English Version
This Site Is Available In English

در کنگره تقریباً شرایط فراهم شده تا من بتوانم قدردانی کنم

در کنگره تقریباً شرایط فراهم شده تا من بتوانم قدردانی کنم

پنجمین جلسه از دورسوم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره۶۰ویژه مسافران و همسفران نمایندگی ارگ کرمان به استادی: مسافرشهرام نگهبانی: مسافرسجاد دبیری: مسافرحمید با دستور جلسه"در کنگره۶۰چگونه قدردانی می‌کنیم؟"روزپنجشنبه۱۸بهمن۱۴۰۳ساعت۱۶ آغازبکارکرد

 

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان شهرام هستم یک مسافر.
تشکر می‌کنم از جناب مهندس و استاد عزیزم آقای محسن نقدی که امروزاین فرصت را دادند که من خدمت کنم دراین جایگاه.
چگونه در کنگره قدردانی کنیم؟ من صحبت‌هایی که می‌کنم مربوط به خودم است خدای نکرده کسی از صحبت‌های من برداشته بد نکنه من شهرام روزی که از در کنگره وارد شدم باید بدونم برای چی وارد شدم؟ آیا آمدم اعتیادم را درمان کنم؟ اگر آمدم درمان بشوم درمان در کنگره ۶۰ یک سری اصول‌هایی دارد که باید رعایت کنیم، که اولیش اجرای فرامین و قوانین کنگره است ونظم حاکم در کنگره، پس اگر من می‌خواهم در کنگره قدردان باشم حداقل کاری که می‌توانم بکنم منظم باشم، اگرراهنما از من می‌خواهد که سرساعت بیایم سی دی بنویسم و منظم باشم چون من با غولی به نام اعتیاد سر و کار دارم که تمام دنیا در درمان اعتیادعاجزمانده‌اند اما کنگره اعتیاد را درمان کرده است.
بله من می‌توانم به زبان ازهمه تشکر کنم از راهنمایم از دیدبان از مرزبان اما باید بدانم که راهنما در این ۱۰، ۱۱ ماه برای من چه کرده است یعنی بدانم زندگی فعلی من با گذشته چقدر می‌ارزد، باید درک کنم که من شهرام با چه اوضاعی وارد کنگره شدم برای من صندلی گذاشتن به من چایی دادن مرا باد زدن همه به من خدمت کردند بعد ازچند ماه سفرمن یادم رفت که چه اوضاعی داشتم من اینجا نشستم نگهبان نظم در سرما مراقب ماشین من است این آبی که به راحتی در اختیار من گذاشته شده است در گرمای تابستان آقای نقدی و دوستان دیگر با چه زحمت و تلاشی آن را فراهم کردند وقتی که ساختمان اینجا می‌خواست آماده بشود دوستانی در سرمای زمستان در ماشین می‌نشستند که نگهبانی آهن‌ها اینجا را بدهند حالا من چگونه می‌توانم از این‌ها قدردانی کنم؟
در کنگره تقریباً شرایط فراهم شده تا من بتوانم قدردانی کنم مثل جشن همسفر، جشن دیدبان، جشن ایجنت محترم ومرزبانان، جشن راهنمایان. حالا من باید فکر کنم دو هفته دیگر جشن راهنما هست و قدردانی از راهنمای خود من است راهنمایی که ۱۰ ماه ۱۱ ماه برای من زحمت کشیده است بدون هیچ توقعی اما من باید قدردان و سپاسگزارباشم ازراهنمایم، منی که اگر امروز می‌خواستم مصرف کنم حداقل باید روزی ۵۰۰ تومان هزینه می‌کردم حالا باید چگونه ازراهنمایم قدردانی کنم؟
قدردانی باید هم به زبان باشد هم درعمل اگر راهنما به من می‌گوید منظم باش باید باشم با ید سی‌دی‌هایم را بنویسم، وگوش به فرمان باشم، اگرمن فرمان بگیرباشم، خودش یک نوع قدردانی است. من آمدم در کنگره که سبک زندگیم را عوض کنم اگر سبک زندگیم را عوض کردم به حال خوش می‌رسم، پس یک بار دیگر می‌گویم من باید قدردان راهنمایم باشم و یک پاکت به راهنمایم هدیه کنم و هرچه در پاکت بیشتر بگذارم هیچ اتفاقی نمی‌افتد و حتماً به من برمی‌گردد.
ممنونم که به صحبت‌های من گوش کردید

 


تایپ: مسافرمعین لژیون دوم
عکس: مسافراحسان مرزبان خبری
ویرایش و ارسال: مسافرامیرهادی لژیون دوم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .