آقای مهندس در این سیدی بیان کردند:« از کلام الله میتوانید در اندیشهها استفاده کنید و این کلمات در وجود هر انسانی حک میشود و دوم ساختن دوباره، یک انسان در بدترین شرایط.» ما چگونه میتوانیم یک انسان را بسازیم! آن هم انسانی که با حرکت باشد؛ ولی کلیه صفات انسانی را از دست داده باشد. ممکن است به خاطر اعتیاد یک انسان باشد و یا شاید به خاطر مسائل دیگر مثلاً یک انسان معتاد نباشد، ولی صفات انسانی را از دست داده باشد. ممکن است در مقام و منسب باشد ولی آن رتبه انسانی را از دست داده باشد.
حال برای اینکه یک انسان را بسازیم باید چه کرد؟ همه میخواهند آدم را بسازند از قبایل هندوها، زرتشتها، انبیای ابراهیمی و فیلسوفها همه میخواستند انسان را بسازند. ساختن انسانی که در بدترین شرایط باشد و تمام ویژگیهایش را از دست داده باشد و از اطراف خودش آگاهی نداشته باشد، کار بسیار سختی است. ما برای این که یک انسان را بسازیم، باید یک مثلث تشکیل بدهیم. اگر ما به هستی و طبیعت نگاه کنیم، کل هستی بر پایه مثلث میباشد. اگر بخواهیم یک مثلث بسازیم که داخل این مثلث ساختن انسان باشد، اولین قدم این است که آن انسان بخواهد و خواسته داشته باشد، ضلع دیگر، جهانبینی است و ضلع دیگر آن فیزیولوژی (ساختار جسم یا فیزیک) است. این سه ضلع باید خوب کار کند تا انسان را بتوانیم بسازیم. اگر یکی از این سه ضلع نباشد قادر به ساختن انسان نیستیم. خواستن، باید به وسيله جهانبینی تقویت شود، وقتی جهانبینی الهی باشد، از کلام الله میتوانید در اندیشهها استفاده کنید تا در وجود انسان حک شود و به دل بنشیند یعنی آن اندیشه را قبول داشته باشیم.
پس وقتی کلام الهی حک شود یعنی اینکه مسیر درست را به شما آموزش میدهد و میخواهد انسان را هدایت کند. انسان باید به یک آگاهی برسد که کلمات شیطانی و کلمات خدایی را تشخیص بدهد. حال در جهانبینی باید تشخیص بدهیم کدام جهانبینی خوب است و کدام جهانبینی بد است. ما با استفاده از عقل میتوانیم بفهمیم که آن مساله درست است یا خیر. وارد مراحلی از جهان بینی شدن یک طرف و بتواند آن را تحمل کند یک طرف دیگر است، یعنی باید ظرفیت و تحمل آن را داشته باشیم، مثلاً شما میتوانید وارد اقیانوس شوید ولی آیا میتوانید آنجا با کوسهها زندگی کنید؟ آیا میتوانید در آب زندگی کنید؟ درست کردن انسانی که در بدترین حالت است کمتر از مرده زنده کردن نیست، یعنی به اندازه یک مرده، زنده کردن ارزش دارد.
جسم و روح باید آماده باشد تا کار ما نتیجه داشته باشد. خواب شب باید کامل باشد، هر کدام از اعضای بدن به استراحت نیاز دارند که با خواب برای آنها فراهم میشود. اگر خواب کامل نباشد انواع بیماریها را به دنبال خواهد داشت. حس اگر با ما همکاری نکرد باید به قسمتهای حس، تفکر، عقل، عشق و ایمان رجوع کنیم و از خداوند بخواهیم در وقت رسیدن به هر کدام از اینها نیروی بیشتری عطا نماید، به عبارتی به فرمان و انجام به وقت آن خود را به صبر مشغول بداریم تا درها گشوده شود.
منابع: خلاصه سیدی «کلمه»
رابط خبری: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر سارا(لژیون ششم)
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر سارا(لژیون ششم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ساوه
- تعداد بازدید از این مطلب :
81