سلام دوستان محبوبه هستم همسفر علی
وادی سیزدهم نکته بسیار مهمی را مطرح میکند که دقیقاً احساسات و تفکرات از این دست را کاملاً از بین میبرد و به ما میآموزد که پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است؛ اگر دورهای تمام میشود دورهای دیگر آغاز میشود؛ اگر روزی به پایان میرسد روز دیگری آغاز میشود، اگر دوره تحصیلات به پایان میرسد دوره دیگری میتواند آغاز شود، اگر زندگی به پایان میرسد، به شکل دیگری آغاز میشود، هر پایانی به منزله آغاز دیگری است و اگر پایانی در کار نباشد آغازی نیز نخواهد بود، بنابراین از پایان نباید دلتنگ و یا ناامید باشیم، بلکه بایستی آماده آغازی دیگر باشیم.
نکته ظریف و بسیار مهمی که در این آغاز و پایانها مطرح میشود این است که چگونه مراحل، دورهها و مقاطع را به پایان میرسانیم؛ زیرا این چگونگی و یا کیفیت پایان در کیفیت آغاز نقش بسیار مهمی دارد، خیلی ساده؛ اگر بخواهیم اشارهکنیم باید بگوییم که خط به خط داستان زندگیمان را خودمان مینویسیم؛ اگر خطی را خوب بنویسیم و به پایان ببریم، خط بعدی را نیز خوب شروع خواهیم کرد.
وادی سیزدهم در ابتدا میخواهد به ما امیدواری را یادآوری کند و میگوید بعد از هر سختی، آسانی است؛ بعد از هر تاریکی، روشنایی و بعد از هر سرازیری، سربالائی است. پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است، یعنی بعد از هر دوره از زندگی، وارد مرحله جدیدی از زندگی میشویم و ورق جدیدی از زندگی باز میگردد، مانند مرگ که فکر میکنند، مرگ پایان زندگی است در صورتیکه مرگ پایان زندگی نیست بلکه پایان این بعد و شروع در یک بعد دیگری است. بهمحض اینکه چشم را در این جهان میبندیم در یک جهان دیگر باز میکنیم، فقط نکته مهم این است که باید اعتیاد را در این جهان، در این بعدی که هستیم درمان کنیم و این تنها یک مثال آن است، در همهی بعدها و مسیرهای زندگی این موضوع صدق میکند. باید اعتیاد را درمان کنیم؛ زیرا اعتیاد با مرگ هم از بین نمیرود، باید تلاش کنیم اینها را در همین بعد پشت سر بگذاریم.
اگر هزاران بار هم در بعدها و در زمانهای دیگر چشم باز کنیم؛ اگر مشکلاتمان را حل نکنیم، با ما خواهند بود اگر دقت کنیم وادی سیزدهم جزء آخرین وادیها است و بعد از وادی سیزدهم فقط یک وادی وجود دارد یعنی وادی چهاردهم، آیا تا به حال پرسیدهایم چرا موضوع " پایان هر نقطه سرآغاز خط دیگری است " در سیزدهمین وادی مطرح شده است؟
اگر چهارده وادی کنگره 60 را به عنوان سرفصل های آموزشی جهت به تعادل رساندن ضلع جهانبینی درمان اعتیاد در نظر بگیریم و فرض را بر این بگیریم که در دوره سفر اول و درمان اعتیاد، شخص به طور نسبی با این وادیها و قوانین آشنا میشود و همزمان مسیر درمان اعتیاد و به تعادل رسیدن جسم و روان را میپیماید، بنابراین در پایان دوره درمان و سفر اول به وادی سیزدهم میرسد.
وادی سیزدهم ضمن اینکه حامل پیامی عام و بسیار مهم برای تمام امورات زندگی ما است و از جزئیترین تا کلیترین مسائل زندگی را در بر میگیرد، حامل یک پیام اختصاصی برای درمان اعتیاد نیز میباشد و آن این است که به فرد میآموزد که بداند پایان سفر اول، پایان کار نیست و پایان سفر اول به معنی آغاز سفر دوم است.
هر چند کنگره60 معتقد است که در سفر اول و با به تعادل رسیدن ساختارهای جسم، روان و جهانبینی، مصرفکننده مواد مخدر به درمان کامل میرسد؛ اما برای رسیدن به تعادل بیشتر و پایههای مستحکم، بایستی در سفر دوم نیز همانند سفر اول با تمام توان پیش برود .
نباید تصور کند که سفر اول من به پایان رسید و دیگر همه چیز تمام شده است . خیر، پایان این نقطه سرآغاز خط دیگری است و برای خوب نوشتن خط بعدی؛ یعنی سفر دوم نیز بایستی مانند نوشتن خط اول یا همان سفر اول، کوشا و فعال بود، وادی سیزدهم با این جمله کوتاه و مختصر پیام بسیار مهم و وزینی را به ما ارائه میکند که میتواند رنگ و لعاب دیگری به زندگی ما بدهد.
وادی سیزدهم ما را امیدوار به ادامه موفقیت آمیز زندگی مینماید و به ما میفهماند که آغازهای بیشمار در انتظار ما است. پس این سرا سرای توقف، رکود و سکون و یاس و ناامیدی نیست.
رابط خبری : همسفر سهیلا
ویراستاری و ارسال: همسفر عطیه رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون سوم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شیروان
- تعداد بازدید از این مطلب :
422