استاد امین در سیدی عبور در مورد جهانبینی و عبور از گذرگاههای سخت زندگی صحبت میکنند. تفسیر ما از مسائل بقدری مهم است که میتوانیم یک اتفاق خیلی خوشایند را به فاجعه تبدیل کنیم و برعکس از یک ناامیدی، یک موفقیت بزرگ را بدست بیاوریم. جهان بینی به معنی قوانین علم زندگی است. هر اتفاقی که در زندگی رخ میدهد، بهترین تفسیر را از آن اتفاق داشته باشید.
جهان بینی دانشی است که علم زندگی را به ما یاد میدهد یعنی اینکه کلید را به ما میدهد و هر وادی یک شاه کلید است که در اختیار انسان قرار میگیرد. آشنا شدن با کلید و درست استفاده کردن از کلید برای ما مهم است. آن مرحلهای که کلید از عقل و تفکر به دل راه پیدا میکند از مراحل مهم است. آن زمان است که انسان یاد میگیرد چگونه قفلها را باز کند. چگونه قفلهای درونش را باز کند. مرحلهای است که مطالب از ذهن و فکر انسان به به دلش منتقل می شود. وقتی فرد وارد سفر دوم میشود ممکن است به یک سری چالهها و گرهها در زندگی روبرو شود. انسان برای خروج از تاریکیها باید آموزش ببیند یا مجازات و تنبیه شود.
ملاک نیروی منفی برای سنجش شرایط فقط برآورده شدن خواستهها است و وقتی انسان به خواستههایش نرسد نیروهای منفی در او حسهایی را القا میکنند و میخواهند انسان از راه درست منحرف شود. وقتی انسان به خواستههایش نرسد در درونش حسهایی از قبیل: حسرت، احساس قربانی شدن، احساس نابود شدن، احساس از دست رفتن و این که عمرش تباه شده را در انسان بوجود میآورد. اکنون بستگی دارد که انسان چه تفسیری برداشت میکند. اگر به القا نیروی منفی گوش کند و بگوید کار من تمام شده و فایده ندارد و ناامید شود قطعا به طرف تاریکی سوق داده میشود؛ ولی اگر به خود بگوید من تلاش کردم و. اگر انجام نشده، خوب بایستی انجام نشود و این یک جایی برای من پس انداز میشود.
استاد امین می فرماید: سفر انسان رودخانه آرام نیست یک جایی باتلاق است، از بین رفتن آب و تبخیر شدن و در یک جا آبشار است و یک جا خروشان است. اگر در مسائل زندگی تفسیر درستی داشته باشیم ممکن است سختی و ناامیدی بسیار را تجربه کنیم. ولی بعد از عبور از این عقبه سخت به مرحله بالاتر میرسیم و انسانی کار آموزده و رها خواهیم شد. همه انسانها در آفرینش مثل هم هستند و هیچ اتفاقی در آفرینش انسان بیهوده نیست و سختیها و گذرگاههای سخت برای سازندگی و تکامل انسان است، فقط متفاوت بودن بعضی از انسانها این است که آنها از عقبهها عبور کردهاند و توانستند فلز وجودیشان را تغییر بدهند که ما آنها را جز بزرگان و انسانهای تاثیر گذار میدانیم سختی و مراحل عبور را تجربه کردند و در نهایت به توانایی وظرفیت وجودی خود دست یافتند.
منابع: خلاصه سیدی «عبور»
عکس: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سهیلا(لژیون چهارم)
تایپ: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر سهیلا(لژیون چهارم)
ویرایش و ارسال: همسفر معصومه نگهبان سایت
همسفران نمایندگی ساوه
- تعداد بازدید از این مطلب :
154