.
عشق و عقل و ایمان نه تنها متضاد هم نیستند بلکه مکمل همدیگر هم هستند. به وادی چهاردهم که برسیم این مطلب را دوباره مرور خواهیم کرد که برای رسیدن به عشق (سایهها، جاذبه، حس) با چرخشی در افکار، اندیشه و رفتار و کردار خود میتوانیم جاذبه یا دافعه ایجاد کنیم. از این جمله نتیجه میگیریم که دریافت عشق واقعی، ارتباط مستقیم با فرمان عقل و همچنین ایمان دارد. همچنین در آخر این وادی به انسانهای سه بعدی اشاره شده است که با یازده حس و هفت پیکره برای سیستم عقل، مطالب جمعآوری میکنند که شرایط ویژهای دارد و برای ما انسانهای عادی، قابل حس و قابل باور نیست.
مشارکت همسفر یگانه
پایان هر نقطه، سرآغاز خط دیگری است؛ منظور از نقطه که در وادی سیزدهم بیان شده نقطه پایان نیست بلکه یک آغاز برای رسیدن انسان از تاریکی و جهل به روشنایی و دانایی است که برای رسیدن به نتیجه دلخواه باید تغییرات به صورت آرامآرام صورت گیرد. با پایان هر مرحله، مرحله دیگر آغاز میگردد؛ بنابراین نباید از هیچ پایانی ناامید و غمگین باشیم؛ زیرا پس از غروب خورشید طلوعی زیبا و پس از هر شب تاریک روزی روشن است. در این وادی اشاره به سه خط اصلی عقل عشق ایمان شده که چنانچه هر یک از این خطوط بهدرستی کار نکند انسان به صلح و آرامش نمیرسد.
رابط خبری و تایپ: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر سمیرا (لژیون دوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ملایر
- تعداد بازدید از این مطلب :
136